יחידות...

לילי123456

New member
יחידות...

אני בכיתה י"ב ולומדת במגמה של 5 יחידות. בכיתה י' עשיתי את היחידה הראשונה, ואמרו לנו שזאת יחידה בפני עצמה. בכיתה י"א עשיתי עוד שתי יחידות והשנה אני אמורה לעשות עוד שתיים... השאלה שלי אם ה3 יחידות שעשיתי נחשבות 3 יחידות בפני עצמן? זאת אומרת, אני יכולה לצאת מהמגה וישארו לי רק 3 יחידות? תודה מראש

בהחלט !

כאשר תחליטי לצאת מהמגמה (ואני מקווה שלא תעשי את הטעות הזו !!! ) הציון יירשם לך כ-3 יח"ל בערבית. אל תהי פזיזה - חִשְׁבִי טוב על מעשייך !

לילי123456

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני באמת עוד לא סגורה על זה. אבל דיי נמאס לי ללמוד את זה, ונראה לי שמספיקות לי ה3 יחידות האלה:/ אני גם ככה לא מתכוונת ללכת למודיעין [שלחו לי 2 זימונים שלא הלכתי אליהם] יהיו לי גם 28 יחידות סופיות במקום 30, שזה לא כזה רציני... למה אתה חושב שזאת טעות?

אהה סבבה :)

אני לא יכול לגרום לך לפעול בדרך זו או אחרת - אך ורק לתת עצה :) למה זו טעות? תסתכלי על הדברים החיוביים שייצאו לך מזה (חוץ מהמודיעין שאת לא רוצה). זו שפה נוספת שהיא לא פחות חשובה בארצנו, את יודעת. כמו-כן, השפה הזו לא כל-כך קשה - היא די דומה לעברית, מה שיכול להוות בשבילך יתרון ! החלטתך בידך :) אני מציע שתתייעצי עם עוד אנשי מערכת (וההורים כמובן). ~ ב - ה - צ - ל - ח - ה ~

לילי123456

New member
תודה על העיצה../images/Emo13.gif

חשבתי על זה עוד קצת, ונראה לי שאני אתן לזה עוד הזדמנות... באמת חבל לעזוב באמצע. נשארו רק עוד שתי יחידות... וגם זה שווה את הבונוס שמקבלים אח"כ על ה5 יחידות.

למעלה