יחסים אפלטוניים

יחסים אפלטוניים

תמיד חשבתי שאין דבר כזה, שגבר ואישה תמיד יימשכו אחד לשניה באיזה מקום או שאחד הצדדים מעוניין יותר מהשני... קיצר אני טועה?

Zoharrr

New member
את טועה מותק

זה קיים,לי יש יחסים אפלטונים עם כמה וכמה בנים...

dod_basim

New member
לא קיים.

אני יכול להרחיב אבל אני עייף. באסים עושה שלום בטוח

מבחינתי קיים...

אבל זה רק כי אני לא גבר...אני לא יודעת מה גברים חושבים... היה לכם פעם יחסים אפלטוניים עם מישהי? או שלנצח תימשכו לכ-ל- הידידות שלכם?

dod_basim

New member
קשר ידידות מתחיל אולי כאפלטוני

אבל במשך הזמן הוא יהפוך לאחר... יש מעט מאד מקרים שזה שונה, גם אם קשה להודות בכך

Cobe Anan

New member
ואז מה?

אז נמשכת למישהי מהידידות שלך, חשבת עליה מחשבות מלוכלכות, אתה יודע מה- אפילו הבאת ביד ופינטזת על אורגיה מטורפת עם כל הידידות שלך, ואפילו עם חברות של חברים שלך, ובת-דודה בת 13 מצד אבא.. קורה. אבל אתה יודע בדיוק איפה אתה עומד, אתה יודע בדיוק מה יש לך להרוויח ולהפסיד, ואתה יודע שמעבר לפנטזיה במילא לא ייצא מזה כלום. אז אתה ממשיך לחלום וללכלך את התחתונים בלילה, אבל שומר על סטטוס-קוו של לא מתקרב-לא נוגע. וזה האמא-של-האפלטוניות. עוד נקודה למחשבה- אם יש לך אחות ממש יפה, בחורה אחלה, הכי כיפית בעולם, פנויה וליברלית.. יש עדיין משהו שעוצר אותך מלחשוב עליה, נכון? אז אם אתה מעוניין לקיים קשר אפלטוני, קח בחורה, תמצא את המשהו הזה שלא נותן לך להביא באחותך, ותשליך אותו על הבחורה. זה עובד.

dod_basim

New member
ראשית

אני מבקש להמנע מהשפה הגסה והירודה
ידידות לא אפלטונית זה לאו דווקא להיות חרמן על ידידה שלך. אני חושב שגירבוץ על ידידות הוא חיובי ביותר... אבל... (ואין קשר לפנטזיה שלא ייצא מזה כלום) אתה פתאום מרגיש שהקשר שלכם צריך להיות מעבר לידידות (לפעמים שני הצדדים מרגישים ככה) תשמע עם כל ידידה שלי זה נהייה ככה (היו כאלה ששיטפתי וכאלה שלא) , יותר מזה כל חברה שהייתה לי לפני כן הייתה ידידה טובה. וואו אתה דפוקקקק מה הקשר לאחיות, אם יש לך משהו לא אפלטוני עם אחותך אתה פשוט חולה. באסים כמו טמבל קם שעה מוקדם יותר

Cobe Anan

New member
יחסים אפלטוניים..

לדעתי זה לא בהכרח לא להימשך אחד לשני (שזה הרצוי..) אלא לדעת לכבוש את היצרים שלנו כשאנחנו נמשכים למישהו קרוב (כי תכל`ס- בסוף זה תמיד יקרה), ואפילו להכאיב לעצמנו לפעמים. אם את מאוהבת בידיד שלך, אבל את מסוגלת לפרגן לו ולחברה הפוסטמה שלו, שאין לך מושג מה הוא מוצא בה, אבל ווטאבר מייקס הים האפי- זה מספיק אפלטוני בשבילי. אפלטוני מבחינתי זה כל מצב שבו יש סטטוס-קוו בו ברור לשני הצדדים שלא הולך לקרות כ-ל-ו-ם וזהו. עם רגש, בלי רגש, עם משיכה, בלי משיכה- זה לא משנה, כי זה בלתי נמנע. החוכמה היא להתגבר על זה אם זה לא מתאים. זהו.

dod_basim

New member
אוקי נניח

אבל אם יש רגש זה מוציא את זה מהאיזון של אפלטוניות... גם אם ברור לשני הצדדים שלא להולך לקרות כלום, יהיה את הצד עם הצביטה בלב שבכל מצב יגיד כן לקשר אם הצד השני יראה פידבק. => אין דבר כזה אפלטוני, לפחות ע"פ רוב.

liontamer

New member
המממ הכל תלוי בבנאדם

הידידה הכי טובה שלי, ואני, אין בינינו ולו שמץ של מתחים או משהו כזה יחסים אפלטוניים לחלוטין, הכי כייף לי איתה בעולם, ואנחנו יכולים לדבר ולצחוק על הכל ואין שומדבר שיכול להפריע לזה... לאון מתגעגע לגמדנה

Zoharrr

New member
אני רוצה קצת להרחיב...

אני חושבת שמשו כזה קיים ועוד איך. וחוויתי דברים כאלו לא פעם 1. ואין מה לעשות,יש תמיד את הצד שטיפה יותר נמשך,אבל שולטים בזה. כי אם לא והופכים את זה למערכת יחסים יש סיכון גבוה שהקשר הזה בסוף ייהרס לחלוטין... יש לי ידיד אחד,חבר טוב,הכי טוב(קפרעליך אני יודעת שאתה קורא את זה...) שזה לא ידידות,זה מעבר לזה,אבל זה לא מיני או רומנטי. ואתם יודעים מה?כן זה יכול להיות. אבל שנינו יודעים שיש גבולות מסויימים לדברים שאנחנו יכולים לעשות ביחד,כי אם נגזים אנחנו נהרוס את כל הקסם... אנחנו מוצאים(או שנמצא :)) את הכוחות בתוכנו לעצור את זה כדי לא להרוס משו מאוד יפה ומיוחד שיש לנו שלא כל אחד מבין שלא כל אחד מקבל וזוכה לו.

למעלה