יחידות מיוחדות

antishok

New member
יחידות מיוחדות

שלום, עד לפני בערך חודשיים הייתי מיועד ליחידת מחשבים במודיעין ואז הודיעו לי שמועמדותי הוסרה לפני שבוע ביררתי בעזרת קשרים בלשכת גיוס שאני מיועד למודיעין אבל הוא לא ידע יותר פרטים.. היום קיבלתי מכתב מלשכת גיוס שאני מתגייס ב 16 לאוקטובר (באמת קיבלתי צו גיוס חדש) ושאני מיועד לאחת מהיחידות המיוחדות של צה"ל מישהו יודע לתת לי כיוון - מה זה? ואולי גם תדעו לפי תאריך הגיוס?? אני חושב שגם באותו תאריך יש גיוס כלל צהלי אבל לפי המכתב אני מבין שאני לא מתגייס בכלל צהלי תודה, אורי

guyt7

New member
תגיד...

קודם כל שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשה! תוכל לברר גם דברים עלי???

antishok

New member
על מה אתה מדבר

לברר דברים עליך? קודם כל מה הקשר למה שכתבתי ובכלל מאיפה אני יכול לבדוק דברים עליך נראה לי אתה שפוך

guyt7

New member
התכוונתי...

אם תוכל לברר עלי, גם לאיפה כתוב לי שאני הולך להתגייס... מבין???

antishok

New member
ואיך אני אמור לברר

איך אני אמור לדעת משהו עליך? קודם כל אין לי מושג מי אתה ואין לי פרטים אבל גם אם היו לי, אין לי שום קשרים אני לא אוכל לבדוק לך כלום סך הכל כתבתי שהגיע לי מכתב ושאלתי אם מישהו יודע משהו על זה ביי

guyt7

New member
אה OK.

תודה בכל זאת על הניסיון עזרה. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה בתפקיד!!!

antishok

New member
בבקשה

ובכלל לא כתבתי את זה כדי שההודעה תעבור למעלה :)

Scooter3000

New member
שמע..

16 באוקטובר זהו גיוס לטירונות 02 - כלומר לא קרבי. באותו יום יש גיוס גדול של מודיעין (ושל דברים לא-קרביים נוספים), סביר להניח שאתה משובץ עדיין לאיזו שהיא יחידה במודיעין (למרות שהוסרה מועמדותך ממסלול אחד יכול להיות שהועברת למסלול אחר), בכל מקרה תיצור קשר עם יחידת האיתור של מודיעין בכדי לבדוק אם אתה עדיין ברשימות שלהם ואם כן תבדוק איפה, בכל מקרה לא הבנתי מאיפה הבאת את "אחת מהיחידות המיוחדות של צה"ל " מי אמר לך את זה?

antishok

New member
אז זהו..

אני כבר צלצלתי לאיתור חמן והם לא ידעו על מה אני מדבר אצלם כתוב שהוסרה מועמדותי מחמן את ה "יחידות מיוחדות" קיבלתי במכתב מלשכת הגיוס כתוב: "מבדיקה שערכתי עולה כי בנכם (המכתב מיועד להורים שלי - לא משנה עכשיו למה) מיועד לשיבוץ באחת מהיחידות המיוחדות בצה"ל לאור מכלול נתוניו" תודה על התגובה בכל אופן..

Scooter3000

New member
תן קצת פרטים.. ../images/Emo27.gif

מה הפרופיל שלך? מה הקב"א? איזה מיונים עשית?? מטעם מי נשלח המכתב?? ופרט קצת יותר את הנוסח... דבר אחד בטוח, למודיעין (ירוק) אתה לא מיועד, לפחות לא לדברים המובחרים (כי אליהם מגיעים רק דרך איתור).

antishok

New member
פרטים...

פרופיל 64 קבא 55 או 56 אני לא בטוח הייתי במיונים למודיעין: מפעיל מערכות מחשב ממ"ס חמ"ן שחקים מודיעין אלקטרוני (מוד"אל) שלחתי המון מכתבים ללשכת גיוס ולמדור קדצ ולכל מקום אפשרי וענו לי תשובות רשמיות מטומטמות ולא התחשבו בזה שנדפקתי בגלל שלמודיעין יש עדיפות באיתור אז ההורים שלי כתבו מכתב לקצינת פניות ציבור - מעין תלונה\בקשה להיות במשהו של מחשבים ומשם המכתב הועבר ללשכת גיוס והם אלה ששלחו להוריי את המכתב שכתוב בו שלאחר בירור הם ראו שאני מיועד לאחת מהיחידות המיוחדות של צהל לאור מכלול נתוניי... בכל אופן תודה על התגובה...

Scooter3000

New member
שמע...

ניסיתי קצת לבדוק... אבל ללא הצלחה. יש סיכוי סביר שנוסח המכתב הנ"ל היה רק כדי כביכול להרגיע את ההורים שלך. אבל לך תדע.. כנראה שתצטרך להיות קצת במתח בחודש הקרוב. המון בהצלחה, ונתראה ב- 16 באוקטובר .

antishok

New member
אווווף

תודה שניסית... הקטע הוא שאני לא יודע עכשיו אם כדאי לי לנסות לקבל זימון למיונים לקדצ תכניתן או אם כדאי לי להישאר בשיבוץ ליחידה ה"מיוחדת" הזאת כי אולי היא לא מיוחדת כמו שאני רוצה... אבל אולי היא כן לא יודע מה לעשות :(

למעלה