יחסים בין בנות

MissMatch

New member
יחסים בין בנות

ערב טוב לכל הנוכחים
כמה סוגיות בוערות שאני חייבת ליישב, ומאוד אודה על כל עזרה! אז זה הולך ככה: ניסיתם פעם לחשוב למה בנות יותר רעות אחת לשנייה ממה שהיה אפשר לצפות? למה בנות הרבה פעמים לא אוהבות מישהי בלי סיבה מיוחדת, סתם כי הפרצוף שלה מעצבן אותן, שזה דבר שלא קורה אצל בנים? ועוד דבר: האם יש איזשהו קוד מוסרי של דברים שבנות לא אמורות להגיד לבנים על בנות אחרות? מין נושאי טאבו כאלה, שמוסכם על כולן שלא מסגירים "סודות של בנות" או משהו כזה? אני שואלת את זה בעקבות מקרה שקרה לי לא מזמן, שיצא לי לדבר עם ידיד מאוד טוב על בחורה מגעילה שאני אוהבת הרבה פחות (בלשון המעטה). אותה, אגב, אני לא סובלת דווקא מסיבה טובה, ולא סתם מהיותי בחורה... אז אמרתי עליה כל מיני דברים, ומישהי אחרת שנכחה בסביבה אמרה שהיא לא מאמינה שעשיתי את זה. ואני לא הבנתי מה עשיתי לא בסדר, כיוון שאותה בחורה לא חברה שלי, רחוק מזה - היא לא סובלת אותי ואני לא סובלת אותה. לא הבנתי למה אני צריכה לסנן את מה שאני חושבת עליה, ועוד בפני מישהו שאני דווקא כן מחבבת. בקיצור, מאוד אשמח לכל עזרה שתתיר את הסבך, תודה

magenta73

New member
אולי כי זאת רכילות????

והוצאת שם רע? נתת דוגמא מצויינת לכך שבנות רעות יותר אחת לשנייה. יופי.

MissMatch

New member
את לא יודעת את כל הסיפור

אני לא סתם הולכת ומוציאה לאנשים שם רע. הבחורה הספציפית הזאת התנהגה אלי מגעיל. שאלו אותי עליה משהו ואמרתי את דעתי. מה הייתי אמורה לעשות, להגיד שהיא בחורה נפלאה?

magenta73

New member
היית אומרת

לי היא עשתה משהו מגעיל. אני לא אובייקטיבית... דבר ראשון. יש הבדל בין זה לבין "היא מגעילה". נכון? ואז, הכי הרבה מספרת את הסיפור מריאות מבטך.

MissMatch

New member
לא צריך להיות יפי נפש

אפשר ברוב המקרים לזהות בנאדם מגעיל. זה לא רק על פי מקרה אחד. זה על פי כל ההתנהגות, צורת הדיבור וההתבטאויות.

magenta73

New member
באמת?

טוב לדעת... אני לא חושבת כמוך. אני מסתכלת גם מעבר. אולי האדם סובל מחוסר בטחון, אולי הוא פוחד מנטישה ולכן מתנהג כך... לכי תדעי. לא משנה. בכל מקרה... תנסי להבין, שאפילו עם הבחורה הזאת היא היצור הכי מזוויע עלי אדמות, מה שעשית לא היה ממש במקום... אבל אנושי.

Vdrums

New member
אז את לא סובלת אותה. סבבה.

זו סיבה להגיד דברים מגעילים מאחורי הגב? אולי בגיל 16 זה נפוץ. את לא ילדה קטנה וזה סתם מטופש. את שונאת אותה, יופי. אין לך קשר איתה וזהו. היא לא אמורה לעניין אותך.

MissMatch

New member
מה זה קשור לגיל?

אני בטוחה שאתם לעולם לא אומרים שום דבר על אף אחד מאחורי הגב שלו, גם אם שואלים אתכם. כמה קל להיתפס לחלק הכי פחות חשוב של מה שכתבתי, ולהתנפל עלי כאילו עשיתי דבר בל ייעשה, כאילו שאתם אף פעם לא עושים דברים כאלה בעצמכם (גם אחרי גיל 16, אם אתה מתעקש). אין לי צורך להצדיק את עצמי בפניכם, אבל לא מדובר כאן בהוצאת שם רע לשווא, ולא בסתם רכילות, ולא בנקמה ולא בשום דבר כזה. לא באתי לאף אחד בכוונה לספר לו כמה היא מגעילה. מישהו הזכיר אותה ושאל משהו ואמרתי את דעתי. אם אין לכם מה לענות - אל תענו. אתם סתם נשמעים צבועים.

Vdrums

New member
למה צבועים? כי דעתנו שונה משלך?

אוקיי אז אמרת את דעתך, נו מה הבעיה עם זה?

MissMatch

New member
צבועים

כי אני בטוחה שאתם לא כאלה מושלמים כמו שאתם עושים את עצמכם, וגם אתם לפעמים אומרים דברים על אנשים. הבעיה עם זה שאמרתי את דעתי היא בסך הכול שישר עיוותתם את זה והפכתם את זה לרכילות ולהגיד דברים מגעילים מאחורי הגב. בואו נעזוב את כל הדיון הזה - זה לא ילך לשום מקום. תודה בכל אופן.

Vdrums

New member
יש פורום שבו יגידו לך מה שאת רוצה

לשמוע, תנסי שם. www.growup.com/forum

למעלה