יו אני חדשה, מה קורה רעות, יא כוסית
P Principesa Reut New member 29/2/04 #4 מתקמצנים במילי פייתון../images/Emo35.gif ויקווווווווווווווווווווווש ברוכה הבאה מה שפייתון התכוון לומר זה שמגיע לך על חשבון ה ... ועכשיו אני הולכת לעשות את כל מה שאמרת לי לעשות
מתקמצנים במילי פייתון../images/Emo35.gif ויקווווווווווווווווווווווש ברוכה הבאה מה שפייתון התכוון לומר זה שמגיע לך על חשבון ה ... ועכשיו אני הולכת לעשות את כל מה שאמרת לי לעשות
P python 4 New member 29/2/04 #5 רעות!../images/Emo24.gif נראה לי שגם לך מגיע על חשבון ה- . תגידי מתי נגמרים לך המבחנים?
P Principesa Reut New member 29/2/04 #6 תרשום : ה21 למרץ - יום חגיגה... מבחן אחרון לשליש (בלשון ) ותודה, אבל אני לא אוהבת שוקו
P python 4 New member 29/2/04 #7 עזבי שטויות. מבחן בלשון? בגלל זה עזבת את הפורום שלנו? הרי את יכולה ללמוד הרבה לשון מתשוקות! בכל מקרה, בהצלחה...
עזבי שטויות. מבחן בלשון? בגלל זה עזבת את הפורום שלנו? הרי את יכולה ללמוד הרבה לשון מתשוקות! בכל מקרה, בהצלחה...
P python 4 New member 29/2/04 #8 ואת לא אוהבת שוקו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif זה חדש... אז מה עם כל ה- שאת מחלקת?
ואת לא אוהבת שוקו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif זה חדש... אז מה עם כל ה- שאת מחלקת?
P Principesa Reut New member 29/2/04 #12 זה שוקו../images/Emo70.gif ../images/Emo185.gif זה קפה > (תכנסי לרשימה של האמוטיקונים, לאייקון הזה קוראים | שוקו|)
זה שוקו../images/Emo70.gif ../images/Emo185.gif זה קפה > (תכנסי לרשימה של האמוטיקונים, לאייקון הזה קוראים | שוקו|)
P Principesa Reut New member 29/2/04 #11 נו, מה חשבת../images/Emo35.gif אני מחלקת אותו כדי להיפטר ממנו מה אני אעשה עם כל כך הרבה שוקו ועוד אני, ששונאת שוקו וכל מה שקשור לשוקולד (מוזרה, אני יודעת ) ובקשר למבחנים - זה לא שלשון זה המבחן היחיד. אתה יודע כמה מבחנים יש לי עד אז 12.
נו, מה חשבת../images/Emo35.gif אני מחלקת אותו כדי להיפטר ממנו מה אני אעשה עם כל כך הרבה שוקו ועוד אני, ששונאת שוקו וכל מה שקשור לשוקולד (מוזרה, אני יודעת ) ובקשר למבחנים - זה לא שלשון זה המבחן היחיד. אתה יודע כמה מבחנים יש לי עד אז 12.
P python 4 New member 29/2/04 #13 יש לך 12 מבחנים עד ה- 21 במרץ? תגידי את לומדת במכון וייצמן או משהו? חשבתי שאת בכיתה ט'...
P Principesa Reut New member 29/2/04 #14 ../images/Emo7.gif ותחשוב שאני לא יכולה סתם לחפף, כי שנה הבאה אני עוברת לתיכון, ובשביל להתקבל לתיכון שאני רוצה ללכת אליו (שהוא לא עירוני, ולכן ממש קשה להתקבל אליו) אני צריכה ציונים מעולים. מבין אותי עכשיו
../images/Emo7.gif ותחשוב שאני לא יכולה סתם לחפף, כי שנה הבאה אני עוברת לתיכון, ובשביל להתקבל לתיכון שאני רוצה ללכת אליו (שהוא לא עירוני, ולכן ממש קשה להתקבל אליו) אני צריכה ציונים מעולים. מבין אותי עכשיו
P python 4 New member 29/2/04 #15 כן... ../images/Emo10.gif אז תלמדי, רעות יקירה, ושיהיה לך המון בהצלחה. אבל בואי לבקר מדי פעם!
P Principesa Reut New member 29/2/04 #16 ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אני תמיד פה, רק לא משקיעה כמו פעם. מבטיחה לחזור ולהשקיע ב21 למרץ
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אני תמיד פה, רק לא משקיעה כמו פעם. מבטיחה לחזור ולהשקיע ב21 למרץ