יו יו אחותי משגעת אותי ממשש!!

jKiTTiE

New member
יו יו אחותי משגעת אותי ממשש!!

אני בת 15 וחצי אחותי בת 13... קיצר כ-ל דבר שאני אוהבת\מתחילה לעשות לא משנה מה זה היא עושה אחרי... וזה ממש מציק! מאז שאני זוכרת את עצמי היא עושה את זה... נגיד אני הייתי בהתעמלות קרקע גם היא...אבל זה היה שהיינו קטנות אז איכשו אפשר להפליג על זה.. אבל בשנתיים 3 האחרונות...אני משתגעתת!! התחלתי לשמוע רוק מטאל פאנק וכל זה אז גם היא... התחלתי ללבוש הגדים גדולים כאלה גם היא... קניתי וואנס אז היא רצתה בדיוק כמו שלי והתעצבנתי עליה ואמרתי לה שתפסיק עם זה שכל דבר שאני עושה היא עושה אז היא עושה לי מה את רוצה ממני תפסיקי לחשוב ככה...ואמא שלי עושה לה אדוה מור צודקת...אין לך טעם מה שהיא עושה גם את...היא לובשת חולצה ארוכה ומעליה קצרה וגם את עושה את זה...אז היא אמרה לה מה הקשר אני ראיתי אנשים שהולכים ככה עוד לפניה...אז אמרתי לה יופי אבל מאז שאני הולכת ככה גם את... אני גולשת אז גם היא החליטה לנסות... התאהבתי בבוב ספוג...גם היא... ועכשיו יש משו שממשש אבל ממש מציק לי! אני חולה על פיטר פן...אהבת חיי!!אני רואה תסרט שלו כל יום יודעת את כל הסרט בעל פה וזה...פתאום גם היא! מתחילה לחקור עליו...מי המציא אותו וכל מיני שטויות כאלה בשביל "להוכיח" לי שהיא אוהבת אותו יותר... קיצר אני ממש משתגעת ממנה...נכון שאני האחות הגדולה ואני מודל חיקוי...אבל כמה אפשר?! קורה גם מצבים שהיא רבה עם ההורים שלי ומה היא אומרת להם ממש מוכר לי כי אני אומרת להם את זה.... מה אני עושה עם זה?!

blck angel1

New member
יש לי עצה!

יש משהו שהיא שונאת? מוזיקה ,ביגוד? תלבשי בכוונה,וככה היא תעזוב אותך.

מתוקה ../images/Emo24.gif

זה טבעי, את בתור אחותה הגדולה מהווה דמות מודל עבורה, אל תקחי את זה כדבר מרגיז ומעצבן, תשמחי ותקחי את זה כמחמאה. האם דיברת איתה על כך שזה מרגיז אותך

blck angel1

New member
כנ"ל בני דודים שלי

הקטן עושה מה שהגדולה עושה. זאת מחמאה! הוא מעריץ אותה

blck angel1

New member
כנ"ל בני דודים שלי

הקטן עושה מה שהגדולה עושה. זאת מחמאה! הוא מעריץ אותה

jKiTTiE

New member
היא יודעת כמה שזה מעצבן אותי

והיא ממשיכה עם זה.. אמממ אני יתן לכם דוגמא עד לאיפה היא מגיעה עם הקטע הזה.. אני אחת שלא ממש אוהבת חיות סתומרת הם לא מפריעות לי אני לא להם... והחיה שאני הכי שונאת בעולם זה חתולים... אחרי שהיא שמעה אותי כמה פעמים אומרת שאני שונאת חתולים היא גם התחילה לשנוא.... ואנלא אומרת חתולים אני אומרת חאתולים אז גם היא אומרת... ואני בחיים לא ילבש מה שהיא שונאת כי זה בעצם...מה שאני שונאת...

איימו

New member
וואי כמה שאני מבינה אותך.../images/Emo24.gif

אחיות שלי גם כאלה, זה יכול להוציא אותי מדעתי לפעמים.
למדתי לחיות עם זה,
ולפעמים, אבל ממש לפעמים כשאני חושבת על זה, זה יכול להחמיא לי.
מקווה שתסתדרי איתה. (אולי תנסי פחות להתעצבן על זה ולראות דווקא את הצד המשעשע שבזה)

sivanshain

New member
מבינה אותך לגמרי ועידוד...

דבר ראשון היי לכולם אני לא כותבת הרבה אבל אני קוראת המון ואני פשוט מאוהבת בפורום הזה... ועכשיו לעניינו... אני בת 20 יש לי אחות בת 17..תני לי להגיד לך משהו את תתגעגעי לתקופה הזו.. כשהייתי בת גילך האמת שעד שהתגייסתי פחות או יותר כמו קופיף קטן היא הייתה עוקבת אחרי כל תנועה ומחכה.. היום אני כמעט לא בבית והיא מתגעגעת ומראה את זה בדרכה שלה ואני טוב..אני יודה בפניכם שאני מתגעגעת...לפעמים..עד הרגע שאני נפגשת איתה! מה שאני מנסה להגיד זה שקחי את זה באיזי כאילו זה אולי מטריד אותך עכשיו אבל תחשבי על זה שמגניב...מה אף פעם לא רצית מעריצה??? :) מקווה שתרמתי משהו...

למעלה