יו! שכחתי! מי אני?!?!?!?

יו! שכחתי! מי אני?!?!?!?

טובטוב, אני מצטערת על הסניליות שלי, לא יחזור על עצמו, מקווה.
והיום בפינתנו הלא נשכחת בכלל, עלתה בגורל... |תופים|
לiלי חתiלי אז..! קוראים לה קארין, היא בת 18.5 (צבא, צבא!
) והיא גרה בראשל"צ. יאללה, תתחילו לתחקר אותה!!!

liorhikri1991

New member
איך המרגש?

סתם...נו איך בצבא?את נהנית?ספרי יותר בהרחבה במה את עוסקת בצבא!

טוב אז ככה..

יום שני הייתי ממש ממורמרמת כי רוב הבנות שנתקלתי בהן שיהיו איתי בקורס היו ממש פקאצות ואפילו עלו לי דמעות בעיניים כי זה ביאס אותי שיצאתי מתפקיד כל כך איכותי עם בנות כאלה מקסימות בשביל חבורת פקאצות.. אבל אתמול פשוט הכרחתי את עצמי לפתוח דף חדש והכרתי לא מעט בנות מתוקות.. ואפילו הייתי מאושרת ונהיניתי לעשות שטויות וצחוקים עם כולן..
בעיקרון אמרתי יצאתי מקורס מאחבנות מדעי התנהגות, הייתי מסופחת, שלושה ימים סתם טרטרו אותנו.. ובראשון הקרוב אני מתחילה קורס מנהלי רשת מחשוב (תהרגו אותי אני בעצמי לא הכי יודעת מה זה אומר..) אני רק מקווה שזה לא כזה גרוע..
אז אני הולכת להעלם לכם עכשיו כל פעם לשבוע או שבועיים (תלוי אם אני אסגור או לא..)

Gilat18

New member
עוד שאלות :]

מה התכנוניים שלך לאחרי הצבא? מה התכנוניים שלך להיום בערב? :p מה הדבר שהיית רוצה ואין לך? את מי את הכי אוהבת בעולם? את מי את מעריצה? ספרי ספרי :)

ממממ שאלות מעניינות..

טוב אז אחרי הצבא אני רוצה לטוס לאנגליה ואיטליה ואולי גם גרמניה.. מממ אח"כ ללמוד במכללה מדמ"ח ואולי גם פסיכו'.. ואף פעם לא להפסיק לכתוב (שירים, סיפורים) אולי אפילו לעשות עם זה משהו.. התכנונים להיום בערב..? יש רעיון אבל לא סגור.. =\ הייתי רוצה..? מממ יש הרבה אבל כרגע לדעת לנגן בגיטרה, חשמלית עדיף, להלחין את השירים שלי ולנגן אותם.. הכי אוהבת בעולם..? מכולם..? את אחי הקטן אני פשוט מטורפת על היפיוף הזה.. מעריצה..? את סבתא שלי.. היא מדהימה ואין כמעט אנשים כמותה..

ממממ

הכי אוהבת לאכול לחם מטוגן.. זה אחד הדברים.. =] כשאני צריכה לסדר את החדר או בכלל כשיש לי מצב רוח אני אוהבת לשמוע רוק ישראלי ושירים מקפיצים.. וכשאני קצת בדיכאון או משהו אני אוהבת שירים שקטים.. סרט..? אפקט הפרפר.. לגמרי.. =]

JumpInTheFire

New member
לולי!

מה שלומך? 5 סרטים מועדפים: 5 ספרים מועדפים: 5 אלבומים מועדפים: שנה טובה!

שלומי כרגע די טוב..

5 סרטים- אפקט הפרפר, מעודדות צמודות (למרות הטמטום זה מצחיק אותי), מלך האריות, 8 מתחת ל-0, אמממ יש עוד הרבה.. אני אוהבת סרטים.. גם יש לה ביצים, דופלקס, אני אתה והוא, הצד שלו הצד שלה, סרטי דיסני, מכוניות זה אחד הסרטיםם חחח בכלל סרטי דיסני וילדים זה סרטים יפים 5 ספרים- הנסיך המאושר, אורי, 8 בעקבות 1, היה גם ספר הרפתקאות-מד"ב שכחתי איך קוראים לו, אהה כן וסדרה של ספרים מדהימים על ילדה שעוברת לגור בפנימיה ובאיזה משפחה אני זוכרת בערך את הסיפור שכחתי את השם.. 5 אלבומים- שאלה בעייתית כי אני לא שומעת לפי אלבומים אני שומעת סתם שירים ככה..

טוב..

1. זה שיר שהולך איתי מכיתה ה' או ו' ואני בחיים לא אוותר עליו: muero de amor קיטשי ככל שיהיה.. מכורה.. 2. צועקים על אהבה/לחבק אותך- זה בא ביחד אצלי.. 3. יום חדש נפלא- שיר יפה וממכר 4. היא לא דומה- השיר לא עוזב אותי ממסיבת סיום של כיתה ט'.. 5. כל השירים של מלך האריות.. חחחח עזבו זה שריטה כיתתית.. יותר נכון קבוצתית..

אההה הזכרת לי עוד שיר..

my love for you הוא אמנם מלפני 20 ומשהו שנה אבל עדיין יפה..

just PolPoll

New member
אהה שאלות..

1.השיר האהוב עלייך ממלך האריות:p? 2.איך זה להיות ראשלצית? 3.מה דעתך על סושי? 4.מה היא הבגרות הכי מעצבנת שעשית.? 5.יש לך כלב?

עונה =]

1. אמממ האמת אני אוהבת את כולם.. תלוי במצב רוח.. 2. להיות ראשלצית.. מממ נחמד.. אני גרה במערב.. שזה איזור קצת יותר על רמה מאשר העיר עצמה אז לפעמים צוחקים עלינו שאנחנו חיים בתוך בועה וכל מיני שטויות כאלה.. אבל לדעתי ראשון בכלל כולה היא בועה אחת גדולה חחח 3. סושי..? בעעע =\ 4. אמממ היסטוריה.. חירטטתי חופשי הכל ולא יודעת איך עברתי.. 5. לצערי לא.. אם היה לי.. בוודאי היה לי האסקי סיבירי שחור לבן גדול עם עיניים כחולות כמו בסרט 8 מתחת ל-0

למעלה