יזמה לתחבורה ציבורית בשבת בת"א רבתי

Carl Freeborne

New member
יזמה לתחבורה ציבורית בשבת בת"א רבתי

יוזמה שלי בנושא תחבורה ציבורית בשבת ובשישי בלילה באזור תל אביב..... מצורף קובץ. אם ברצונכם להשתתף ביוזמה, אנא תאמו איתי, בכל מקרה רק התחלתי עם זה, ככה שעוד אפשר להעיר הערות. קארל פריבורן (דניאל)

לימי17

New member
נשמע לי דווקא רעיון טוב...

אבל לעיניין הזה יש השלכות רבות.... ואני בטוחה שיהיו הרבה מתנגדים לזה. אני אישית תומכת בעיניין

Carl Freeborne

New member
תגובה לתגובה - הסבר כללי

העניין הוא, למעשה בפרטו של עניין, נניח הרבה אנשים יסמנו קו "25".. אז ניתן העתקים של כל ההחתמות ליזם ואז הוא יחליט להזמין הסעות דווקא בקו הזה... ובנוסף הרעיון הוא להחיות את הנושא, להביאו לדיון ציבורי. כי בן כה וכה הקוים מחללים שבת (קו 18 מתחיל בשעה 17:00, שבת יוצאת בשעה 20:30..) אז ככה שאם יש למי שמתנגד טענות, יש להוסיף שבין כה וכה יש חילול שבת, מה גם שיש הרבה אוכלוסיות לא יהודיות שמגיע להן שירות (במידה ונניח לשבריר שנייה שיהודים לא אמורים לנסוע בשבת). לילה טוב. דניאל.

טוב כניראה שאתה צודק וגם יש לך

הסברים ונימוקים... צריך להסתכל על זה מכל הצדדים כל אחד רואה את זה באור שונה, אני למשל רואה בזה רק טוב... אבל מי אני, קול אחד, מבין המונים שיחליט. רק תדע שאני בעד

אחי יש לך בעיה "קטנה" אחת:

יש לך בעיה קטנה שנקראת>>>>>>>>דתיים ואני לא יוסיף עוד מלה.

hayonkoby

New member
כהמשך ליוזמה ...

למה שלא נוסיף קו אוטובוס לתל אביב ???

Carl Freeborne

New member
בקשר לתגובות..

דתיים זו לא בעייה משמעותית, מי שטוען ככה לא הבין את מהות היוזמה שהסברתי אותה מספיק, ולא אסביר שוב. ומה הכוונה להוסיף עוד אוטובוס?

hayonkoby

New member
התחלת המהפך

בו ננסה בשביל ההתחלה שיהיה אוטובוס שייצא מבת ים לתל אביב ביום שישי בלילה כך שתוכלו לצאת לבילוי , ולחזור בשלום.

Carl Freeborne

New member
באמת בוא ננסה

אני מעדיף את 25 כי בתור תל אביבי זה ליד הבית שלי..... אבל מצדי 18 שיהיה לכם גם טוב.. וריווחי יותר. צרו איתי קשר באמצעות הדוא"ל [email protected] ונתחיל להחתים אנשים בהמוניהם.

למעלה