יחימוביץ' ליועהמ"ש: הוצא את הלוביסטים מהכנסת

יחימוביץ' ליועהמ"ש: הוצא את הלוביסטים מהכנסת

בעקבות כתבת הלוביסטים ששודרה אמש ב"עובדה" פנתה יו"ר מפלגת העבודה, ליועץ המשפטי לממשלה, בדרישה לחקור את הקשר בין ח"כים למשרד הלובינג "גלעד" בחשד להונאה וקשירת קשר "מן החומר המצולם וחומרים נוספים בכתבה עולה תמונה קשה של קשרים של ח"כים, שרים ופקידים עם משרד הלובינג 'גלעד – יחסי ממשל ולובינג'", כך פנתה היום יו"ר מפלגת העבודה שלי יחימוביץ' במכתב ליועץ המשפטי לממשלה, יהודה ויינשטיין, בבקשה לחקור חשש לעבירות פליליות העולות מכתבת "עובדה" ששודרה אמש. "אני פונה אליך בבקשה לפתוח בחקירה של טיבם של הקשרים האלה", כתבה יחימוביץ'. "במסגרת הבדיקה אבקש לבדוק קיומו של חשש לביצוען של עבירות פליליות. על הכף מוטל גם העניין החוקי וגם עניין אמונו של הציבור במוסדות המדינה, בכנסת ובממשלה – סוגיות חשובות מעין כמותן לדמוקרטיה".

eranfalk

New member
אני מקווה מאוד שח"כ לא קיבלו טובות הנאה מהם

אחרת זה ממש מפחיד

חה חה חה חה..."לא

קיבלו טובות הנאה מהם ?!... חה חה חה חה...
אתה יודע... עולם מצחיק אז צוחקים... אתה יודע... אני בוכחק... סליחה צוחק מרוב בכי... אבל אני לא הייתי מסתכן באופטימיות יתר.... ולא הייתי מפתח "תקוות" שווא כמו שלך... ואם לא פחדת עד עכשיו אז אני ממליץ לך להתחיל לפחד מעכשיו כי אתה בדיליי/באובר/במינוס רציני... הקפיטל-ליסטים החזירים כבר מכרו את המדינה ואותנו ביחד...

למעלה