יזהר אשדות מדבר על ג'קו בראיון

אפרתי 29

New member
יזהר אשדות מדבר על ג'קו בראיון

מתוך 7 ימים. שאלה : "ג'קו אייזנברג, רוקר פול-טיים שלא מוכן לשיר בפסטיגל ומכריז שרמי קלינשטיין גורם לו להקיא, חטף בעיטה מחברת התקליטים שאמורה הייתה להוציא לו דיסק. איך הרגשת מול הצליבה הפומבית שעבר ? יש בכלל סיכוי לאנשים כמוהו ?" תשובה : "אני מניח שהוא לא אמר את הדברים במודע אלא במין אינסיטנקט חייתי כזה, אבל האמירות איפשרו לו להשתחרר מכבלי המשחק. הוא שבר את הכלים ואיפשר לעצמו להתחיל את המסלול מההתחלה. עכשיו אף אחד כבר לא יצפה ממנו שיהיה ילד טוב 'כוכב נולד'. עדיין אין לנו פרספקטיבה כדי לבחון את גדול הנזק שגרמו הדברים שלו. הכל תלוי במה שיקרה עם התקליט שלו. הרי אם הוא מאוד יצליח יגידו : וואללה, היה שווה להיות פרובוקטור. אנחנו חברה מאוד לא פתוחה, שלא מקבלת אאטוסיידרים ויציאות נגד הצבא, אבל אם ג'קו היה שואל אותי, הייתי מייעץ לו שלא ישמיץ קולגות. תגיד מה שאתה רוצה על הפוליטיקה ועל הצבא - אבל אם אתה לא אוהב מוזיקה של מישהו תשמור את זה לעצמך. אני כל השנים הקפדתי לא להשמיץ. היום, ממרומי גילי, אני בטוחה שהדעות של ג'קו ישתנו. כשהוא יימצא בתוך התעשייה הוא ייווכח שרמי קלינשטיין לא כזה גרוע" ... דווקא בסדר, לא? :) גם אף פעם לא חשבתי על כמה מהדברים שהוא אמר כאן...

צריך פינה חדשה: אזכורי ג'קו

לא עובר יום, שבוע שלא מזכירים את ג'קו באיזה הקשר, אתמול בערוץ 24, היום יזהר אשדות ומוני מושונוב , שבוע שעבר לירון לב,מיכל אנסקי.לפני כן ניר פרידמן והרשימה עוד ארוכה ארוכה.. מה נהי'ה? זה כבר הפך שאלת must של העיתונאים שואלים בלה בלה בלה ומה דעתך על ג'קו? מה הם מקווים להשיג בזה חוץ מיותר באזזז לעיתון שלהם.. הרי זה ברור.. אגב אפרתי, ראית.. תהית מה ג'קו עשה בחדרי 'נולד לרקוד' התשובה לא איחרה לבוא..
זה היה מהיר..

שונית 7

New member
תודה אפרת.שמת לב ל"אם התקליט

שלו יצליח" ז"א שיש דיסק לפי דבריו ויזהר אשדות כן מצוי בתעשיה ויודע דברים. אפרת תמיד את מצליחה למצא קטעים מענינים כל הכבוד ואני כן חשבתי בנושא של יציאה מהכבלים של כוכב נולד ויש בזה גם משהו טוב אפילו טוב מאוד אבל הדררך כמובו תהיה יותר קשה

talytal

New member
תגובה יפה

האמת, לא חשבתי שזו תהיה הדעה שלו. הפתיע אותי לטובה. תגידו מה שתגידו, נראה שכמות ההתבטאויות החיוביות בנושא ג'קו לאחרונה רק הולכת וגוברת. ומה שעוד יותר שימח אותי בתגובה הספציפית הזו - שהיא לא הספד. הוא מדבר באמת כאילו זו רק תחילת הדרך, וטוב לשמוע את זה.

דורית41

New member
טליטל-רעיון טוב.

מציעה שתעבירי לכאן אם ניתן טכנית את ההודעה של שיר עם הציטוט מדברי מוני מושונוב.-כי הוא "מתחבא" בשרשור אחר, והוא מאוד חשוב לדעתי, זו אכן הפכה מגמה בולטת שתופסת יותר ויותר תאוצה,האמנים שמדברים על פרשת ה"ג'קו גייט"-שאנחנו קראנו לה בפורום-"העליהום". כמעט הקלדתי את כל הקטע הזה (האמת היא שמושונוב דבר יותר בהרחבה על התקשורת ,טוקבקיסטים,גם בהקשר ישיר לג'קו וגם באופן כללי) מי שאין לה ידיעות-מוכנה להקליד עבורה את עקרי הדברים,בנוסף לציטוט שהביאה שיר.

talytal

New member
הייתי שמחה, וזה גם הגיוני

כי יש קווי דימיון בהתייחסות, וכי מבחינתי זה גם מעניין שממשיכים להעלות את הנושא כל כך הרבה זמן אחרי שכביכול הוא כבר היה אמור להיזנח... ההודעה ההיא באמת די נחבאת בשרשור של ג'קו, וחבל, אבל לצערי, מבחינה טכנית אי אפשר להוציא הודעה משרשור קיים... האופציה האחרת היא שאני אעתיק את מה שנכתב שם ואשים אותו כאן כהודעה חדשה.

shongold

New member
../images/Emo51.gif אפרתי אהבתי במיוחד את האמירה

שלו בנוגע לקליינשטיין דווקא "כשהוא יימצא בתוך התעשייה הוא ייווכח שרמי קלינשטיין לא כזה גרוע" .. משמע ...כאשר יהיה בתוך התעשיה יראה ..שיש גרועים ממנו..קליינטשין מאד מפורסם מאד בילט אין בתוך המיינסטירים - מכאן הקצף שיצא כה גדול, אבל יש עוד רבים וטובים ...פחות נאהבים...והרבה יותר גרועים...לדידו..אבל הוא למד לבלום עצמו - הפתרון לדומם מנועים בכל הקשור לחוות דעת על קולגות. ועוד משהו יזהר אשדות מדבר רוקר - ואישיות מוזיקלית מאד נחשבת - חשובה מאד אמירה שלו - עשויה אולי...לעשות גלים, ואגב לא יודעת מה החיבור שלו עם רוני בראון. מאד זוכרת את שניהם מככבים יחדיו כשופטים בכוכב נולד מס' 1 - האם זה אומר משהו? האם יש חיבור כלשהו ל"טדי"?! בהחלט מסכימה עימו שהאמירות שלו ניתקו אותו ולטובתו הפעם...להשתחרר מכבלי המשחק ולצאת לדרך עצמאית משלו בניגוד לאחרים. נקודה נוספת התקליט שלו...? אולי האיש יודע על מה הוא מדבר...מקווה מאד - ויפה שעה אחת קודם - והכל תלוי כמובן במי אם לא "טדי הפקות"!!!!

kapit5

New member
../images/Emo13.gifאפרתי-תודה

אומנם קניתי ידיעות,אבל אם לא היית מאזכרת את העניין ,סביר להניח שלא הייתי קוראת את הכתבה

talytal

New member
../images/Emo26.gif עוד איזכור לג'קו ../images/Emo36.gif

תאמינו לי, אם תחברו את כל האיזכורים בידיעות השבוע, תקבלו אורך של כתבה מלאה... בראיון עם טיפקס, זה מה שיש לקובי אוז להגיד על ג'קו: "גם ג'קו שעורר ויכוח הוא תופעה אמנותית. גם אם אתה לא מסכים איתו, צריך להוריד את הכובע שבחרו בו ובסטייל שלו להיות בכוכב נולד. הרי אמנות זה לעורר ויכוח ולהציע מניפסט. אבל הוא לא היה צריך להתנצל בכלל וחבל שעשה את זה." דרך אגב, במקרה זה היוזמה לדבר על ג'קו הייתה שלו, ולא של הכתב, אפילו שכן העלו באופן כללי את תופעת כוכב נולד בשאלה.

Nova5

New member
טליטל, את קולטת בכלל

שהבאת עכשיו אמירה הכי חזקה ששמענו במשך החודשים הארוכים האלו?? ושמענו הרבה... טוףףף, עכשיו נצטרך לראות אירוויזיון - בעעע, אבל אין מה לעשות: "אוהבים אותך, קובי!!!"

שונית 7

New member
תודה טליטל.ברגע זה קובי אוז קיבל

שתי נקודות וגם ככה הוא לא בציון גבוה אצלי במיוחד אבל הוא כנראה עורר את העיניין בגלל המחלוקת לגבי השיר שלו

shongold

New member
מסכימה בהחלט עם קובי - לא היה צריך

להתנצל אבל חבל שחבל שחבל - חבל מת..מזמן!!!! ואהבתי שאמר..ג'קו...תופעה אומנותית ויפה שבחרו בו ובסטייל שלו לכוכב!

למעלה