יו! יפנים מפגרים!

Ophel McNeil

New member
יו! יפנים מפגרים! ../images/Emo28.gif

מה הקטע שלהם שם עם השמות?! אי אפשר לדעת אם, לעזאזל, הם קוראים למישהו - או סתם מלמלים הברות בלתי ברורות!! ומשפטים צפים. שאי אפשר לקשר לסצנה או לדמות. זה אני הכי הכי שונאת בעולם. לא.... למה שהם יעשו פיות לבלוני הדיבור?! אנחנו עוד עלולים להבין מי מדבר ולמה!! >< ועלילה הגיונית? לפי רצף זמן כרנולוגי?! אסון! מישהו עוד עלול להבין על מה מדברת המנגה הארורה!!!!!! ו"ג'ין מאסטר". מה הקטע של "ג'ין מאסטר"?! אתם יודעים כמה זמן לקח לי להבין שזה השם שלו, ושאף אחד לא מציע לאדון משקה?!?! טיפשים.

Woogyman

New member
It'll all be over soon! ../images/Emo110.gif

ולא אכפת לי אם זאת התגובה שהייתי הכי צפוי לתת להודעה. המלחמה החלה! אני והכומר יעל נמחק את קו המנגה! ברגע שדניאל תחזור ממדצים (אני יודע שגם היא שונאת מנגות) היא תהיה ברינגר ותעזור לנו גם!

Ophel McNeil

New member
ולמה אין הבדל בין זכר לנקבה?! ../images/Emo28.gif

יום אחד אני אקח את כל ציירי המנגה, אושיב אותם והראה להם יפה יפה ואחד אחד את ההבדלים שבין בנים לבנות. לבנים יש פרצוף של בנים, ולבנות יש פרצוף של בנות. יש הבדלים! אני דורשת! למה כל הבנות נראות כמו בנים?! (שקל על כל פעם שאמרתי "איזה חמוד!" ^^ וגיליתי שמדובר בבת....). ואני אפילו לא אתחיל לדבר על הבנים במנגה, שאולי שניים מהם אפשר לנחש, ביום טוב, שהם לא נשים. ארר!!! ואני קוראת משהו חמוד בשם "כלוב בציפור". ^_______^

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

ראיתי תמונה של קנשין וחשבתי שזה בת! XD באמת צריך הבדלים. ותראי, הנה צ'יבי יוקי! ^-^

Ophel McNeil

New member
אה! טיפש! טיפש! טיפש! ../images/Emo28.gif

אתה לא קולט למה הילד באמת שם?! אתה לא קולט?! מזוויע!!!!! טיפש. טיפש. טיפש. טיפש. טיפש.

Ophel McNeil

New member
אוקי, אני אתן לך רמז - ../images/Emo28.gif

הילד לא שם כי אבא שלך פתאום נהיה טוב לב והחליט לאמץ אותו. זהו, עשיתי את המעשה הטוב שלי להיום. את השאר תאלץ להסיק לבד.

Ophel McNeil

New member
אוי, נזכרת לקלוט. ../images/Emo28.gif

לקח לך שלוש שנים, אבל הבנת בסוף מה הילד באמת עושה שם. בראבו.

Ophel McNeil

New member
איס, מגעיל! (פרויד היה נהנה). ../images/Emo28.gif

להימשך למישהו רק כי הוא דומה לאמא שלך?! איכס, איום ונורא! בעעעעע............ נו, לפחות אני מודה שהוא נראה שתי טיפות מים כמו בת.

Charmed Gal

New member
יפנית זה רע...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

לי אין בעיה עם התמונות שלכם והמנגות והאנימות, לי יש בעיה עם יפנית! נתחיל מזה שהיום חיפשתי את המשחק של באפי לגמבוי אדבנס וכמובן שהגעתי רק לאתרים ביפנית ואל הצלחתי למצוא את המשחק!
וסדרות אנימה מפחידות אותי. אני זוכר שהייתי פריק של פוקימון, הייתי רואה לפעמים פרקים של זה ביפנית. הדיבור עצמו לא הפריע לי, אלא הטונים. היפנים לא מדברים, הם צורחים! זה ממש מפחיד! רגע אחד אש וכל חבורתו מדברים, שניה אחרי זה יש קרב, פתאום, השם יודע מאיפה, הפה של אש הופך לפה של דרקון והוא צורח, "פיקאצ'ו! הוגי הו יה!!!!!!!!!!!!" זה ממש מפחיד אותי. *הולך לשבת מתחת לשולחן*

Ophel McNeil

New member
LOL + מזכיר לי. ../images/Emo28.gif

אני יודעת כמה מילים בסיסיות ביפנית. אתם יודעים, הדברים הנורמליים - תודה, בוקר טוב, סליחה, השטויות הרגילות. אני גם יודעת משפטים מעט יותר מורכבים, כמו "אני חמודה" "אתה חמוד" ולזהות שברי קטעים פה ושם. אני אפילו יודעת כמה קללות מסגנון אתה אדיוט" ו "אני לא אדיוט" וכו'. וכמובן, אני יודעת את המשפט הכי בסיסי במנגה - "אני אהרוג אותך." כמה מפתיע.

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

גם אני. אני יודע להגיד הרבה דברים @-@; אפילו לספור עד 10. ולהגיד- לילה טוב, ערב טוב, תודה, סליחה, אלוהים, שלג, מוות ועוד מלא! XXDD

Charmed Gal

New member
אני יודע צרפתית.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

וגם קצת ספרדית...

HuGo Hell

New member
אז? ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

אני יודע: עברית אנגלית קצת: יפנית צרפתית ספרדית (יש לי וידוי. הייתי מכור לקנטנטנות לפני שהגעתי לפורום. ;-; shame me!) יידיש מילה בסינית ו.. זהו

HuGo Hell

New member
וקצת רוסית. ../images/Emo1.gif

ומילה ב.. ב.. ערמית? ארמית? נו השפה שהאתיופים מדברים. אני יודע להגיד "זיין אותי" @__@;; אל תשאלו.

Ophel McNeil

New member
בולשיט. ../images/Emo28.gif

יש הבדל בין לדעת "קצת שפה" (כמו חברה שלי, שיודעת מעט ספרדית - ומדברת בה שוטף) לבין לדעת משפט וחצי בשפה כלשהי. זה לא לדעת *קצת* צרפתית, או ספרדית, או יפנית, זה שמישהו לימד אותך משפט וזה נחקק לך בזיכרון. והשפה של האתיופים היא אמהרית. ארמית זאת שפה שונה לחלוטין, וקשה לחלוטין, ועתיקה לחלוטין. ומה יש לי מהמילה לחלוטין? וללא שום קשר, אני יודעת להגיד את המילה "אני" בשבע שפות. ^__^

HuGo Hell

New member
@-@; ../images/Emo1.gif

זה לא משפט ~-~. יערה את לא מכירה אותי בכלל כמעט. אז אל תגידי לי מה אני יודע ולא. מה שאני יודע מילה או שניים זה: רוסית, סינית, יידיש, אמהרית ועוד שפה ששכחתי. מה לעשות שההורים שלי וסבתא שלי וסבא מדברים יידיש? ושלמדתי משפט בסינית? ושלסבתא שלי הייתה מטפלת רוסיה ואני בבית שיש בו 70% רוסיים? וספרדית אני יודע חצי. וצרפתית גם מילה או שניים.

HuGo Hell

New member
כמה תיקונים. ../images/Emo9.gif ../images/Emo1.gif

בבי"ס שיש בו 70%* וזה מילה בסינית
אני יודע רק להגיד תודה

למעלה