יחידה לגיוס מרגלים.

liorle

New member
יחידה לגיוס מרגלים.

נראה שלי שרוב האנשים כאן מתבלבלים בין יחידה 504 של אמ``ן שאכן מעסיקה ``מרגלים`` ועושה מיונים למלשב``ים לבין המובד שלא מעסיק חיילים (בנים) בשירות סדיר.

ano

New member
מהי יחידה 504?

מה זה יחידה 504 ומה עושים בה?

שוםכלום

New member
בואו לא ניסחף...

נראה לי שקצת הוציאו דברים מפרופורציות כאן - לא כל כך בקלות מגיעים ליחידות העלית של אמ``ן, בייחוד לא למוסד, ובטח ובטח לא בתור מרגלים!!! (בטח שלא בתור חיילים בשירות סדיר). אז קודם כל, אל תבנו סתם ציפיות לכל מיני קלולסים (וזה לא נאמר כגנאי) שעוד יחשבו שהם עומדים להיות מגוייסים לשורות המוסד. חיילים בשירות סדיר במוסד זה דבר מאוד נדיר ומדובר בסך הכל בתפקידי פקידות. ובכלל, לכל היחידות של אמ``ן אין דרך ``להתקבל`` - הם רוצים אותך? הם כבר ימצאו אותך (כנ``ל גם ל-504 האגדיים...) :)

ano

New member
יחידה 504

מהי יחידה 504?והאם אתה יודע למה זה ``מיונים לשיבוצים מיוחדים``?

??????????????

New member
מרגלים...

504 אם אני לא טועה קשורה לפיענוח צפנים מרגלים בצבא בסדיר אין אין אין א-י-ן (מקווה שהבהרתי לך את זה) אבל יחידה מגניבה כזאת שאתה מחפש לעבור את הגבול יש , היחידה הזאת אוספת מודעין מ``יד ראשונה`` ומתקינה גם מכשירי אבל הסיכויים להתקבל אליה קלושים אגב כמעט בטוח שאתה מכיר אותה...

ano

New member
לא מכיר

על איזו יחידה אתה מדבר!!!ואיך מתקבלים אליה?צריכים לדעת שפות זרות?איזו יחידות שבהם צריכים שפות אתה מכיר?

after1@after

New member
הפסקת דיון

אנו חוזרים ומבקשים לא לנהל דיונים לגבי נושאים ותפקידים מסווגים. צוות ``אפטר``.

ZC18

New member
יחידה 504......

יחידה 504 זו יחידה של השב``כ שפעלה עד ליציאת צה``ל בלבנון (או עדיין פועלת)בין היתר תפיקדה הוא איסוף מידע על מחבלים ותפיסתם

Orbi

New member
סיכום דיון, בבקשה לעזוב את הנושא

דבר ראשון, ההתייחסות לאיסוף מודיעין והיחידה שהוא דיבר עליה היא כמובן סיירת מטכ``ל, זהו לא חומר מסווג כי זה מפורסם בהרבה ספרים, זוהי הפעילות שטוענים ש``היחידה`` עושה. דבר שני, יחידה 504 היא יחידה של אמ``ן, גם היא מפורסמת מאוד וכבר מזמן אינה מסווגת, אבל הפעילות שהיא מבצעת כן. בכל מיקרה, היא אינה קשורה למוסד, והחיילים שמשרתים בה בסדיר הם רחוקים מלהיות ``מרגלים``.

??????????????

New member
לדלוק על מרגלים

שפות זרות בשביל היחידה המסוימת לא צריך יחידות שבהן צריכים לדעת שפות זרות זה אולי 8200 אלה חברה שיושבים בבסיסים שלהם ומפענחים צפני אויב אבל חוצמזה הם לא עושים עבודה לא קובנציונלית מהסוג שאתה חולם עליו אגב אתה כן מכיר זאתי מי אם לא סיירת מטכ``ל

למעלה