יו........ שבוע אני לא פה, וכבר הפורום גדל נורא... אתם לא אוהבים אותי... מה פיספסתי?
T that girl New member 12/7/03 #1 יו........ שבוע אני לא פה, וכבר הפורום גדל נורא... אתם לא אוהבים אותי... מה פיספסתי?
N Ne§t£A Gi®L New member 12/7/03 #2 מי לא אוהב אותך?!../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif אני אוהבת... למה לא היית שבוע? ותבדקי מה פספסת, הכל על דפי הפורום...
מי לא אוהב אותך?!../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif אני אוהבת... למה לא היית שבוע? ותבדקי מה פספסת, הכל על דפי הפורום...
T Torn New member 12/7/03 #3 לירי>>> למה עדיין אין לנו עמוד ראשי? יש כבר מספיק חומר בפורום כדי לפתוח עמוד קהילה
N Ne§t£A Gi®L New member 13/7/03 #5 בדקתי את העניין../images/Emo108.gif צריך...מאמרים, יותר טאגליינז, הודעות מועדפות ועוד מלא דברים שאין לנו, ולי אין איך למלא בינתיים...\:
בדקתי את העניין../images/Emo108.gif צריך...מאמרים, יותר טאגליינז, הודעות מועדפות ועוד מלא דברים שאין לנו, ולי אין איך למלא בינתיים...\:
T Torn New member 13/7/03 #6 תדברי איתי באייסקיו.... אני יסביר לך מה את צריכה לעשות זה לא בעייה, אצלי בפורום נטלי אימברוליה כבר ביום הראשון עשיתי עמוד ראשי... עם הזמן הוא יתמלא בעוד חומרים. והסיבה שצריך גם פה, זה בשביל אנשים חדשים שמצטרפים.
תדברי איתי באייסקיו.... אני יסביר לך מה את צריכה לעשות זה לא בעייה, אצלי בפורום נטלי אימברוליה כבר ביום הראשון עשיתי עמוד ראשי... עם הזמן הוא יתמלא בעוד חומרים. והסיבה שצריך גם פה, זה בשביל אנשים חדשים שמצטרפים.
T that girl New member 13/7/03 #4 לא הייתי כי היתה לי הפגנה בת"א, ואז הלכתי לישון איזה שבוע אצל סבא וסבתא שלי, והסתובבתי בת"א עם חברים שלי... וביזבזתי הרבה כסף.... היה לי כיף.
לא הייתי כי היתה לי הפגנה בת"א, ואז הלכתי לישון איזה שבוע אצל סבא וסבתא שלי, והסתובבתי בת"א עם חברים שלי... וביזבזתי הרבה כסף.... היה לי כיף.
N Ne§t£A Gi®L New member 13/7/03 #9 תגידו...../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif מישהו מכם מוריד עכשיו הופעה מTMF2003 [קאאזא]? *לירי ותחושות הבטן*
תגידו...../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif מישהו מכם מוריד עכשיו הופעה מTMF2003 [קאאזא]? *לירי ותחושות הבטן*