יחידות אחרונות כנסו....

eyalharel1

New member
יחידות אחרונות כנסו....

מזוודות פוקר מקצועיות של WPT במחירים הכי נמוכים בארץ [email protected] לדוגמא 300 ז'יטונים 12 גרם רק 149 ש"ח של WPT מזוודה של 500 ז'יטונים 12 גרם WPT רק 239 ש"ח 0545831101

eyalharel1

New member
תגובה

ז'יטונים 12 גרם ברמה מעולה של WPT כולל ערך הז'יטון במחירים סיטונאים ללא תחרות תמונות ישלחו למייל לרצינים [email protected]

Godu

New member
אתמול שיחקתי בכאלה אצל חבר. זה זבל.

הצ'יפים נראים כמו DICE רגיל אבל למעשה הם מאוד חלקים, מה שהופך אותם למכוערים וגרוע מזה לקשים מאוד לערום. ברגע שעשית ערמה כל נגיעה קלה גורמת לערמה לקרוס.

eyalharel1

New member
WPT

מדובר על ז'יטונים ברמה אחרת לגמרי 12 גרם ולא 10 גרם כולל הדפס של ערך הז'יטון מי שמעוניין שילח לי מייל ואשלח לו מתמונות [email protected]

eyal5005

New member
לי יש ערכה של 500 WPT clay

אני דווקא מאד מרוצה יש להם תחושה טובה ולגבי מי שטען לגבי הערמות להפך הם נדבקים אחד לשני בצורה מושלמת .. אתה לא יכול לדרוש בכזה מחיר ז'טונים מקצועיים אבל מאז שאני קניתי החבר'ה רוצים לשחק רק איתם..

אלה לא מזוודות WPT מקוריות...

חבל סתם להטעות שמדובר במזוודות אורגניליות, WPT מעולם לא הוציאו ז'טונים של 12 גרם בטח שלא עם ערכים. יכול להיות אגב שמשקל הז'טונים במזוודה הוא אכן 12 גרם אבל פלסטיק ולא חימר כמו המזוודות המקוריות. מי שנגע במזוודה מקורית של WPT מכיר את ההבדלים, אין בכלל מה להשוות. מזוודה מקורית צריכה לעלות בארץ סביב 550 ש"ח, בחול 120$

Godu

New member
קנית 500 ז'יטונים מחימר +מזוודה ב 239 שקל ?

במחיר הזה אני מוכן לקנות את כל המלאי של המוכר. הכל. שתדע, אין כזה דבר ז'יטונים מחימר במשקל 12 גרם. אין כזה דבר. חימר נטו לא מספיק כבד בשביל ליצור ז'יטונים במשקל הזה ולכן ז'יטונים של קזינויים הם במשקל 9 גרם.

למעלה