יחזקאל פרק א'

יחזקאל פרק א'

הפרק מתחיל בתיאורים מסוימים המזכירים נחיתת עצם בלתי מזוהה וממנו יציאת 4 יצורים אשר אינם מן עולמנו המורה לתנ"ך השיב לשאלתי לגבי הנ"ל וטען שחלק מפרשים את פרק א' כאכן עדות לחייזרים אשמח אם מישהו יוכל להרחיב לי בקצרה על הנושא ואולי יוכל לציין תופעה דומה ואחרת בתנך

א ס נ ת י

New member
חלק אכן מפרשים את הפרק

כעדות לחייזרים, אבל אני לא חושבת כך. דמות זאת היא כמין הקדמה מרשימה לדמותו של ה' - כדי להרשים, למשוך את תשומת לבו ולהדהים את יחזקאל. יחזקאל רואה דמות שלה ארבעה ראשים: ראש של אדם, של אריה, שור ונשר. לדמות רגל אחת שכף רגלה כרגל עגל וכנפיים לכל חיה, כשמתחת לכנפיים יוצאות שתי ידיים. לכל חיה יש אופן העומד על הארץ. כל החיזיון הוא מיסטי - רוח, אש, ברקים, רעש מים, רעמים, והכל מוביל לבואו של ה' היושב על כיסא ונגלה ליחזקאל. מראה דומה רואה דניאל בחלום (פרק ז' כתוב בארמית - קצת קשה): ארבעה רוחות שמים, ארבעה חיות עולות מן הים - הראשונה דומה לאריה עם כנפי נשר ולה רגלי אדם, השניה דומה לדוב עם שלוש צלעות בפיה, השלישית דומה לנמר עם ארבע כנפיים כשל עוף וארבעה ראשים לה, וחיה רביעית לא מוגדרת בעלת שיני ברזל, עשר קרניים ועיני אדם יוצאות מקרן אחת, ולחיה פה מדבר. לאחר שחוזה דניאל בחיות אלה הוא רואה כיסא שמסביבו ניצוצות אש, וגלגלי אש, שעליו יושב ה' לבוש לבן ושיער ראשו לבן. כדי להרחיב בעניין החזיונות בתנ"ך כרמזים לחייזרים כדאי לך לקרוא את הספר "מרכבות האלים".

יוסי ר1

Active member
לש\ואל שלום. אני לא בקטע של חייזרים

אבל אילו הייתי, הייתי מנסה להבין את בראשית פרק ו' פסוקים א' - ה' כמתארים יצורים אינטליגנטים המבקרים בכדור הארץ ועוסקים בהשבחה גנטית.

Marinette

New member
יש שפירשו סיפורי מקרא רבים

וגם ביטויים מקראיים שונים, כסימן לחייזרים. סיפורי בראשית אכן הציתו במיוחד את דמיונם של ממשיכי פון-דניקן, ופורשו על ידיהם כסימנים למעורבות חייזרים בהיסטוריה האנושית. הסיפור על בני האלוהים שנשאו נשים בנות הארץ הוא אחד הפופולריים שבהם. ספר נחמד שמתאר את התפיסה הזאת בצורה קריאה ומשעשעת הוא רומן המד"ב "הקוף הפטפטן" של עמי דביר. אצלו גן-העדן הוא שמורת טבע שהחייזרים שנחתו על כדה"א עורכים בה ניסויים גנטיים שמסתיימים בבריאת אדם, ה"כרובים" הם הכלאות גנטיות שהחייזרים עשו בינם ובין בע"ח שונים מכדור הארץ, החרב המתהפכת היא קרן לייזר המגינה על השמורה מפני כניסת זרים, הנשים העקרות בתנ"ך שזכו בדרך נס לבנים זכו לכך משום שהחייזרים ביצעו בהן הפריות מלאכותיות ללא ידיעתן, ועוד ועוד.

מדהים ומעניין...

תודה רבה לכם יוסי מרינט ואסנת השבחה גנטית..משעשע ביותר

למעלה