יו יו אנשים! בוקר פצצות!

יו יו אנשים! בוקר פצצות! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אתם יודעים איזה יום היום?! לא?! חזיז ורעם! שומו שמיים, שיכה אותי ברק! O: אז היום, היום הגדול, השווה, המגניב והמעלף... יו יו! פ-ג-י-ש-ת פ-ו-ר-ם-! היום בקניון ב-7 בערב, למעלה בארומה. בתאל- תביאי איתך את השלט. אנשים- תביאו כסף. ונתוש- אנחנו עוד נגלה מי את!!! הולך להיות פגזי שחבלז"י P:

skaramoosh

New member
הו, סוף סוף אחד שאני יכולה

י שלי שיעור פרטי ב6 אז קצת אחרי שבע אני אוכל להגיע לארומה
. איזה כיף

איזה כייף !!! אני שם, אבל בואו נראה מי עוד

מגיע ! קדימה , להתפקד...אחרת - אין !
אני סוגרת את הפורום

Sophieee

New member
../images/Emo45.gif

אמנם אולי קצת באיחור,זה רק תלוי בהתקיימותו של החוג שתלוי בגשם. גשם גשם,בוא!

skaramoosh

New member
מי האידיוט שצילם אותי ישנה?|../images/Emo46.gif

חשבת שאני לא אראה? מי שהיה אצלי ביום חמישי האחרון וצילם אותי ישנה עם חיוך מטופש על הפרצוף, שיתוודה עכשיו|בדגש| כדי שאני אוכל להרביץ לו מכות רצח. ולא, אני לא עומדת להעלות לכאן את התמונות!

איזו התפקדות אמורה להיות? O.O ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כל מי שיכול לבוא אבל בטוח בטוח, ושלא יעשה לנו פאדיחות- שיסמן
זיו- אני אוריד לך שיערות עם פינצטה אם אתה לא בא. או שהעקור לך שיניים במקום הרופא. אתה בא T.T

אוף , כתבתי וכתבתי ותפוז מסרב לשלוח...

בכל אופן , קיצור הדברים הוא שאם יש רק שלוש - אין טעם... כי אח"כ יהיה של ארבע ואח"כ של חמש ושש ושבע וזה לא ייגמר. בכל אופן , אחכה עוד שעה שעתיים ואם לא תרשם נוכחות נאלץ ( בקור הזה ) לדחות שוב
עד עכשיו יש התפקדות שלי ,שלך ו skaramoosh .. לא מספיק ,אם רוצים באמת להכיר את כולם !

שוצאן

New member
אני באה!!!!!!../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

אני רבתי אם אבא שלי בישביל לבוא@#!@%@#$^#$@#!^@#$&#%&@$^@$&%&*^*%^*#%&^@$&$%*%%#^%&*$^ מי שבא בא! נימעס לי כבר!#!@%!@#!@#@#^$&^$%*&%^#$Q%@$#* %^ I

אז למה לא כתבת לפני ???

טוב , לג'יימס יש את הסלולארי שלי - מקסימום תתקשרו ואני אבוא ( אם באמת מי שאמר שיבוא - יבוא....)

למעלה