יחידת הדובר...
(במיל)

יחידת הדובר...../images/Emo163.gif (במיל)

ברכות אנשושים...ושבוע טוב... שיהיה לנו שבוע טוב וקריר.. מחר, אחרי 41 ימי חופשה אני חוזר לעבוד...חוזר לתקופה הכי קשה בשנה..לסיוט
תשמרו לי על הילדה - כי לי יהיה קשה... תשמרו על עצמכם....ואל תפסיקו לחלום...אם אתם יכולים לחלום על זה, אתם יכולים לעשות את זה...

משעמם לי....

יש פה פולנים ??? פולניה אחת הלכה לסקסולוג: "דוקטור יש לי בעיה גדולה. בעלי צועק כאשר הוא גומר". ענה לה הסקסולוג: "צעקות בעת אורגזמה זה דבר טבעי ויפה! איפה כאן הבעיה?" הפולניה: "מה זה איפה כאן הבעיה?! זה מפריע לי לישון!" שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לטרוריסט?" תשובה: "עם טרוריסט אפשר לנהל משא ומתן..." מהלך החיים של אישה פולניה: 1. חולה 2. חולהמאוד 3. חולה מאוד מאוד 4. גוססת 5. אלמנה באיזו שפה מדברת הפולניה אל בעלה? בשפה בינארית: אפס אחד, אפס אחד איך גורמים לפולניה לצעוק במיטה? מנגבים בוילון... מה עושה פולניה כשהיא קמה בבוקר עם מצב רוח טוב? מחכה שזה יעבור. למה לכלב פולני יש מצח פחוס? כי הוא רודף אחרי מכוניות חונות... איך קוראים לנערה יפה בפולין? תיירת למה לבעל של הפולניה מובטח מקום בגן עדן? כי בגהינום הוא כבר היה... למה יש רק פולניה אחת בגן עדן? כי שתיים זה כבר גהינום מה ההבדל בין אמא פולניה לרוטווילר? הכלב בסוף משחרר את הילד. למה הפולניה רואה סרט כחול? כדי לראות אם הם מתחתנים בסוף בן לאמא פולניה, בא לבקר את אמו ובהתלהבות יתרה מספר לה שהוא התאהב ועומד להתחתן ואומר לה: "רק לשם הכיף, אמא, אני אביא שלוש בחורות ואת תנסי לנחש עם מי מהן אני עומד להתחתן". האם הסכימה ויום למחרת הביא הבן שלוש נשים לבית אמו, הושיב אותן על הספה, וכל החמישה ישבו בסלון ושוחחו. "אמא", אמר הבן לאחר זמן מה, "עבר כבר מספיק זמן. נחשי עם מי מהבנות אני עומד להתחתן." האם ענתה מידית, "הג´ינג´ית במרכז!" התפעם הבן: "אמא! איך עשית את זה?" "פשוט מאוד, היא היחידה מהשלוש שאני לא סובלת

אורית...2

New member
כן חצי ...../images/Emo6.gif

חצי פולניה ...
אבל מה זה פולניה ??? אחת שלכל פתרון יש לה בעיה ! סוף המדבר .. אל תדאג אנחנו נשמור לך על רומי !!!

RomiVais

New member
תודה אוריתוש.. ../images/Emo25.gif

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר!!! בכל מקרה, אני מעט זמן פה כי המחשב שלי מושבת שוב..
מקווה שמחר יחזור מתיקון.. אני גוססת בלי המחשב שלי
למרות.. שבלי קשר למחשב.. היום היה יום נוראי בעבודה כך שלא הייתי יכולה להתחבר לפני השעה הנוכחית בכל מקרה... ערב נפלא לכולם!!!

anat11

New member
פולניה אסלית ../images/Emo13.gif

ואת כולן כבר הכרתי כמובן.... והנה עוד אחת: איך יודעים שפולניה מתה? הסקס אותו דבר אבל יש ערימת כלים בכיור.

סיאמית

New member
אין לי אפילו גן פולני אחד לרפואה...

אבל הבדיחה החביבה עלי ביותר היא: פולניה לבעלה באמצע ה.... "נו, יאנק, אני רואה שאתה לא ממש סובל כשאתה איתי... אז אולי בכל זאת יש בי משהו טוב???" יאנק: "בהחלט זושה! אבל אני עוד שניה מוציא אותו!". פויה!!!

RomiVais

New member
ותודה גם לך יקירתי.. ../images/Emo25.gif

אוהבת את כולכם כבר אמרתי???

anat11

New member
דרישות מקדמיות ../images/Emo123.gif

יש לנו דרישות מקדמיות בענין השמירה על הילדה (לי לפחות יש...): א. תדאג שהמחשב שלה יהיה תקין!! ב. תזכיר לה שאנחנו אלה שחותמים לה על אפטרים
נ.ב. - אנחנו לא חולמים, אנחנו יודעים שאנחנו יכולים לעשות את זה.

RomiVais

New member
ענתי ../images/Emo25.gif

הלוואי והמחשב לשי היה תקין הוא מת לי שוב
אבל, כולי תקווה שכבר מחר יחזור אלי כמו חדש... ואפטרים - אני לא רוצה מכם אפטרים בכלל! אני מעדיפה להיות פה תמיד... אוהבת

למעלה