יו תמונה מהממת של הכוסון שלנו...

I LOVE JT

New member
יו תמונה מהממת של הכוסון שלנו...

משיהו אולי יודע מה ג'סטין עושה היום בימים אלו כי לפי מה שהבנתי הוא חזר מאוסטרליה...

I LOVE JT

New member
טוב יש לי כמה תמונות מהממות של

ג'סטיו אז אני יעשה שירשור איזה חתיך הואאאאאאאאאאאא

זה נקרא שירשור?!?

"יש לי כמה תמונות מהממות של ג'סטין אז אני יעשה שירשור..." זה לא מה שנקרא שירשור.. זה נקרא להציף את הפורום...

נצל"ש

יש לי כמה שאלות על ג'סטין: 1. מאיפה הוא במקור? 2. למה הוא ובריטני נפרדו? 3. יש לו חברה עכשיו? 4. יש לו קעקוע? ואם כן איפה?

moran14h

New member
טוב

1.הוא מ-ממפיס ,טנסי 2.אף אחד לא יודע בוודאות חוץ מהם.. 3.לפי שמועות אומרים שהוא וקמרון דיאז נפרדו אבל יש שמועות שהם גם חזרו.. 4.יש לו חמישה קעקועים: *צלב על הזרוע *מלאך כזה על הגב *צמיד כזה על הרגל קצת מתחת לברך *T כזאת מעוטרת (יעני בישביל טימברלייק)על הקרסול *מין דבר כזה לא מובן על אחת הרגליים..(אני יצרף תמונה)

justin love

New member
תשובות../images/Emo70.gif

1.הוא במקור מממפיס טנסי 2.אממ יש שמועות שהיא בגדה בו אף אחד לא באמת יודע 3.כןן קמרון 4.יש לו 5 קעקועים בדוק (בנות לא להתווכח אני מבטיחה לכן שיש לו 5 ) יש לו 3 ברגליים אחד על היד ואחד על הגב

jt fan

New member
דייי אתן הורגות אותי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שואלים אתכן שאלות ומישהי כבר הגיבה. למה אתן מגיבות שוב ושוב ושוב ושוב

justin love

New member
חחחחח

זה יוצא ככה...בגלל שנגיד אני התחלתי לכתוב את התשובה אבל מישהי אחרתעוד לפני ששלחתי ראתה שלא ענו ואז גם היא רשמה תשובה וישר איך שאני שלחתי את התשובה אז אחרת שלחה גם..

I LOVE JT

New member
עוד תמונה

איזה חמוד הוא כשהוא ישןן אוף מה הייתי עושה לו חחח

I LOVE JT

New member
זה נדמה לי..

או שהוא פשוט מדהים בתמונות שחור לבןלדעתי הוא הכי כוסון בתמונות כאלה

justin love

New member
מותק תמונות יפות אבל..

אל תציפי פשוט תגיבי לשירשורים או שתפתחי שירשור אחד ותגיבי אליו אל תפתחי הרבה הודעות.... את חדשה בפורום נכון???טוב אז לא נורא עכשיו את יודעת שלא צריך לשרשר ככה... אני מקווה שהבנת איך זה הולך

למעלה