יו יו יו וואטס אפ

Camp 80

New member
יו יו יו וואטס אפ../images/Emo35.gif

מה המוגברים שלכם ואיפה אתם לומדים

Camp 80

New member
מוגברים זה..........

המקצועות שאת עושה בהן 5 יחידות לימוד לא כולל מתמטיקה ואנגלית...

אני שואל את עצמי למה ?

למה כל כך חשוב לאנשים ללכת למגמות "נחשבות" ? זה לא אוניברסיטה. זה לא תורם להם כלום, זה רק עושה להם את החיים יותר קשים בתיכון. אני אישית למדתי בגרפיקה בגן נחום שזאת אחלה מגמה והיא לא קשה. אבל אם לא הייתי מתקבל (אמנם לא חשבתי על זה) נראה שללכת למגמת מב"ר היה צעד חכם בשבילי ... ובשביל הרבה לדעתי. עושים בגרות רגילה וזהו ... לא צריך יותר מזה. אנשים שבאים מהמגמת מחוננים בגימנסיה - אין להם שום יתרון על אחרים בקבלה לאוניברסיטאות. ובנוסף הם עושים לעצמם חיים קשים בתיכון ..

קיר קמט

New member
המחוננים זה ממש לא חיים קשים

אם למדתי ביולוגיה והיסטוריה מוגבר, זה נראה לך חיים קשים?

קשה יש רק בלחם.

בוא נגיד שזה לא חיים קשים, אבל למה להגביר ב2 מקצועות, כשצריך רק אחד ? למה לאנשים כל כך חשוב לעשות 5 יחידות בכימיה בביולוגיה ובפיזיקה שבכלל לא צריך את זה ? פיזיקה אולי הגיוני .. כי באוניברסיטת בן גוריון למשל יש דרישה של פיזיקה למי שרוצה להיות מהנדס

כמעט כל הכיתות מגבירות 2 מקצועות

ברמה של 5 יח"ל. חוץ מזה, זה רק תורם לך מבחינת הרצאות מעניינות (רובן לפחות
), ובבי"ס המורים יותר מעריכים את הכיתה הזו.

קיר קמט

New member
אני יודע שזה עלול להשמע מפתיע,

אבל יש אנשים שאשכרה רוצים שההשכלה הגבוהה שלהם תהיה גבוהה, ובונוסים גדולים יותר יש במקצועות כמו ביולוגיה, כימיה ופיזיקה, ואז יהיה להם יותר קל להגיע לרפואה, או כלמיני שיטים כאלו.

cobainos

New member
בשתי מילים:ממוצע בגרויות

5יח"ל מקצוע זה בונוס 20 נקודות.מקצוע ריאלי-25-30 נקודות.ומספיק להסתכל בדרישות האוניברסיטאות ולראות את הסכם הדרוש בשביל תארים ששווים משהו וממוצע בגרות זה חצי מהסכם בערך.אז כן,זה חשוב ותשאל את כל המב"רניקים לשעבר שהיום רוצים ללמוד דברים שווים ותגלה שכולם משלימים ומשפרים בגרויות.

למעלה