יחי המשמר האזרחי

yoyoni

New member
יחי המשמר האזרחי

אוקי, קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שקורא את ההודעה הזאת. אתה כנראה בין ארבעת האנשים היחידים שיודעים שהפוקום הזה קיים, בנוסף אני רוצה להודות לבני. באמת כל הכבוד הצלחת להרים את הפורום הזה, אפילו שהוא די גרוע עדיין יש לך כוונה טובה. אה ובני תסתפר. אז הנה, פה מתחיל גוף ההודעה. שירה ישכרי, (או שירה שחר, אני יודע איך היא קוראת לעצמה) התמנתה למפקדת נוער במשמר האזרחי. באמת כל הכבוד לה. אני אישית פחדתי שאף אחד לא יסכים לקחת על עצמו את התפקיד המייגע הזה. זה כמו להיות מש"קית ניירות. 98 אחוז מכל העבודה שלה זה עבודת ניירת, ובטח שהיא לא תקבל על זה קרדיט, אולי רק עצבים מהילדים שהיא מציקה להם כל הזמן. בכל אופן, אני ובני ביחידת אופניים כך שאנחנו לא חייבים לעשות שום דבר שהיא מבקשת מאיתנו. רק אם היא ממש מתחננת (מו הא הא, לא סתם). דבר נוסף שרציתי להעלות כאן, אם ההודעה שלי ארוכה גם ככה, אני מציע לכל הילדים מגיל 15, לגשת ולהתענין במשמר האזרחי. אני לא אומר שזה חובה, בכלל לא. מי שלא נראה לו, או שהוא חושב שיש לו משהו יותר טוב לעשות בזמנו הפנוי שיהיה לו לבריאות, אני אישיתי חושב שזה תרומה טובה לחברה שבה אנחנו חיים וגם דרך טובה להעביר את הזמן. חוץ מזה נותנים לנו להסתובב עם נשק וגם לירות איתו לפעמים, במטווחים אני מתכוון. אז לכל המעוניין להצטרף ליחידת הנוער של המשמר האזרחי, או סתם לראות מה זה מוזמן להתקשר למפקדת הנוער החדשה, מש"קית הניירות שלנו, שירה. או לחילופין לבקר בעמדת המשמר המזרחי ברמתיים, ליד העירייה (במקום עם כל הניידות). בני, אתה מוזמן לשים את הטלפון שלה, כי לי אין אותו. וכן, זאת כן ההודעה הארוכה ביותר בתולדות הפורום של הוד השרון באהבה יוני

La Gamba

New member
האמת שזה מכיתה י"א

וי' במחויבות אישית בלבד (אבל זה לא שווה)

TakTik

New member
מזל טוב לשירה

למי שלא יודע,אני מתן,בעבר הייתי מפקד נוער עם תומר. אז דבר ראשון אני מאחל בהצלחה לשירה,ותדעי שזה תפקיד מספק מאוד. אני אנסה לבוא לביקור בקרוב

La Gamba

New member
נכון! גייסת

ואז נעלמת. מה קרה? מה אתה עושה עכשיו?

TakTik

New member
נכון,מה לעשות...גייסתי,וגוייסתי ../images/Emo13.gif

צה"ל קרא לי....עכשו אני בעזה בכלל במודיעין שם

idoz

New member
אני מכיר אותה מהתקופה

שהיא עוד הייתה פישרית קטנה

Urik Hai

New member
עדיף אלקעידה

גם יש בין לאדן, גם במקום אופניים עלובים מקבלים גמל איכותי, גם במקום לירות מידי פעם במטווחים אתה יכול להתאמן באש חיה על חפים מפשע שזה הרבה יותר כיף ומספק, גם אפשר להצטרף מגיל שנה וחצי ולא 15, גם אפשר לאנוס מלא נשים כשכובשים מקומות, גם יש לך כוח בלתי מוגבל וגם יש לך שפם וזקן איכותיים. אז יוני, לך תאכל בולבול של גפילטעפיש.

La Gamba

New member
כוח בלתי מוגבל?!

אני בטוח שלא תרגיש כך כשתגווע מרעב כי אין לך מה לאכול במדבר. אלא אם אתה שחר.

shy15

New member
אפשר בבקשה את המספר הטלפון של משא"ז

אני בי'2 (אנחנו מיוחדים P:) ואני צריך לעשות את המחויבות האישית הזאת.. מה בכלל אני אוכל לעשות במשמר?

La Gamba

New member
באסה

מחוייבות אישית לא פועלים בדיוק כמו נוער רגיל, ואם חשבתם שהתנדבות נוער היא דבר די מוגבל (כי יש רק סיורים, בדיקות, סריקות, ואבטחת אירועים וכו', למרות שיש נשק) אז התנדבות בקרב המחוייבות אישית עוד יותר, שכן הם לא מקבלים נשק, ובקושי יוצאים לסיורים. אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

למעלה