יו יו יו, חכו!!!!!

יו יו יו, חכו!!!!!

קודם כל, עלי לציין להבגרויות נגמרו, ואני שוב בעסק. אני מתנצל על אי פעילותי בזמן הקרוב, אבל חזרתי ובגדול!!!! מלחמה - על מה אתם מדברים??????? אנחנו אומרים שנתפוס כל קוסם עריק ונתן לו אופציה לחזור למגדל! קדר רוצה לתת להם חסות, יופי להם. הם רוצים להפוך את הגילדה שלנו ללא חוקית יופי להם. הם רוצים להקים גילדה מתחרה? יופי להם. הף אחד לא אמר שאנחנו מכריזים מלחמה עליהם. עד שלא תעבור ההצבעה במועצה, לא תהיה הכרזה כזו. עד שמישהו לא יציעה אותה, לא להייה הצבעה. עד שלוקן, גילנדור והויזיר השלישי לא יאשרו אותה, לא תהייה הצבעה.

כן. הוא הייה בודד.

אנחנו נרדוף אחרי הקוסמים הבוגדים. גם אם הם בתוך קדר. בחיים לא הכרזנו מלחמה על האופל, אלא עליו אישית. כך גם לא נכריז נגד קדאר אלה נגד קוסמים ספציפים. (נכון לעכשיו)

Lord Langrim

New member
אין לך אפשרות אחרת...

ברגע שתקפת אותו, הפעלת את כל מערך האופל כנגדך, הוא מה שמרכז את האופל וכל מי שנאמן לאופל נאמן לו אישית, פגיעה בו כפגיעה בכולנו, אם קדר היו מוציאים חוזה עליך בלבד האם כל אחיך במגדל לא יעוטו על מי שניסה לפגוע בך? אין כזה דבר במקרה הזה... רק הוא, רק כל האופל... תתמודדו...

Lord Langrim

New member
כנ"ל לאופל

אם המגדל מחליט לשלול את קיומו של Evil Me הוא יחליט מה האופל יעשה...

תגובה לSERN

טוב... האם בדמוקרטיה אין מונופולים? בו אני ישאל אותך ככה... איך אתה מגדיר קסם? זה דבר דיי מסובך להגדיר, לא? חוץ מזה, שאני כתבתי סיפור על היוצרות הקסם... מישהו אחר עשה את זה? מישהו קרא אותו? כך שמבחינתי, יש לי זכות ראשונים על מקור הקסם. אתה רוצה להקים גילדה אחרת? יופי.. תשתלב בסיפור. אני יחזיק בעמדה הזו עד שאושר יקטול אותי. ולא, אנחנו לא נרדוף אחרי הכל... אני עוד לא יודע בדיוק אחרי מה נרדוף ואחרי מה לא, אבל אוכל לתת לך כמה קבוצות שבטוח ל א נרדוף אחריהם: א. כהנים ב. מרפאים (סוג מסויים, שאיני משתמש בקסמנו) ג. מגלי עתידות ד. בארדים ה. מוכרי אביזרי קסם ו. יצורים קסומים מטבעם. כל אלו לא נרדוף בגלל קשרם לקסם. יכול להיות שנרדוף אחרי אחד ספציפי.

Sern

New member
יפה אמרת

אבל תבין, כדי שתהיה לך זכות ראשונים על הקסם (לפחות לפי ההגיון הבריא שלי) אתה צריך להגדיר \מהו\ קסם.
לי אישית אין כל עניין או כל קשר לקסם במשחק, אני פשוט נותן ביקורת בונה (שאכן עלולה להישמע כמו התקפה לפעמים. אני מתנצל אם כך נשמעתי, זו לא היתה הכוונה). קסם הוא דבר שמאוד קשה להגדיר, וזו הבעייה העיקרית. יכול להיות שאין-פליי אתם אפילו לא יודעים בדיוק אחרי מה אתם רודפים, ולפעמים "On a whim" אתם רודפים אחר אנשים שלא בדיוק מגדירים את עצמם כקוסמים. זה טוב, זה יפה, זה אחלה רול-פליי. מה שאני צריך לדעת \אוף-פליי\ (לא אני ספציפית, אבל גוף השחקנים ככלל" זה אם בארבעים השנים האחרונות לחיי הדמות שלי המגדל הציק לי מסיבה זו או אחרת. ובשביל זה צריך להגדיר אוף-פליי אחרי מה המגדל נוטה לרדוף, בצורה המדוייקת ביותר. הרשימה שכתבת למעלה היא התחלה מצויינת, תודה. אם תוכל להרחיב אותה קצת, ולהיות יותר ספציפי (האם למשל הקוסמים מאיימים או מפחידים אנשים המוכרים חפצי קסם, למרות שרשמית הם לא רודפים אחריהם... איך הם הגיעו למסכנות אלה, וכו´). בעיקר, צריך לדעתי שרשימה זו תהיה רשמית אוף-פליי. כדי שדני שחקן-חדש ידע להרכיב דמות ביודעו אם המגדל רדף אחריו או לאו. זה כל מה שיש לי להגיד. תודה על שיתוף הפעולה.
ארם.

the beholder

New member
../images/Emo110.gif

Keder, don’t wait until the tower will declare war upon you, attack first! Be sure that the gaze of the beholder will lighten your way to battlefield.

למעלה