יזמים - אני חושפת כאן את סוד ההצלחה

בהחלט הבנת נכון !

הבנת נכון וכך עוד חלק משאר אנשי הפורום. ממכם לא תצמח ישועה, ובטוח שלא עסקים שתורמים לקהילה. הגיע הזמן שתעורר, צומח דור חדש של יזמים שכן אכפת לו !!!!! מקווה שאתה באחד הימים לא תזדקק לדור החדש הזה.

זה באמת שהיה ארוכה לדעתך ?

הקצבתי לעצמי שעה ביום לענות לכם כאן, לא יותר מזה. לפעמים השעה הזו מתחלקת לאורך כל היום.

אתם הצינים והמתנכלים למיניהם

במקום לתרום בעצמכם אתם מלגלגים על אחרים שתורמים לזולת. תסתכלו במראה, ואתם צריכים קודם כל להתבייש בעצמכם! לפחות אל תפריעו לאחרים לתרום!

av_i_va

New member
במקומך - הייתי מברכת../images/Emo140.gif

לפחות מישהו אחד (אחת במקרה זה) עשתה שיעורי בית. עינת בסך הכל שאלה אותך לגבי הקוף. ואתה - נפלת למלכודת של עצמך.

אני רואה רק לקיחה

זה ממש לא רציני !! אני רואה בקשה לקחת מהזולת 10 ש"ח מכל אחד. את הנתינה לזולת אינני רואה כלל. אולי כדאי שיתמקדו כאן בעסקים - כסף תמורת שירות או מוצר. אם היו רוצים למכור לי משהו או לתת לי שירות תמורת כספי, הייתי מתיחס לזה יותר ברצינות מאשר אם מבקשים ממני כסף עבור צדקה. למרות, שפורום אינטרנט הוא לא מקום שהייתי בוחר בו לקנות משהו או לעשות עסקים בו. פורום זה מקום להחלפת דעות ואולי ליצירת קשרים שיובילו במקום אחר לעסקים.

יזמים - אני חושפת כאן את סוד ההצלחה

שלום לכל היזמים,בעלי העסקים ולגולשי הפורום. הגיעה אליי השבוע פנייה ממנהל עמותת תל"ל, על מבצע "ילקוט לילדים יתומים" , משיחתי עימו התברר שהוצאה לו ע"י חברה מסויימת הנחה משמעותית לילקוטי בתי ספר בסכום של 75 ש"ח לילקוט עם כמה דברים בסיסיים נוספים, כמו כן קיימתי על אותו נושא שיחה גם עם מנהל עמותת חסדי נעמי שמתארגנים גם הם למבצע ילקוטי בתי ספר לילדים במצוקה שגדלים בתנאי עוני. כפי שידוע לכם הקמתי את המיזם שלי למטרה שאוכל לאגד ספקים ואוכל לאחר מכן לפנות אליהם למטרת תרומות לנזקקים, לאחר שיחתי עם מנהל העמותה הרמתי טלפון לאחד הספקים שמפרסם אצלי במיזם, והצלחתי להגיע איתו להסכם שיתן כל ילקוט לאותם ילדים יתומים בסכום של 10 ש"ח בלבד - אותו ספק עם רצונו הטוב, הסכים לוותר על כל רווחיו, ולמכור את הילקוטים הנ"ל במחירי עלותו, לאחר שדיברתי שוב עם מנהל העמותה הבנתי בעצם שבשביל לרכוש את ילקוטי בית הספר לאותם ילדים יתומים דרושה תרומה של כ 10 ש"ח בכדי לרכוש ילקוט זה לכל לילד. לאור זאת, פניתי ל"רשות לעסקים" לקבל את אישורם לכתוב לכם אודות חשיבות התרומה ולפנות אליכם כבעלי עסקים שתרומות מוכרות לכם בעסק, לנסות לפתוח את ליבכם וכיסכם על מנת שאותם ילדים יתומים יוכלו להנות מילקוטים חדשים לבית הספר בשנה החדשה. כל שצריך זוהי תרומה של כ 10 ש"ח בלבד מכל בית עסק. אני פונה אליכם בפורום זה לאחר שניסיתי אתמול בשידור חי ברדיו לספר אודות מבצע חשוב זה , אך לצערי אנשים לא פתחו את ליבם ולא הגיע אפילו טלפון אחד, ממש מבייש :( לכן אני מוצאת לנכון דרך מקרה זה, לנסות גם להעביר את המסר החשוב לכל אותם יזמים שרוצים לעשות משהו מעצמם ולספר את גרעין סוד ההצלחה של העסק, זה לא חוכמה ליזום עסק מצליח אם לא הכנסתם בו גם קורטוב של ערך מוסף. הערך מוסף לא צריך להיות תמיד כתרומת כסף, אלא הוא יכול להתבטאות גם בדרכים שונות, וזה כבר תלוי במידת היצירתיות שלכם שתניב תוצאות לעזרה לאחרים. בפנייתי זו אני רוצה להזכירכם תרומות למען הקהילה מוכרות כהוצאה, אל נא תהססו לתרום. מי שמוכן לתרום למען רכישת ילקוטי בתי הספר מוזמן לפנות אליי לקבלת פרטים נוספים

rachel100

New member
מנהל פורום ראוי היה מוחק את ההודעה.

וסליחה שאין בי אהבה למבזבזי זמן של משתתפי הפורום. במדינה עם תרבות פורומים (ואנחנו עדיין רחוקים משם) לפחות היו מסמנים OFF Topic

הצורר

New member
גב´ בר און עם כל הכבוד אבל

כבר עשתי מספיק רעש ופרסמת את עצמך די- מי שבאמת תורם לקהילה לא צריך לעשות הרבה רעש וצילצולים אני מעריך מאוד את תרומותיך אבל את הופכת את הפורום הזה למסחרה אישיתי שלך בעזרתו של המנהל הנכבד, רוצה לתרום תתרמי אבל לפרסם את אותם הדברים במסווה של שיווק עצמי זה כבר מוגזם. הצורר

Amitmit

New member
בבקשה מכם!

קראתי את הודעתה של הגב´ בראון וקראתי את תגובתך ונותרתי בפה פעור. הציניות בחברה הישראלית חוגגת, שכאדם מנסה לעשות מעשה טוב, מיד קופצים עליו הציניים שאומרים לו "שיפסיק לבלבל את השכל" ושטויות אחרות. אז לך, היהודי "הצורר", הגברת בראון מנסה לעזור, אם דרך השיטה שלה לא מוצאת חן בעיניך, חסוך את ההתנקלויות אליה, כיוון שאתה רק מקשה עליה, ומשם אתה מקשה על הילדים שמחכים לתרומות שהיא מסוגלת לארגן. יוזמות כגון יוזמתה של הגב´ בראון מבורכות היו ותמיד ישארו. בברכת יום בחינת דרך מחודשת, עמית, שמנהל קייטנת חינם לילדים מחוסרי אמצעים.

עמית תודה - הפסקתי להתייחס

לאותם צוררים, מי שלא מבין את כנותי זו כבר בעיה שלו.

כנראה שזה היה צריך להגיע מתי שהוא

הכל טוב ויפה עד לרגע שמבקשים כסף. ברגע שמבקשים כסף ממני ובמיוחד עם מדובר בכסף לתרומה, כל הפיוזים קופצים לי. אם היית מציעה הצעה עיסקית זה מבחינתי יותר טוב למרות שאני לא עושה עסקים באינטרנט. זה אומנם 10 ש"ח אבל מצטער, אני אפילו אגורה לא נותן. אם אני ארצה לתת אני אמצא בעצמי למי לתת. אפרופו את הוראת הקבע שלי לאגודה למען החייל הפסקתי אחרי שנודע לי מה שכרו של מנכ"ל האגודה.

חבל :(

אני רק ממליצה לך לקרא את הספר "חשוב והתעשר של נפוליון היל. אולי זה יעזור לך לשנות את שם הכינוי שבחרת בברכה עינת

עד כדי כך העסקים גרועים אצלך ?

בניגוד לאחרים, אני מעדיף להישאר בשמי ולא לרדת לעיסקי השנור. בטח לא לשנורר מאנשים שאני איתם במגע לא עיסקי.

למעלה