יו, למה לעזאזל הם מתעלמים ממני?!

I Love Paige

New member
יו, למה לעזאזל הם מתעלמים ממני?!

לפני כמה חודשים [8 ככה] יצא לי... לקלוט[?] שמים מהברז זה פשוט.. מגעיל. יש לזה טעם נוראי. אז הם קנו בקבוקי מים מינרליים, כי גמככה היה קיץ ולאח שלי יש אימוני כדורסל והוא צריך. עכשיו לאח שלי יש מספיק בקבוקים, והוא ממלא אותם מהברז. אני בעיקרון חי על שוקו, מיצים, [דיאט] קולה... בקיצור-הכל חוץ ממים. וניסיתי, באמת שניסיתי לשתות רגיל. אבל בשניה שאני מתחיל להרגיש את הטעם הפרצוף שלי פשוט מתעוות. אז אני מנסה, אני מנסה להגיד להם שיקנו מינרליים "או משהו". אבל שהם יקשיבו? אז ככה הם מנסים גם לגמול אותי מדיאט קולה [אני מכור למדי] וגם מצפים שאני אשתה משהו-רק לא קונים מינרליים. וואלה יופי. אז אני חי על מקסימום חצי ליטר מיץ ענבים/מינרליים בביצפר [הדיאט קולה שם זה של RC, לא טעים]. ואם יש שתייה בבית, אז אני לא הצרכן היחיד וזה נגמר תוך מקסימום שלושה ימים [בקבוק דיאט קולה אצלנו מחוסל תוך כמה שעות]. וזה מעצבן, כי זה לא שאני בא אליהם ואומר "אמא, אבא-אני רוצה מים מינרליים כי המים בבית מגעילים"- אני אשכרה יושב ומנסה לדבר איתם. אבל לא! הם אומרים שאני סתם... מפונק הם קראו לזה? הם אפילו לא מנסים להקשיב לי. אני באמת מצטער שלא בתקציב שלכם לקנות לי מים מינרליים, אבל בסוף אני אתייבש. על מצפונכם.

אולי תנסה לתמרן את הקטע עם המים

מהברז.. אל תשתה אותם כמו שהם, תוסיף תרכיז כלשהו. פטל, ענבים, לימון.. יהיה לך יותר טעים, יותר בריא ולהם ישתלם יותר..

I Love Paige

New member
ניסיתי, האמת.

זה לא עזר יותרמדי.

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif גם אני סובל מזה../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אני איכשהו עוד מסוגל לשתות מים וכאלה אצלנו טרקיז גדול של מיץ כלשהו נגמר תוך כמה ימים ואם יש קולה... אז היא נגמרת תוך שעה
אין אצלכם מסנן כלשהו?? או איזשהו "מי עדן בר" שכזה??

noosh

New member
נסה לשכנע אותם לקנות

מסנן, כמו שהציעו מעליי. משהו שמתקינים במטבח, או אפילו עמדה כזאת של מי-עדן / נביעות / תמי 4. זה חסכוני, גם לאח שלך, ויעיל. אפילו פילטר של בריטה. תעשה את כל הבירורים של המחירים, תראה להם שאתה מוכן להשקיע
אני מבינה את הקטע של מים מהברז.

yoooni

New member
דווקא מים מינרליים

זאת השתייה הכי פחות יקרה. משתלם לקנות שישיות של 2 ליטר לבקבוק של עין גדי. מים טעימים ואם אני לא טועה זה יוצא הכי זול בין מה שמוכרים מבחינת כמות. תוותר על 3 בקבוקי דיאט קולה וקנה בזה שישייה. זה עולה 11.80 אם אני לא טועה...

למעלה