יחי המשביר מחסני אופנה

אופנתית

New member
יחי המשביר מחסני אופנה ../images/Emo91.gif

לקראת החורף הקרב ובא עלינו לטובה, אופנתית החליטה כי עליה לרענן את ארון החורף ולחדש את הקולקציה, אח אבוי לאחר סריקה קצרה של בגדי החורף מתברר שמידה 44 זה כבר פאסה עבורי, מזל טוב לי- תפחתי למידה חדשה, 46! אז לאחר ש"חגגתי" את הידיעה החדשה באיזה חטיף עתור קלוריות החלטתי שהגיע הזמן לצאת למסע שופינג למצוא בגדי מלך חדשים <או במקרה שלי-מלכה!>. אז מה הקריטריונים שלי לקניות? ובכן...דבר ראשון כמובן... המצלצלים שבכיסי, אני קשורה אליהם בנימיי דמי, כך שכל פרידה מהם צריכה להיות שווה את זה! קריטריון שני? מבחר עצום, לא 4 וחצי חולצות עם הדפס וחצי מכנס דהוי. קריטריון שלישי? מראות בתאים!!! חובה מראות, מה פתאום שאיזו קרציה תעשה לי ש.ג על הדלת של התא ותפצח בקריאות התפעלות ברגע שאצא מן התא עם חצאית שעליי נראית כפוטנצייאל אדיר למטפחת ראש! ומה הקריטריון האחרון??? ברור שהמידות! ואם כבר רשום מידה 46 על המכנס אז שלא יצא מצב שהוא כמעט יקרע לי על הפולקע ! טוב, אז לאחר שחשבתי איפה אפשר למצוא מקום שכזה, נזכרתי לפתע במן האנגר ענק של הH&O שהקימו ליד יד אליהו. שמתי פעמיי וכמו בסרטים, כשנכנסתי בפתח החנות... נהיתה הילה חזקה של אור כמו שרואים בסוף המנהרה, לאחר ששיפשפתי את עיני כלא מאמינה וניסיתי לצבוט עובר אורח חתיך שעבר לידי לראות אם זה לא חלום <נראה לכם שאני אצבוט את עצמי? מה אני? סדיסטית?> התחלתי במסע הציד, אז ככה, המקום הוא באמת גדול, מחולק למחלקות: מחלקת נערות מידות 34-42, מחלקת נשים 40-50, מחלקת גברים, מחלקת ילדים, מחלקת בגדים תחתונים <שם לצערי לא ראיתי מעל C80>,מחלקת קוסמטיקה ומחלקת נעליים. המחירים הם מחירים סבירים מאוד תיכף תקבלו פירוט, אין מוכרות עלוקות שנדבקות לוריד למרות שאומרים להם שלא צריכים עזרה, כן, יש מראות בתאים והבגדים של מחלקת הנשים הם רובם העתק של מחלקת נערות כך שמי שמחפשת אוהלים סטייל הגרה- לא שם! העיצוב הוא צעיר למרות שיש שם גם בגדים סולידיים ובנאליים בלי הדפסים וכו´. אז מה קניתי, אתן שואלות? *4 סוודרים אנגורה עם פתח V בצבעים שונים....משהו כמו 79 שקלים כל אחד. * 2 זוגות מכנסיים ליום יום שמדדתי הן היו צמודות ובבית מסתבר שהן התרחבו לי, 130 כל זוג. * 3 חולצות מכופתרות בצבעים שונים, מה שיפה בהן זה שהן ארוכות, משמע, מסתירות את הבטן (ואני 1.76), כל אחת בסביבות ה80 שח אם אני לא טועה! זהו לבנתיים, אבל אני מתכוונת לחזור לקניה של חצאיות ומעיל עור! (אחרי הראשון לחודש כי מנהל הבנק שלי רוצה כבר לשחוט אותי)! אהה.. וראו הוזהרתן! הג´ינסים שם מהממים אבל מידה 46 שלהם לא עולה באמת לנשים שהן 46, למרות שזה סטראצ´! אהה ועוד דבר, אני יודעת שיש סניפים של החנות בעוד מקומות בארץ אבל לפי מה שראיתי בסניפים אחרים, הם מביאים ממש קצת מכל סוג של בגד ולרוב לא את המידות הגדולות <כמו לדוגמא בקניון איילון ששם המבחר ממש עלוב>! מקווה שעזרתי, אם יש שאלות, נא להצביע!

איזה קטע...

אני בדיוק באתי לכתוב משהו כזה בדיוק- אבל לא! אני הייתי במשביר מחסני אופנה בגן שמואל זו חנות די גדולה, עקבתי אחרי השלטים והגעתי למחלקת המידות ה"גדולות" ואחרי שיטוט ועיון לעומק בבגדים שהיו שם לא יכולתי שלא לחשוב שאם אלו הן מידות גדולות אני לא יכולה לחשוב על תיאור מספיק עצום למידות שאני צריכה. כל מה שראיתי שם במידות שלי זה חולצה אדומה מזעזעת עם נמר מנצנץ עליה (ועם כל חיבתי לנצנצים זה היה פשוט דוחה), חצאית- שתיים של דתיות וכל השאר היו טוניקות שמגיעות לי עד הברך (אוהלים סטייל הגרה כמו שקראת להן). וזהו...לא סוודרים ולא כלום...כל סריג שהרמתי מהמדף ופתחתי לא יכולתי שלא לתהות " מה כבר נגמר?"...פשוט פיצפון...נראה כמו בייבי של הסוודרים שלי...על מכנסיים כבר לא טרחתי להסתכל...בסוף קניתי שם רק חגורת מגניבה שמתאימה לכמה דברים שכבר יש לי...ובנושא המחירים לא טרחתי להסתכל על אלו של המידות הגדולות אבל הסריגים הקטנטנים עולים משהו כמו 140 שקל כל אחד, שזה אולי חצי חולצה בעונות אבל עדיין לא מעט כל כך... דווקא במחלקת הביגוד התחתון היו דברים מקסימים לאללה במידות סבירות +. טוב כנראה שזה עניין של מזל. תתחדשי חמודה.

DREAM111

New member
אני לא מכירה את הרשת האמת.

יצא לי פעם אחת רק לבקר ולבדוק את המידות הגדולות שלהם אבל מאוד התאכזבתי. הבגדים מאוד מבוגרים. בלבני נשים לא מצאתי כלום וממש התאכזבתי אז ירדתי מהם ולא ניסיתי שוב.

למעלה