יו...חלום הזוי.

greeneye

New member
יו...חלום הזוי.

שרשור חלומות הזוייייייים על איל וטל (יובל, אולי יש לך עוד חלום הזוי על טל?). נאמ, היום חלמתי חלום מ-מ-ש מוזר. שידידה שלי, הדר, נפגשת איתי בספריית וידאו. ואז היא לוקחת קלטת של תנועת הצופים משו, וזו סדרה שלמה! ויש קלטת של "לפרוש מהצופים בגלל תפקיד" או משו כזה... ואז היא שואלת אותי- "בא לך שנראה?" ואני כזה- "מה, גם את לא מרוצה מהתפקיד?!" (עכשיו שתבינו, במציאות היא קיבלה את מה שהיא ביקשה,הדרכת ד' בנים). ואז לקחתי את הקלטת, והסתכלתי מה כתוב. אז היו שמות מודגשים. (כמו במעריב לנוער או משו...שכתוב "בזמן האחרון גל א. הסתובבה ב...." אז היה כתוב משו "שגיב פרידמן". ואמרתי לה- "יו! הוא ממש מצחיק, בואי נראה את זה עכשיו!" -והמשכתי לקרוא מאחורה וכתוב משו כמו- "איל קיצ'קס" ואני כזה- יווווווווווווווווווווווווווווווו אני חייבת לראות את זה... (המשפט היה משו כמו- איל קיציס נותן טיפים לפרישה מהצופים, ועוד משפט, משו כמו- איל קיציס בתפקיד יוסי, שמבשר לדנה על הפרישה מהצופים...נתקל בקשיים..."משו כזה...) זה היה מוזר.

פIלי

New member
סייקו.

תגידו, רק אני לא באמת צריך טיפול פסיכולוגי פה?

לוּבּה

New member
חחחח. גם קיציס וגם הצופים בחלום

אחד.. אולי קיציס רוצה שתפרשי מהצופים

Yuvalenko

New member
אין מילים.

שתיקה. שקט. רשרוש העלים. זתומרת - חלום מעניין! אפשר לפרש? אני חושב ששגיב פרידמן זו מטאפורה לטל פרידמן, איל קיציס בתפקיד יוסי = "אני הייתי יוסי", הדר מסמלת בעצם את הרצון שלך לפרוש מהצופים, וספריית הוידאו מסמלת את זה שאת כבר מתה לבוא למפגש הפורום. איך אני בפירושים?...

פIלי

New member
יוסף המספר 2 !

אתה יכול להחליף אותו, אם הוא ימות חס וחלילה. רגע, בעצם.. אתה כבר בן 26 לא? אז עזוב, אתה בטח תמות לפניו. גל, כמו ששלי אמרה - זה מסר מקיציס לפרוש מהצופים! הצופים הם הומואים! מהר לפרוש!

Testicles

New member
ומאיפה את יודעת את זה?

ממעריב לנוער?
יש להם עדיין את הקטע הזה שעונים לשאלות של בנים-בנות? (בת 13)- יש לי חבר כבר חצי שנה, ורציתי לשאול אם אפשר להיכנס להריון מחרצנים של קלמטינה.

Yuvalenko

New member
זה כלום, היו גם כאלה ../images/Emo26.gif

(בת 11) שלום, לי ולחברות שלי בנות כיתתי הייתה אמש התנסות מינית רבת משתתפים, שכבתי עם 13 בנים ו7 בנות בערך, בו זמנית. ניסינו גם ביזאר וסאדו. האם אני מוזרה?

Yuvalenko

New member
../images/Emo41.gif והתשובה של העורך כמובן הייתה -

"את נורמלית לחלוטין!!"

פIלי

New member
יאללא! שרשור בנים בנות!

בן 12 : אבא שלי נוהג לתקוע לי מזלגות בפי הטבעת. הוא אומר שזה נהוג בעדה שלנו כבר שנים רבות (אני סינגפורי במוצאי). לפעמים כשהוא נועץ את המזלג אני מתחיל לדמם מהעיניים, זה נורמלי? תשובת הדוקטור: תסביר לאבא שלך למה לא נעים לך מהתנהגותו, וכמו כן תבדוק את עצמך - האם אתה נוהג לעצבן אותו? למה הוא תוקע בך את המזלג? האם אתה מרגיש מושפל מהעניין?

Yuvalenko

New member
../images/Emo41.gif

בת 7 (זה לא השם של הילדה) : לפני שנתיים נכנסתי להריון מאחי בן ה11, וילדתי לו שלישיה. לאחרי שנה וחצי שכבתי אחד הילדים שלי ונכנסתי להריון שני. בחודש הרביעי הרגשתי כאבים באיזור פי הטבעת ולאחר בדיקת רופא התברר שהתינוקת החדשה בתוכי מנסה לצאת משם. אחד הרופאים גרס כי מדובר במשיכה לצואה, משיכה שהיא גנטית במקורה על פי רוב. משסיפרתי זאת לאבי בן ה17, הוא מזלג ודחף לי לפי הטבעת, כנהוג בעדה של הילד לעיל. עתה נאמר לי שהתינוקת תיוולד עיוורת. שאלתי היא - האם במצבי אני יכולה להתקבל לעבודה בתור פועלת ניקיון במשרד התברואה, או שאני צריכה קודם להתחתן עם אחמד השכן? תשובת הדוקטור - ייתכן שמגיעים לך דמי אבטלה, ואינך צריכה לעבודה כלל. נסי לבדוק מה הוולד שלך רוצה קודם, כדי למנוע מריבות טיפשיות בעתיד. (יער, תראה מה גרמת לי לעשות...)

פIלי

New member
../images/Emo41.gif

בת שבע (בת 12): שלום, אני ב. מתל אביב. בשנתיים האחרונות שמתי לב לתופעה מוזרה באיזור המפשעה שלי - צמחו לי אשכים. אפשר לקבל עזרה בנידון? תשובת הדוקטור : אם תשאירי כתובת ומספר טלפון, נוכל לענות תשובה יותר מפורטת לעניין.

למעלה