יזיזות.

יזיזות.

כבר דנו פה ב'ידידות בין המינים, הכיצד?', ועכשיו נעמיק קצת את העניין. איך זה עובד כל עניין היזיזות? כשאת לבד ואין לך בן זוג, יש ידיד שאת פשוט מגיעה אליו, עושים מה שעושים, והולכת לשלום? היזיז הזה הוא גם ידיד טוב, או סתם טוב במיטה? היזיזות מסתיימת מתי? איך נפרדים מיזיז? אומרים שזה לא הוא, זו את? מה החוקים? מי הם היזיזים? וכן הלאה.

T r i l i a n

New member
יזיזות מסתיימת כש:

1 - הסקס מתדרדר 2 - אחד מהיזיזים מתאהב במישנהו או בדם שלישי 3 - מרחק גאוגרפי הופך את זה לטרחה גדולה מדי 4 - רוצים חידוש ועוברים ליזיז/ה הבא/ה חוקים? לא מאמינה בחוקים ביחסים בינאישיים...

T r i l i a n

New member
../images/Emo4.gif אוף, טעויות

2 - הכוונה שאחד מהיזיזם מתאהב - בשני/ה או באדם אחר

דנטל

New member
יזיזות זה טוב לי

הקשר משתנה מיזיז ליזיז. ישנם כאלה שהם ממש ידידים טובים ושיש איתם גם סקס. ישנם כאלה שזה כמעט רק סקס. והם לא בהכרח כאלה טובים במיטה. אגב, אני יותר בקטע שהוא יגיע אלי. יותר מדי טרחה בעיני להגיע אליו, גם אם הוא גר בבנין ליד... והם טורחים
. נפרדים כשאחד מהצדדים מצא בן זוג קבוע. נפרדים כשרבים. נפרדים כשממצים. יש המון סיבות. אין חוקים.

ebony

New member
לא מאמינה בקשרי יזיזות.....

ובגלל זה נמנעת מהם כמה שיותר....

דנטל

New member
וגם נפגעת כל הזמן...

תראי, כל אחד ומה שמתאים לו. את כבר מכירה אותי מספיק בשביל לדעת שבחרתי את דרך החיים שהכי מתאימה לי. הרוב אלה סטוצים. לא מרבה ביזיזים. יש רמי שהוא שנתיים איתי. יש עוד מישהו שאיתי כבר שלושה חודשים כמעט. זהו. כל השאר סטוצים. לא בנויה לקשרים מסוג אחר. יזיזות זה תפור עלי.

נראה לי דווקא ממש מגניב..

סקס בלי מחויבות.. וואי..חלום פשוט.. חבל...חבל.. שאני צריכה את כל האהבה הזאת גם..:)

הצילצול

New member
ותשובתי היא......./images/Emo94.gif

היו לי המון יזיזים בחיים שלי [והפסקתי לא מזמן.. כי זה לא בשבילי]
כשהייתי לדוגמא עם יזיז אחד.. היינו עושים מספר.. היינו נחים קצת ומדברים.. אח"כ ממשיכים לעוד אחד.. עד שנימאס לנו..[לי לא נימאס אף פעם.. זה הגבר שמתעייף מהר ומחליט ללכת.]
לא יצא לי להיות עם יזיז שגם ידיד טוב שלי, אני מפרידה בין לבין.. כי אישית, זה לא נוח לי בכלל... כי אני ממש לא מתקשרת עם היזיזים שלי.. כאילו.. באתי לרק סקס וזהו שיעזבו אותי משיחות נפש.. אם אני רוצה שיחות נפש יש ת'משפחה שלי, ואת החברות ואת הידידים הטובים שלי..
אני לא יודעת מתי מסתיימת יזיזות... יכול להיות שאני לא איהיה עם יזיז בקשר חודשיים ואני חושבת שנותק הקשר, ופתאום הוא מתקשר ומציע להיפגש.
איך ניפרדים מיזיז..? מחליטים שלא בא לכם עליו יותר.. וממציאים תירוצים, לגיבורים שבינינו אומרים שלא בא להם יותר.. [כמוני למשל]..
שאר השאלות לא הבנתי בכללללל

Sefy

New member
שכל אדם יעשה מה שטוב בשבילו/ה

כל זמן שזה לא פוגע באחרים אני לא רואה שום בעיה. אני אישית לא מסוגל לעשות את זה

למעלה