יחסים אפלטוניים ..

יחסים אפלטוניים ..

עד היום היה לי חבר מהעבודה בן החברים הכי הכי טובים שלי - ושררו ביננו יחסים אפלטונים לחלוטין , זהו בחור שהיה מאוד נחמד אבל לי לא הייתה שום משיכה פיזית אליו - והיה לי גם ממש קל עם זה כי הוא גם היה בחור ביישן שלא יוזם אז גם לא הייתי צריכה להתמודד עם סיטואצייה לא נעימה ! אנחנו מכירים ארבע שנים אנחנו עובדים יחד באותו עבודה . היום החברות ביניו הגיעה לסיומה קבלו רשומה לקריאה מה דעתכן על יחסים אפלטונים ? יש לציין שזהו הגבר היחיד שאני יכולה להעיד עליו שהייתה לנו מערכת יחסים כ"כ נחמדה נטולת יחסי מין .

מרגנית2

New member
תסלחי לו חלבלובית

הרי הוא התנצל. למה להרוס קשר כל כך טוב לאורך שנים. תתגברי על עצמך. על הכעס. על הנקמה. זה לא חכם לוותר על חבר כזה. במיוחד כשאתם עובדים יחד.

daniela1975

New member
קבלי ממני ../images/Emo24.gif ו-../images/Emo25.gif

את מדהימה ומקסימה ואין כמוך
אוהבת אותך מויה

ron68

New member
חלבלובית מה אומר ומה אספר?

זה ממש מזכיר לי את הסיפור על הגדר עם המסמרים. שנועצים את המסמרים בגדר ואחרי שמוציאים עדיין נשאר על הגדר חור. כמו המילים הקשות שמצלקות ופוגעות את הלב. גם אם תסלחי ותמחלי זה נשאר חור שלא יכול להיסתם. אהבתי את מה שכתבת שעדיף לך חברים על פי איכות ולא לפי הכמות. גם אני נוהגת כך. לשיקולך ואני משוכנעת שלא קל לך. הפגיעה היא כפולה. את הבהרת לו שכרגע הוא כועס ואולי כדאי לדבר אחר כך, אבל הוא ממשיך בשלו. גם אם כועסים כדאי לעזוב את השטח, ולדבר אחר כך. את המילים שנאמרו אי אפשר להחזיר. לפעמים הם יכולים לשנות מצב לדורות. לטובה או לרעה. על כל מקרה לבי איתך. קבלי חיזוקים ממני והמשיכי הלאה. תרפי מזה. זה נותן אנרגיות שליליות להתעסק עם זה. קחי את הזמן לעבד את זה ולהתקדם הלאה.

עליזה 63

New member
מילה יותר כואבת מסטירה

ומאוד יכול להיות שהוא אמר את מה שאמר בצוך איזה שהוא תסכול. יכול להיות מאוד שהוא דלוק עליך וכל השנים התביש להגיד ונכנס לסרטים אם זה . והפחד שלו כנראה שהוא לא ידע איך להגיד לך את זה. חשבי על זה.

כמה שזה נכון

אומנם לא שופטים בן אדם בשעת כעס , הייתה לו את הבחירה להרגע ... כרגע אנחנו " ברוגז " לא מחליפים מילה , אני עדיין בוחשת בעלבון נראה מתי זה יעבור לי ... מה שברור לי שחבר הוא כבר לא יחזור להיות .

למעלה