יחידה חדשה בצהל

מזלט

New member
יחידה חדשה בצהל

אני מציע לפתוח יחידה חדשה הדרישות: אידאולוגיה חזקה, אהבת מולדת, שנאה לערבים, הקרבה עצמית, ידע בסיסי בחבלה ומטעני נפץ. המתגייסים יקבלו: ביטוח חיים. מבצע חדש: חבר מביא חבר! על כל חבר שתביא, מקום נוסף בגן-עדן יובטח לך ולבני משפחתך.* *המקומות מוגבלים! אנא הזדרזו והירשמו בהקדם!

על פי הודעותיך הקודמות

על פי הודעותיך הקודמות בפורום, אני מבין כי מראש יש לפסול ולהרחיק מן היחידה החדשה שלך טייסם ומועמדים לצוות אויר, בשל עליונותם, קדושתם ומושלמותם הכללית: חבל יהיה לבזבז כזה ``חומר`` (``the right STUFF``) ביחידה כזאת, ועדיף לשלוח כמה ``ירוקים`` דפ``רים שחייהם ממילא לא היו שווים מי-יודע-מה.. בקשר למבצע ולמקומות בגן עדן, הרי שפרחי הטיס ממילא כה קרובים לאלוהים בדרגתם, שמקומות המוניים כגן העדן לא מתאימים להם בכלל. (לא ידעת שלטייסים יש גן עדן משלהם?) 8-p

מזלט

New member
גיבוש מחבלים

אה, כמובן, הגיבוש. בגיבוש יש את הפצצה הסוציומטרית, כולם עושים ספרינט, הראשון שמגיע לוקח את הפצצה ומתפוצץ.

בצחוק אחי, אל תיעלב

למזל``ט, זה היה בצחוק, כל הכבוד שהתקבלת לטיס ובהצלחה. אגב, ירפ``א ב` היה השלב הכי רחוק אליו הגעתי, וכבר בו נתנו לי כנפיים והעיפו אותי הביתה (קלישאה שחוקה אבל נכון).

אל תפחד משבוע שבי= זה סתם חרא

אני אישית היכרתי אחד מה``מענים`` שלי והיה לי צחוקים כי הוא שיחק אותה יעני לא מכיר אותי וזיין אותי מכות

מזלט

New member
הכוונה

היתה להקים יחידת מתאבדים כמו המחבלים המתאבדים, לבצע פיגועים בערבים... חבל שלא הבנת.

דווקא הבנתי... זה כל הרעיון

ולא התכוונתי ``להכניס לך`` או משהו.. סתם בצחוק. פשוט משתמע מהרבה מהודעותיך שאתה מחזיק מטיס משהו אלוהי וקסום ובילתי מושג. אז א`-עובדה שזה ניתן להשגה (כפי שאתה יודע יותר טוב מכולם) וב`, למרות שאין מקום וויכוח על עליונותם וחשיבותם של טייסי חיל האויר הישראלי, אתה צריך לזכור שיש עוד מקומות בצבא חוץ מחיל האוויר (כתבתי את ההודעה ההיא כתגובה להודעה שכתבת על קורס חובלים, לך תראה מה אמרת שם) אבל שורה תחתונה- שיחקת אותה וכל הכבוד

crazy tal

New member
יש לי רעיון יותר טוב..

אנחנו, שלא כמו ערבים... לא צריכים להתאבד כדי להרוג אנשים... צריך להקים יחידה חדשה: טייסת השהידים- טייסת אשר תמנה 15 מסוקי אפאצ`י ותפעל בתיאום עם גורמי מודיעין בשטחים. הטייסים בטייסת יהיו פרחי טיס, בשלב המתקדם, ויוכלו להתאמן על בתים של ערבים ובחיסול מבוקשים מהאויר... באש חיה. גם זול.. (פרחי טיס), וגם יעיל.

liorle1

New member
מה אתה חושב עשינו בלבנון?

הנ``מ שם מאד פרימיטיבי והיה שם מטווח ברווזים אחד גדול לחיל אוויר. לא שזה עשה משהו כמו שזה לא מזיז לפלסטינים פה. מפציצים שעות בטילים חכמים בעלות של מיליוני דולרים ובסוף הורגים אחד ופוצעים עוד כמה. באותו זמן כמה חירניקים הורגים חמישה תוך כמה דקות ובעלות אפסית.

מזלט

New member
אני מעריך כל אחד שמתגייס

כולם בעיניי חשובים, אבל אתה מוכרח להסכים שחלק יותר וחלק פחות. אני לא טוען כי טיס הכי חשוב, אבל בכל זאת, שנינו יודעים כי לחיל האוויר יש עדיפות בכל מה שקשור להשגת האנשים הטובים ביותר... ומי כמוני יודע שטיס זה לא דבר בלתי מושג. הרי אני שם, ומי שמכיר אותי... יודע על מה אני מדבר.

avipe

New member
אכן כן

אני מכיר אותו, ואם הוא הגיע לקורס טייס אז כול אחד יכול... אבל מי אני שידבר...לי אמרו ביי ביי יפה כבר בירפ``א.....

ולדי

New member
יש לי יחידה בדיוק בשבילך...

קוראים ליחידה הזו ``פרופיל 21 נפשי``. תיהנה!

למעלה