משעמם לי....
יש פה פולנים ??? פולניה אחת הלכה לסקסולוג: "דוקטור יש לי בעיה גדולה. בעלי צועק כאשר הוא גומר". ענה לה הסקסולוג: "צעקות בעת אורגזמה זה דבר טבעי ויפה! איפה כאן הבעיה?" הפולניה: "מה זה איפה כאן הבעיה?! זה מפריע לי לישון!" שאלה: "מה ההבדל בין פולניה לטרוריסט?" תשובה: "עם טרוריסט אפשר לנהל משא ומתן..." מהלך החיים של אישה פולניה: 1. חולה 2. חולהמאוד 3. חולה מאוד מאוד 4. גוססת 5. אלמנה באיזו שפה מדברת הפולניה אל בעלה? בשפה בינארית: אפס אחד, אפס אחד איך גורמים לפולניה לצעוק במיטה? מנגבים בוילון... מה עושה פולניה כשהיא קמה בבוקר עם מצב רוח טוב? מחכה שזה יעבור. למה לכלב פולני יש מצח פחוס? כי הוא רודף אחרי מכוניות חונות... איך קוראים לנערה יפה בפולין? תיירת למה לבעל של הפולניה מובטח מקום בגן עדן? כי בגהינום הוא כבר היה... למה יש רק פולניה אחת בגן עדן? כי שתיים זה כבר גהינום מה ההבדל בין אמא פולניה לרוטווילר? הכלב בסוף משחרר את הילד. למה הפולניה רואה סרט כחול? כדי לראות אם הם מתחתנים בסוף בן לאמא פולניה, בא לבקר את אמו ובהתלהבות יתרה מספר לה שהוא התאהב ועומד להתחתן ואומר לה: "רק לשם הכיף, אמא, אני אביא שלוש בחורות ואת תנסי לנחש עם מי מהן אני עומד להתחתן". האם הסכימה ויום למחרת הביא הבן שלוש נשים לבית אמו, הושיב אותן על הספה, וכל החמישה ישבו בסלון ושוחחו. "אמא", אמר הבן לאחר זמן מה, "עבר כבר מספיק זמן. נחשי עם מי מהבנות אני עומד להתחתן." האם ענתה מידית, "הג´ינג´ית במרכז!" התפעם הבן: "אמא! איך עשית את זה?" "פשוט מאוד, היא היחידה מהשלוש שאני לא סובלת