יו ביבויז אני צריך עזרה

• פותח הנושא zodd
  • פורסם בתאריך

zodd

New member
יו ביבויז אני צריך עזרה

הסיפור הולך ככה: אנײ לא יכול לקפל את רגל שמאל אבל אני רוצה ללמוד ברייקדאנס, איזה תרגילים אני יכול לבצע?

S leep y

New member
לחכות שהיא תחלים?

וגם לא כל הדברים מחוייבים בקיפול הרגל :S למרות שיהיה לך קשה.. פשוט תחקה שהיא תחלים ואז תעשה :S

zodd

New member
אם היא היתה יכולה להחלים לא הייתי שואל...

OldSkooler

New member
שאלה קשה

האמת שתהיה לך בעיה בפוטוורק, גם בטופרוק אני מאמין.. יכול להיות שתוכל לעשות כמה פריזים... השאלה היא כמה אתה לא יכול לקפל אותה ואם אתה יכול להתאמן עליה בכלל או שהיא רגישה גם מהבחינה הזאת.. בגדול, אתה יכול לעשות הרבה דברים על הידיים.. שוב, השאלה אם אתה יכול איכשהו, אפילו קצת לקפל אותה ואז אולי תתמרן עם זה...

zodd

New member
בכלל לא יכול לקפל אותה...

אבל מה עם תרגילים כמו 2000? זה עם רגליים ישרות לא?

OldSkooler

New member
בעיקרון

אני לא חושב שאפשר לעשות 2000 בלי לקפל את הרגל בכלל.. חלק מהעלייה מצריך קיפול של הרגל עד כמה שידוע לי.. אבל אתה יכול לנסות.. תרגילים שאפשר לעשות בלי לקפל זה: Hand Glide, פריזים על היד עם רגל ישרה, פליירים בהצמדה (נמוכים כאלה כמו של ג'וניור), ווינדמילס אולי אם אתה עושה את זה לצד שהרגל לא מתקפלת.. לא סגור על זה, קפיצות על הידיים (על יד אחת קשה מאד מאד ולא נראה לי שאפשרי.. כי אין לך מאיפה לקחת תנופה), סיבוב על הראש, אינברט... נראה לי שזהו בגדול.. כמובן שתצטרך לעבוד הרבה הרבה יותר קשה כי בד"כ כש"גונבים" בתרגיל, כלומר בהתחלה, הרגל מתקפלת.. אתה מהתחלה תצטרך לעבוד בכיוון קצת אחר.. אני מאמין שאת המובס שציינתי, אם תעבוד קשה תוכל בסופו של דבר לבצע.. תהיה לך בעיה עם טופרוק ופוטוורק אבל תסתכל על הצד החיובי... אין דבר העומד בפני הרצון... Do your thing!

lightning ב

New member
פתרון

כנס ליוטיוב ותראה סרטונים של bboy junior... יש לו רגל מעץ והוא רוקד

למעלה