יו כנסו דחוף!!!

j e n n y lopez

New member
יו כנסו דחוף!!!

אישה המצילה כלבים וחתולים משוטטים ומשמשת עבורם מלאך רחמן, חלתה בסרטן ממאיר. כיום ברשותה 10 כלבים ו 6 חתולים שמכורח הנסיבות צריכה למוסרם באופן מיידי בגלל אופי הטיפולים וחומרת מצבה. אני ליז בינתיים מנסה לסייע לה בתהליך האימוץ. יש לה: שלוש גורות מקסימות מסוג קטן, פוינטר מעורב, שתי פינצ'ריות מעורבות, כלב לבן גדול, כלבה קטנה מעורבת, שתי כלבות זאב מעורבות, וחתולים פרסיים חלקם גם גזעיים. ניתן לשלוח לכם תמונות באימל. אנא עשו עמה חסד והפיצו את הידיעה למי שתוכלו ובואו לאמץ. ליז: 052-8875128 ( כולם מחוסנים חלק מהנקבות מעוקרות).

Music4Life

New member
קצת טעית בפורום מותק שלי......

הגעת לפורום שרית חדד, לא ל"תנו לחיות לחיו" אפילו שאני די פעילה בכל הקשור לזכויות בע"ח ואם כל הכבוד, פה זה לא ממש יעזור לך. יומטוב!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif Hey!

היא רוצחה לעזור, זה מסוג ההודעות שמבקשים לפרסם בכל פורום, כדי לקבל קצת עזרה! את צודקת שזה לא קשור לפורום, בגלל זה לא מגיבים להודעה שלה! מי שרוצה, יפנה אלייה במסר! :) ד"א, זאת נטלי? את מפורום ג'ניפר...
נכון

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif Hey !

היא רוצחה לעזור, זה מסוג ההודעות שמבקשים לפרסם בכל פורום, כדי לקבל קצת עזרה
את צודקת שזה לא קשור לפורום, בגלל זה לא מגיבים להודעה שלה! אבל מי שרוצה, יפנה אלייה במסר! :) ד"א, "Jenny Lopez" חחחח אהבתי!
את מהפורום של המושלמתתת שלי! :)
נכון?!

בעעע חשבתי שזה לא נשלח בפעם הראשונה

וגם יש לי טעויות רוצחה= רוצה! טוב נו.. כנראה לא הייתי צריכה לרשום את ההודעה הזו בכלל!
חח..

Music4Life

New member
בגלל שמה חשבתי עלייך, מיטל.

הסתכלתי קודם לראות אם היא מאלה שצריכים לשים הודעות בכל פורום אבל היא נראתה לי סתם יוזרית רגילה, אז הגבתי לה. SORRY. מיטל, תלמדי לכתוב!!!

Music4Life

New member
כן, ג'ניפר לופז..יו נואו...

מיטל חולהההההה עליה! בהתחלה חשבתי שזאת מיטל בכלל....חה ידעתי שהיא תתלהב מזה
COZ I AM REAL, YEAH I AM REAL AND I CAN'T GO ON WITHOUT YOU חחחח!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחח ../images/Emo24.gif

כןן אני חולה עלייה!!!!
אבל "Jenny Lopez" זאת לא אני! אין מצב שזו תהייה אני, כי אין לי שום קשר לבעלי-חיים.. חח אז לא הייתי מפרסמת הודעה כזו! "Ain't it funny how some feelings you just can't deny And you can't move on even though you try Ain't it strange when your feeling things you shouldn't feel Oh, I wish this could be real"

Music4Life

New member
לא, ברור ברור...

אבל כשרק ראיתי את השם (כינוי) שלה בהתחלה חשבתי שזאת את (לפני שקראתי את ההודעה) .....

נויה פ16

New member
מצורף קישור המכיל את תמונות

הכלבים והחתולים העומדים בפני אימוץ http://hebrewcam.co.il/forum/viewtopic.php?t=63

למעלה