יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא SNK
  • פורסם בתאריך

SNK

New member
יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צבעו מחדש את הקונכייה בגן האם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VonDude

New member
אחי אתה בדיליי אכושרמוטה

צבוע אותה שבוע אחרי שציירו שם...

SNK

New member
מהמהממהמ!??

יווו אתה רציני!?? פאקק חחחחח ראיתי את זה רק היום...

SNK

New member
חחח וואו כל כך!

אתה קולט כזה אני בדרך הביתה עובר לי במרכז פתאום אני קולט שצבעו את הקונכייה כולי בשוק אני ממשיך ללכת עם עוד איזה מישהי מהקרו שלי.. אנחנו ממשיכים יותר לכיוון חורב ואנחנו קולטים איזה שני אנשים כאלה עם הווסט הזוהר הזה של העירייה הולכים קיר קיר וכל ארון חשמל וצובעים אותו!!!

skinheadil

New member
Oi! you sure about the all part?

like i taged all merkaz karmel a mounth ago... all merkaz karmel got buffed?:(?(?(

skinheadil

New member
Oi! Cheers 4 leting me know;0

next time im gonna do alot more distruction.. just need to know the good unbuffed spots

SNK

New member
כה אחי.. לפי מה שראיתי מחקו המון

ראיתי פשוט שני אנשים של העירייה הולכים וצובעים את הכל מוריה

pig man

New member
בוקר טוב..

ניזכרתה בזה עכשיו ,המחיקות האלה כבר לפחות שנה בחיפה . כל יום עוברים בציר מוריה ועד פינת דניה ומחוקים .

SNK

New member
מה?@#?

ידעתי שצובעים.... אני לא עיוור! אבל בחיי שזאת פעם ראשונה שראיתי אשקרה אנשים הולכים וצובעים הכל..

esari

New member
ומה אתם עושים במקום?

הולכים ועושים לי פיסים עם הערייה ששמה עליכם זיין ומוחקת גם תדברים החוקיים. שנו שמות וזיינו כבר תעיר.

enoekos

New member
פיסים עם העיריה זה כמו קראק,

ממכר אחושרמוטה! אבל תראה פיסים עם העירייה לא גורמים לנו להפסיק להפציץ הם הריי לא יודעים מה אנחנו כותבים. תבין זה לא קל פה מפציצים הרבה ורוב מוחלט מוחקים אבל עדיין מפציצים חלק פחות חלק יותר, על תדעג גרפיטי בחיפה תמיד יהיה אף אחד פה לא מתכוון להפסיק להפציץ בגלל העבודות החוקיות!

esari

New member
לא אמרתי להפציץ

מצידי תהיו קרו חוקי, תעשו קירות לטמבור כמו שכבר עשיתם, אבל לעבוד עם העירייה? too much for me.

Make

New member
הפיסים בקונכייה לא היו בשביל העירייה

הם נעשו במסגרת אירוע אומנות רב תחומי מסביב ובתוך תחנות הרכבת הכרמלית שהשתתפו בזה כ60-70 אומנים , זה היה החלק של הגראפיטי , האומנים לא קיבלו תשלום אבל הם כן קיבלו צבע , מונטנה הארדקור . . מצידי כל עוד נהניתי בדרך , לא אכפת לי שמחקו את זה אחרי שבוע , היה יום טוב , היה כיף לצייר , זה לא היה מסחרי מבחינתי .

enoekos

New member
כוסעמק! ישבנו על הקונכיה הזאת 10

שעות! הייתי צריך להתגבר על הפחד גבהים שלי בשביל להביא תפיס הזה ו יצאתי משם עם צוואר תפוס בגלל השיפוע שלו וזה שרד כולה שבוע! סעמק! טוב העיקר שהיה כייף והצבעים בחינם... ועוד יהיה הרבה קירות כאלה בחיפה!

Dorab

New member
אני באמת לא מבין את הפיגור

של לקנות צבע להזמין אנשים שיציירו ואז למחוק להם את זה אבל התמונות מדברות בעד עצמן

למעלה