יזכור

The Cat Woman

New member
יזכור../images/Emo16.gif

יזכור עם ישראל את שיני בינותיו, הנאמנות והאמיצות, חיילות צבא ההטרדה לאיתי. וכל שיני המחתרות וחטיבות מגדל השן, במערכות הלסת וכל אנשי קהילת קריוס ובקטוס אשר חרפו נפשן במלחמה על הטרדת איתי. וכל אלה שנעקרו בלסת של איתי ומחוצה לה בידי מרצחים מארגון רופאי השיניים. יזכור ישראל ויתברך באיזמלו ויאבל על חתיכות השיניים וחמדת הגבורה וקדושת הסידן ומסירות הנפש... אשר נספו במערכה הכבדה. יהיו גיבורי מלחמות כאב השיניים עטורי הניצחון חתומים בליבו של איתי לדור ודור. איתיק'ה... בהצלחה מחר עם העקירה, תנצור את זיכרה של השן ואם אתה רוצה- בקש אותה מידי המרצח מארגון רופאי השיניים כדי שתוכל לקבור אותה אי שם במגדל השן או לחילופין- לבצע בה ניתוחים ללא הרדמה כדי שהכלבה תרגיש איך זה להיות אתה (למרות שספק לי אם זה יעבוד)
**לכל אלו שלקחו את זה קשה- כן, זה הנוסח של "יזכור" שמקריאים ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל... אבל זה נכתב ברוח טובה לחלוטין והמילים שונו. רק הרעיון נשאר אותו רעיון. ואנחנו עדיין כמובן מכבדים את זכר הנופלים בלי כל קשר לשימוש הבוטה הזה ב"יזכור".**

Itay Simons

New member
../images/Emo7.gif

אם אני מדמיין בגללך את המנגינה של פסיכו במהלך העקירה את כ"כ מתה!!!
(
)

Itay Simons

New member
נו, גם לך בטח תהיה עוד עקירה יום אחד ../images/Emo46.gif

ואז אני אצחק עלייך

חברים יש פה מישהו\י מחולון במקרה?

פשוט עוד 3 חודשים אני עובר דירה זמנית לחולון כי קנינו דירה בפתח תקווה אבל היא תאהיה גמורה עוד יותר מחצי שנה אז לביינתים יש לנו בית בחולון ולא בא לי להיות חסר חיי חברה בחולון.

The Cat Woman

New member
אז הצעד הראשון שאתה עושה כדי שיהיו לך חיי חבר

חברה- זה לכתוב את זה בפורום? O_ס אתה באמת צריך לסגל לעצמך קצת כישורים חברתיים בנאדם, זה נשמע מזה עצוב כל העניין הזה...

תודה היחס!

חשבתי אולי יש אנשים נחמדים בפורום מחולון שאני יוכל לדבר איתם שאני מגיע לשם אבל אני מבין שיש פה פשוט חבורת אנשים חארות תודה על העזרה!

TheImpactBoy

New member
אל תתייחס יותר מידי,

ואני מעכו, ויש פה חברים, ועדיין חרא עיר. חחח בהצלחה.

ודרך אגב...

אני צריך ללמוד לסגל לעצמי כישורים חברתיים?! אני פונה לאנשים בפורום הזה כי חשבתי שיש פה אנשים נחמדים ואת תוקפת אותי על זה כאילו את ממש נחמדה מאוד אני בטוח שכל בן אדם היה רוצה להיות בחברתייך ומאיפה את יודעת שזה הדבר הראשון שעשיתי לידתך אני כבר מכיר אנשים מחולון ולא חסר לי אם מי להיות שם אבל חשבתי בהיזדמנות אולי יצא להכיר יותר טוב אנשים מהפורום אבל אחרי התגובות שנכתבו פה אני מעדיף לעזוב את הפורום הזה ושוב תודה רבה שיש פה אנשים נחמדים אני מאחל לכם מעומק ליביי שאהיו לכם חיים מאושרים ובעיקר לך The Fat Woman

למעלה