יו יו רק בישראל!! :)

יו יו רק בישראל!! :)

חורף, כן? מה זה אומר: הרבה מזגנים, להדליק את הדוד של המים = הרבה חשמל (בקיצור). הרבה חשמך = הפסקות חשמל בקצב מטורף (ככה אחת ליומיים). הפסקת חשמל = בסופו של דבר קצר חשמלי. קצר חשמלי = אין חשמל בבית בכלל איזה שעה וחצי ככה עד שהטכנאי בא. וואי איזה סרטים כמה נרות בבית איזה צחוקים משפחה מטורפת. בא הטכנאי = ויהי אור!! << סיפור הערב שלי בקצרה >>

חחחח ../images/Emo6.gif

אבל תשמע הבעיה היא שכלבלב שרוף יכול לשרוף את כל הבית- רוב הרהיטים מעץ (וכל מה שלא מעץ ונמצא אצלי בחדר זה פרוות של נמר... לכו תבינו את השיגעון שלי...) אז יש שתי אופציות: אין חשמל, בית שלם vs. יש חשמל, אין בית. החלטה קשה. יש אפשרות ג?

ישר את קופצת למסקנות....

מה עם לשרוף אותו בתוך כלוב? אה ויש לנו משהו במשותף.....יש לי בחדר פרווה של חבר שלי הגרוזיני ז"ל

beatman

Member
יש אפשרות ג' ../images/Emo26.gif

תיפתחו את ברז הגז ותכוונו טיימר(מייצר ניצוץ) לרבע שעה לאחר מכן. ככה תהנו מחוויה כפולה : גם חנק מהיר ושריפה אוטומטית של הגופות אח"כ. ממש חורף אירופאי של שנות ה-40.

יש אפשרות ד....? ../images/Emo5.gif

בכל זאת לא ממש בא לי למות... שמע אולי זה משהו דפוק בי... :)

וואלה עכשיו כשאתה פה

הכל מצוין+! :) מה איתך? איך הולך לך בחיים? איך הסופשבוע עבר בלעדיי? הצלחת להסתדר? אני יודעת שהיה קשה... והתמונה סבבה אבל אני יודעת שאתה יכול להגיע ליותר מזה

bollocks

New member
תענוג לפגוש אותך

איך ידעת שהיה לי קשה בסופ"ש ? בעיקר בבוקר ומאיפה אני אמצא לך עכשיו תמונה ?

אני יודעת הכל

(כמעט) ספר לי על הקושי שלך, אולי אני אצליח לכפר על זה תתאמץ חזק יותר, אתה נהיה גרוע יותר כל תמונה שעוברת :)

bollocks

New member
../images/Emo62.gif עכשיו אני מבין

את רוצה את שלגייה נכון ?
מה יהיה עם ההורמונים האלו ?

חחחחחחחחחחחחח :)

וואלה הבאת לי אותה, אבל להיות כנה איתך באופן מלא- הייתי היום במקלחת (הורמונים נו, אתה בטח יודע מה רציתי לעשות), אבל אז קפאו לי המים ואז יצא לי כל החשק. מאז אני קצת מיובשת, ההורמונים שלי ברוך השם נחים בשבת בלילה. ולא, האמת לא בא לי את שלגיה, בא לי קצת הומור מעוות וחולני. מכיר כזה?

bollocks

New member
../images/Emo62.gifמים קרים ישביתו הורמונים חמים

אין לי כרגע שום דבר מעוות וחולני שיספק אותך. יש לי דברים אחרים שיספקו אותך אבל את "קצת מיובשת"
בכל אופן, אני זז אז נהיה בקשר הא ?
יאללה ביי

למעלה