יו חחחחחחח אתם חייבים לראות

yanivtr

New member
יו חחחחחחח אתם חייבים לראות

את התוכנית של רג'יס וקלי כשמדונה ופינק השתתפו בה בסוף הראיון עם מדונה אומרים לה כזה "פינק מעריצה מאוד גדולה שלך, ואת המודל לחיקוי שלה, אז אם לא אכפת לך נזמין אותה עכשיו מכיוון שהיא אף פעם לא פגשה אותך" ומדונה הסכימה ושפינק נכנסה היא הייתה כ"כ בהלם! חחחחחחח בחיים לא ראיתי אותה ככה! נשבע לכם! תמיד היא כזאת פעילה וממש לא ביישנית, אבל פה היא בקושי פתחה את הפה!!!!!!! אתם חייבים להוריד את הקטע הזה זה היה כ"כ מוזר!!!!!

yanivtr

New member
ואווווווו! פשוט וואוווווו!!!!

מצטער שאני פותח מלא הודעות אבל- ההופעה של פינק בטקס פרסי האמטיוי האמריקאי פשוט מדהימה!!! זה היה פשוט מדהים! הקול שלה שם היה פשוט מושלם! שתבינו אותי- זה באמת היה מדהים! אני המום עד עכשיו כל הזמן אני אומר פה מדהים ויפה, אבל עכשיו אני באמת מתכוון לזה במלוא הרצינות! אני פשוט רוצה שתבינו אותי! זה היה מדהים!!!!!! אני מתרגש עד עכשיו! באמת זה היה מדהים! בחיים לא ראיתי ההופעה שלה ברמה כזאת היא פשוט היתה מדהימה! ואני מתכוון לזה לא כסתם מילה, היא הייתה מדהימה! אנשים לא יודע איך אבל אתם פשוט חייבים לראות את ההופעה זה חובה לראות! תראו כבר כמה רשמתי, אני פשוט עדיין מתרגש מההופעה! ווווווווואווווווווו

yanivtr

New member
למה אני מרגיש שאני מדבר לעצמי?

לא אתה לא מאמי..חיחי אה ורעיון..

לחתימה " אני אוהבת א מורנדה המושלמת שלי".. חיחיחיחי אבל מי החליט שהוא אוהב אותך? הוא בעלי, הוא אוהב.. זה שהוא בעלך לא אומר כלום מורנדה בטח שכה לא כה לא כה לא כה לא כה נו שתקי שתקי את לא רוצה נוווווווווו את קןדחת לכי לישון לא רוצה אולי בכל זאת? לא רוצה טוב ביי

למעלה