יו, מזל טוב להולדת הפורום...

יו, מזל טוב להולדת הפורום...../images/Emo95.gif

חובב, אני עוקבת אחרייך מ"אומנות שימושית" שם אני (עדיין) צופה בלבד, ומאחלת לך הצלחה רבה בפורום משלך... ועכשיו אני מבקשת מכל המוחות היצירתיים לעזור לי... אנחנו מתגוררים בבית קרקע שכור. בכנניסה לבית אין משטח, אין גם אדמה...רק מחלוטה (ככה כותבים?) מעין אבנים פצפוניות מהודקות. במבט ראשוני אפשר לטעות ולחשוב שזה בטון, אבל שפריץ של מים מגלה בור. העיקר - הבסיס הוא יציב ויחסית מפולס (ברובו, לא בכולו). ומה אני מבקשת? רעיון למשטח שלא יעלה הרבה מדי כסף. הגינה הענקית דורשת יותר מדי השקעה ולא מדובר על בית לשנים... מדובר על שטח של כ15 מ"ר. חשבתי על אבנים משתלבות. כמה אמור לעלות מ"ר? כאלו אבנים כמו במדרכות... חשבתי שאולי אפשר לעשות משהו עם משטחי עץ (אנחנו חיים בקיבוץ ויש משטחים שאפשר לקבל. דשא - לא יגדל על הבסיס ואנחנו מעדיפים משטח "יבש". רעיונות ועיצות יתקבלו בברכה. אני אוטוטו משתגעת מהחול והאבק שמוצאים דרכם הביתה בקלי קלות... ועם ילדון שובב בן שנה זה לא פשוט בכלל... תודה וליל מנוחה.

משטח מכוון שהבית שכור ,לא הייתי משקיע במשהוא קבוע. הרעיון של משטחי עץ ,הוא לדעתי הפתרון הטוב ביותר בנסיבות הקיימות. לאסוף מספר משטחים במצב טוב, מכל שניים לעשות אחד . והכוונה , לפרק את השלבים העליונים ממשטח אחד ,ולהרכיב אותם ברווחים של המשטח השני.כך שיווצר משטח ללא מרווחים גדולים (רווח של עד ס"מ זה בסדר). את המשטחים לסדר אחר כך לאורך ,או בכל צורה אחרת . יש כמובן להכין את הקרקע כך שהמשטחים ישבו בצורה יציבה.

Noga222

New member
עוד הצעה

באיקאה מוכרים ריבועים המורכבים מפסי עץ. על אותו רעיון כמו של חובב, הייתי מנסה להניח אותם בכניסה. הנקודה היחידה היא שאין לי מושג כמה הם עולים ואם הם יקרים. שווה בדיקה.

למעלה