יחידתהעלית הישראלית שעמדה לחסל סדאם

שירלי2ב

New member
יחידתהעלית הישראלית שעמדה לחסל סדאם

התרוץ של סאדם חוסיין כדי לפלוש לעירק: שמעתי את דניס רוס מדבר על האכזריות של סדאם חוסיין. קראתי הרבה על האכזריות של הדיקטטור סאדם חוסיין - שהיא היתה ידועה לי עוד מלפני שדניס רוס דיבר עליה. זכור לי איזה ראיון עם עירקי בטלויזיה, שתיאר איך תלשו לו את השן וכמובן סיפרי הזוועה על העינויים בבתי הכלא של סדאם. כל זה ידוע ומובן, ידוע - וכומבן שאין משמח יותר ממני כישראלית לראות את הוצאתו להורג של סדאם חוסיין... אולם זה אינו הנושא. הרולד פורד, הנשיא המנוח של ארה``ב -שטען שלא היה מצדיק יציאה למלחמה -פרסמתי את דבריו כי אני מסכימה איתו. באחד הקטעים שקראתי על פורד - הוא טען שצ`ייני קיבל ``חום`` יותר מדי לגבי סדאם חוסיין. בקטע הזה דיק צ`ייני צדק. ``החום`` שקיבל צ`ייני לגבי ``הטרוף של סאדם חוסיין`` - היה מוצדק (IT TAKE ONE TO KNOW ONE...)היה צורך להוציא את סדאם חוסיין - ולא היתה שום ברירה אחרת. סדאם חוסיין היה מטורף גם ללא הנשק להשמדה המונית - אך האם זה מצדיק פלישה לעירק? מדוע לא שלחו יחידה מיוחדת בכדי לחסל אותו!? יש דרכים אחרות לחסל את הסכנה של סדאם חוסיין - מבלי לפלוש לעירק! מדוע שיקרו לגבי ``נשק להשמדה המונית`` - כדי להצדיק את הפלישה? כלומר, אני רק יכולה להסיק, שהפלישה לעירק (במקום לשלוח יחידה מיוחדת של הצבא האמריקני לחסלו, אינה קשורה בסכנה של סדאם חוסיין!!! הם רצו לפלוש לעירק בכל מקרה... וסדאם חוסיין היה רק התרוץ...) על פי פרסומים בעתונות הזרה, יחידה מיוחדת של הישראלים עמדה לחסל את סדאם חוסיין - בגלל שגם הישראלים, כמו האמריקנים, הריחו את הסכנה הנוראית מהדיקטטור המטורף סדאם חוסיין.. שגם אם אין לו ``נשק להשמדה המונית``.. הוא עלול יום אחד לנסות להשיג נשק להשמדה המונית... וגם בלי זה הוא מסוכן... מבחינה הזאת האינטרסים הישראלים תאמו בדיוק את אלה של האמריקנים.. אבל הישראלים, שהתאמנו לחסל את סדאם חוסיין(לפי העתונות הזרה, בהנהגתו של אהוד ברק, שהיה ראש היחידה ההיא) הישראלים, כאמור, תיכננו לחסלו - אך לא תיכננו לפלוש לעירק! פלישה לעירק , היה יודע מראש היתה מובילה לתוצאות של לבנון! מדוע שלחו צבא שלם לתוך עירק !? רק כדי לחסל את סדאם חוסיין!? אני לא מאמינה לזה! אילו הסיבה לפלישה היתה סדאם חוסיין... היו שולחים יחידה מיוחדת לחסלו! כפי שהיה בזמנו, על פי העתונות הזרה, מתוכנן על ידי יחידת העילית של הישראלים.... ולא מתכננים לפלוש לעירק...

למעלה