יו

מיטללל

New member
יו

אני כל כך שונאת את הבנים ה"מושלמים" האלו.. שנראים כמו האח השווה של דודי בלסר.. עם עיניים מהפנטות וחיוך מחשמל. שכל כך נחמדים.. שכל כך תמיד מחוייכים... שמשחקים בעשרות בנות כמו...... ואני כל כך רוצה ש"הוא" ישחק בי. רק קצת. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מיטללל

New member
עזבי

לא יודעת מה יותר חזק. הרמות בהן אני רוצה אותו. או הכאב בהפנמה שהוא כנראה לא רוצה. השילוב של שניהם הרסני. אבל עזבו את זה. בנות מה עושים עם הבנים האלו?!?!?!?!

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אחותי קרעת לי תצורה עכשיו. קודם כל , זה קורה לכולנו. דבר שני, אין מה לעשות נגד זה!!! לפעמים זה פשוט קורה! ול-פ-ע-מ-י-ם יש מצביישן שהפאקינג גורג'ס הזה...הוא גם העל אישיות מופלאה למדי...ויש משו בו מעבר לסקסיות שנוטפת ממנו כל שנייה בערך... בקיצור, הצעה שלי, נסי ללכת על זה, אין לך מה להפסיד.
בהצלחוש.

מיטללל

New member
לא

הסיכוי שיקרה בנינו משו ירד היום ל 000000000000000000000.92 מיטל למה לא נולדתי בלונדינית?

ilana4ka

New member
חח אז

שיהיו לו חיים טובים. אל תעני תעצמך בגלל זה. יש עוד המון המון [המון] דגים בים:)

מיטללל

New member
אז זהו

חטפתי מחלת ים |עקרב| (את לא מכירה אותי. אני מתלהבת באמת אחת למליון שנה) ואל תדאגי, יהיו לו חיים מצוייים:)

SimplyMe1

New member
אם הבלונד הוא הדבר שבגללו הוא ירצה

אותך. א-את יכולה לצבוע שיער,ממש לא בעיה. ב-זה מיותר,כי רצוי שהוא יאהב אותך בגלל מי שאת ולא בגלל צבע שיער או נתון חיצוני אחר. ג-יש המון בנים שווים שאת יכולה לרצות,והם ירצו אותך גם כן. ד-קצת סבלנות. ה-בהצלחה!

ScorpioID

New member
בלונדינית וחכמה הן שתי תכונות

שפשוט לא הולכות יחדיו

Anna Karenina

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo31.gif

שאלתי, כי ישנם עוד רבים שבטוחים שבלונדיניות טפשות, ומשתמשים בזה בכל הזדמנות. למרות שאני לא בלונדינית, זה נראה לי מאוד מטומטם לחלק אנשים לפי צבע שערם, או כל "חלוקה" אחרת. ולעולם אין לדעת מי מדבר ברצינות ומי בצחוק, במיוחד לא כשמדובר בפורום, ולכן לא שאלתי בצחוק בכלל.

קטרפי

New member
מתרחקים מהם ../images/Emo110.gif

{ונכון שביקשת עזרה רק מהבנות, אבל אני החלטתי לשים עלייך ז` ולענות לשאלה. [סתאם נשמייה על תעלבי
פשוט
שעה שביעית (ושמינית בדרך) אי אפשר שלא להיתחרפן קשות]} בקיצור, זה בעייה שיש גם לבנים עם בנות כאלה שניראות טוב, אבל חושבות שזה נותן להם זכויות יתר ומשחקות עם הרגשות של כול הבנים. חוץ מזה, יש משהו אחד שלא מיסתדר במה שכתבת - העובדה שהם נחמדים
בנים כאלה לא יכולים להיות נחמדים, הכול חלק מההצגה שלהם וכול מה שהם רוצים זה לזיין אותך. וזה באמת עצוב שיש אנשים שחושבים שמותר להם לעשות דברים כאלה

למעלה