יזמות בזמן אבטלה

יזמות בזמן אבטלה

שלום לבאי הפורום, אני בן 30 ומזה כמה שבועות אני מובטל מתעשיית ההייטק. הסיכוי למצוא עבודה, אתם יודעים, קטן מאד. מה הפתרון שלי? להקים עסק לבד. אני ועוד 3 אנשים עובדים מהבית על הקמת אתר אינטרנט חדשני ובעל פוטנציאל כלכלי מוכח. המטרה שלנו היא להקים עסק שיאפשר לנו להתפרנס ממנו ולהיות הבעלים שלו, כלומר לעבוד בשביל עצמנו. אני חושב שזה פתרון מצויין לתקופה הנוכחית. העבודה הזו היא מין "השקעה" לעתיד, ואינה מונעת להמשיך ולקבל דמי-אבטלה. להיפך, היא עשויה לתת פתרון ליום שבו דמי האבטלה ייגמרו. אנחנו מחפשים עוד 2 אנשים, אז אם מישהו מעוניין לקבל פרטים ולשקול הצטרפות אלינו, תוכלו לכתוב אליי בדואל. הכישורים הנדרשים: הרבה ניסיון בגלישה באינטרנט, עברית ברמה גבוהה ושכל ישר.

מעוניין להצטרף ולקבל פרטים נוספים

אני בא מתחום הטכני , בוגר תואר ראשון , בעל ידע יישומי במחשב , גולש הרבה לצורך עבודתי ומרבה להשתמש במנועי חיפוש. אשמח לדעת עוד פרטים , אנא כתבו לי לדואר אימייל : [email protected]

moshep

New member
תעסוקה עכשיו

נשמע הגיוני. לא ציינת את הדאר האלקטרוני שלך ומקום מגוריך. נא העבר אלי ד"א ע"מ שנוכל ליצור קשר. משה

giladbi

New member
דואר אלקטרוני

אפרופו, ביקשת להפנות אליך פניות בדוא"ל אולם לא רשמת כל דוא"ל לפניה תודה

faloda

New member
בקשר להצעה

שלום! אני בחור בן 22 במקור גרפיקאי למדתי גם בניית אתרים ואני גולש הרבה באינטרנט והייתי מעוניין לקבל עוד פרטים בנושא הנ"ל

danaalon

New member
מעוניין לקבל פרטים נוספים ולשקול הצ

אשמח אם תתקשר אלי לטל. 050640643 053891761 03-5551454 אלון.

למעלה