יחי הלבנות!

יחי הלבנות!

בישראל יצא חוק חדש!! חוק השזופים היפים הלבנים מנודים אני חצי אשכנזיה חצי טריפוליטאית דגש על השכנזיה יצאתי גם בלונדה וגם עור לבן ומאז כתה א` רק הערות על זה ולא בקטע של ירידה כאילו צוחקים איתי השנה גיליתי את נפלאות השיזוף העצמי הלכתי קניתי השתמשתי המצב השתפר אבל עדיין יותר לבנה מכולם נשארתי אפילו שלושה ימים בכנרת עם המשפחה לא עזרו ניסית הכל שמן תינוקות, שמן גזר, שמן חרא ואני משתזפת אבל פי 10 פחות מאחרים ואז זה נקלט לי זה שבישראל יש עיוות מוחלט לגבי איך שאנשים צריכים להיראות (אנורקסים שזופים עד לגבול הסרטן ועם התחת בחוץ) זה לא אומר שהם יודעים מה זה היופי המחולט אני יפה וגם העור לי ואם אתם לא אוהבים את זה.... בעיה שלכם!!!!!

No BoDy1

New member
אמממ.. למה לא תקפת אותנו?

חחח מישהו מהפורום אמר לך על זה משהו? או שסתם באת להוציא עלינו עצבים של כל החודש? שמן חרא? איפה קנית? שמן טוב?? ולעיניננו... לבן זה יפה... אני אוהב אשכנזיות בלונדיניות... =) למעשה.. יצאתי רק עם אשכנזיות..

L i l o o S h

New member
את צודקת!!!

אני אשכנזיה. ואשכנזיות שולטות. גם אני בלונדה בהירה.

SuGar and SpicE

New member
איכס מגעיל ת'תחת הדיבורים שלכם

אשכנזיות שולטות?!! על מה אתם מדברים בכלל..? שרשור למטה אנחנו מדברים על סטראוטיפים ואתם לא מתביישים לדבר ככה? מה זה החלוקה המגעילה הזאת לקבוצות? אשכנזים מזרחים ערסים פריקים סעמק כולנו ישראלים ויותר מזה... כולנו בני אדם. אני תימניה אבל יצאתי לבנה, לא יודעת למה אבל אני ממש לבנה יותר מאשכנזים אפילו. טוב לי טבעי ואני לא הולכת להשתזף. מי שנולד שחום סבבה לו, ומי שלא אני מציעה שיתרחק מהשמש כי זה רק מזיק והבריאות שלכם חשובה יותר מהטימטום הזה.

L i l o o S h

New member
תירגעי!!!!

לא יודעת מה איתך, אבל אני לקחתי את כל מה שהיא כתבה בצחוק.. והגבתי בהתאם. החלוקה הזו היא לא משהו שלילי, זו פשוט האמת. מישהו אמר שאשכנזים זה טוב ומזרחים זה רע? כדאי שתקראי את מה שהיא כתבה שוב ותסתכלי על הצד היותר מצחיק-טיפשי של זה. ותרגעי.

את אמרת... אשכנזיות שולטות.

כשעושים השוואה ונותנים למישהו פלוס, לרב הצד השני מקבל מינוס. זה לפחות מה שהשתמע מדברייך... אני לבנה מאוד, החברות תמיד מנסות לגרור אותי להשתזף... לי זה לא מתאים, לא בגלל שאני נשרפת, להיפך דקה בשמש ואני תופסת צבע. אני פשוט חושבת על ההשלכות של זה, אז היום זה יפה... ומחר זה קמטים, פיגמנטציה ועוד שלל דברים שאני מעדיפה לחסוך מעצמי. כל הנוודים למיניהם, ניקח לדוגמא את הבדואים, איך הם מתלבשים? בגדים ארוכים וכהים... בשביל להמנע מנזקי שמש... אם אני נמצאת בשמש ותופסת צבע בלי לשים לב, זה כבר משהו שאי אפשר להמנע ממנו... אני לא אתלבש כמו הבדואים. אבל צריך לשמור.

חחח..

סליחה על שפגענו בך.. סתם..
האמת שמותר להוציא לפעמים עצבים.. זה פסדר
חוצמזה, כל אחת והיופי שלה.. אם תשאלו אותי.. אני מעדיף לבנות, למרות שגם במישהי שזופה הייתי מסתפק
(זה לא פחות יפה!) ואני דווקא שחום\שזוף - איך שלא תקראו לזה
שמתי לב שבד"כ שחומים אוהבים לבנות ושחומות אוהבות שחומים! (ולהפך) מותק.. אין לך מה להתעצבן.. זה עניין של העדפה וטעם אישי!

למעלה