יו מינא

יו מינא

אני חדשה כאן ^^ השם שלי הוא נועה, אבל תיקראו לי לימון ^_______^. נמ... אני חברה של יובל (בננה). עכשיו בטח תבינו למה קוראים לי לימון (צהוב *__________*) אמ... הדמויות האהובות עליי הן סוי פונג ויורואיצ'י (שיפ שווה!!!!!!!!!). אני בת 15,מכפר סבא. נעים להכיר ^^.אמ.. יובל השאילה לי את המשתמש שלה (יש לה 3 @@) כי הרישום בתפוז לא עובד אצלי... אז אני אחליף משתמש אחר כך ^.^

לבנדר א

New member
ברוכה הבאה! ^.^

חובבות יורוסוי תמיד מתקבלות כאן בבברכה! D: תהני! D:

NoyChan

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!!

יאייי! את אוהבת יוריצ'י וסוי! אני כבר סוגדת לך! השתלבות נעימה!!!

Envious

New member
אז את תפוז או לימון ? P:

אני אישית מעדיפה בננה, של אדוארד אם אפשר *שריקה* ברוכה הבאה !! D:

נמ...

בקרוב לימון XD נה צ'אן צהובה (בננה) השאילה לי את המשתמש שלה כי אני לא מצליחה להרשם T-T

Envious

New member
אני רואה שיש פה משפחת פירות

אל תרעיבו אותי עוד יותר !! ;;

לא ממש משפחת פירות....

יותר נכון משפחה. יש אותי ואת בננה שאנחנו אחיות צהובות יש אחות מדוזה (ניקול) ויש אחות מקופלת (מיק מיק)

בננה : את לא זוכרת שפעם (ועדיין@@)

היינו קוראים לתפוז תפוזונות? אז סתם להנאתי פתחתי משתמש (@@) ואז תפוזבל חסם לי את yuval chan אז התחלתי להשתמש בזה. אחר כך, עזבתי מאת הפורום ולימון ניכנסה (לימון:היי ^^). ללימון היו בעיות במחשב (לימון:מחשבאקה ><) אז נתתי לה את המשתמש שלי. דרך אגב... אנחנו מחפשות בנות/בני משפחה לימון=נה סאן צהובה בננה=נה סאן צהובה מדוזה(ניקול)=נה סאן ימית מקופלת(מיקה)=נה סאן ממתק אז כל מי שרוצה להכנס למשפחתנו המוזרה, שייכנס כבר!!!!!!!! XO תודה ^_________^ לימון:דבק מגע להסניף זה טוב *____________* בננה: -_-;

למעלה