יו ^.^ חדשה

Mana Sama

New member
יו ^.^ חדשה

אני קסואי צ'אן..אן סיון..אבל עדיף קסואי ^^ המפ..הגעתי עד פרק 17 בבליץ'.. אני חושקת באישידה וביאקויה *____* וזכרו-ספיריטס אר אולוויז ויט יו-בוהאהאהא XD

Jifannit

New member
ברוכה הבאה DDD:

אני נעמה/נהמע ^____^ תגיעי כבר לפרק 62, ותראי עד כמה שבליץ' זה יותר סגיד ממה שאת חושבת. *_______* וברוכה הבאה DDD: שבת שלום ^^

Mana Sama

New member
תודה ^^

פו..עד פרק 62 יש זמן XD אני בטוחה שבליץ' זאת אחת הסדרות הגאוניות גם ככה פשוט אף פרק לא משעמם! זה מדהים! זה מרתק! זה..זה..וואווו *____*

Mana Sama

New member
גם אני חושבת ^^

למרות שגם אישידה/איצ'יגו זה סגיד וביאקויה/רנג'י

CibiHeart92

New member
קאווא? י.י

אני צריכה להתרגל לכינוים החדשים שלך מתוקה X3 ברוכה הבאה D:

Violettecat

New member
ברוכה הבאה קסואי ! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה קסואי צ'אן חמודה!!!!!!!!!!!!!!!! השתלבות נעימה!

yuval chan

New member
חדשה *____________*

*חונקתאתיונימרובהתרגשות* אאאאאאוווווווו כמה כיף!!!!! חדשה!!!!!!!!!! ההההייייייי!!!!!! קוראים לי יובל צ'אן אבל אם את תיקראי לי ככה אני ארביץ לך D: אז פשוט תיקראי לי בננה -_-; ורקבננה>< אני בת 12 ><. את יודעת מה התחביב שלי???????? את יודעת????????? אני לא אגלה לך, את תביני לבד 3: יש לי פיצולאישיות >< ואני גם משוגעת.... אבל אל תיתרגשי, לומדים להסתדר עם זה בסופו של דבר...... ואם אני במיקרה חונקת אותך או רוצחת אותך בלי לשים לב, תיקראי לטומוקו, היא תעשה משו @_@ לחנוק אנשים זה כיף!!!!!!!!! מוהאהאהאהאה!!!!!!! אה.... שככתי >< אני צריכה לסקול אותך בגמבות D: כי איצ'יגו רק עם רוקיה!!!!!! רוקיה זה סגידע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישלי400תמונותשלה@_@ אה , כן, וץיזהרי מנדב........ הוא פדופיל אוהב יאוי בהכחשה -_-; תיזהרי גם מ........ יוני,טל,נהמע,טומוקו, ומעדרי שיניגמים זועמים! הם נימצאים בכל מקום >_> <_< . ננננננננווו!!!! גילית מה התחביב שלי?????????? אני אוהבת להפחיד אנשים חדשים בפורום!!!!!!! מוהאהאההאאהאהא!!!!!!!!!!

../images/Emo15.gif קסואי!!! *אניסה*

מהרמהר להדביק פעם להגיעל לפרק 62! כל חושקת ביאקויה צריכה להגיע לפרק 60 לפחות. אויאלוהים הוא כל כך בישי בפרקים האלו. ואישידה בישי! ואפילו אוריהימה חושקת בו! ולסיופ *שיעול שיעול* *מגייסת את מישמיש מית ואוניגירי איתי* ספיריטס אר אולוויז ויט יו! בוהאהאהא!!!!

Mrs Puff

New member
שלום קסואי צ'אן!!

ברוכה הבאה וכאלה
אני רותמ
תדביקי מהר עד פרק 62! בעיקר אם את אוהבת את ביקי
טוב, אז השתלבות מהירה אומשו

BlackEyedSpirit

New member
ברוכה הבאה D=

בר, 14. כן כן, בליץ' סדרה סגידע *.* אישידה? למה את חושקת באישידה?
הוא פריק ממושקף ומוזר . אני חושקת באיצ'יגו ! D= ודמות אהובה רוקיה D=

coral chan

New member
סיון? סיון שאני מכירה? O:

מ..אני קורל ויש לי הרגשה שאני מכירה אותך,ואת מכירה אותי םם;

keep smiling

New member
היי, ברוכהבאה. O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[לא שמתי לב לשרשור עד שקורל הגיבה. תפסיקו לכתוב כלכך הרבה בשבת המסכנה!!11 x_x]

למעלה