יחסים בין לאומיים

יחסים בין לאומיים

נדמה לי קראתי כאן הודעה שיהיה בקרוב אירוח של איזה פרופסור שיענה על שאלות הקשורות בלימודים וכדומה של נושא זה אבל אני לא מוצא את ההודעה אז כנראה סתם חלמתי
בכל מקרה, אני אשאל אותכם, אם אתם יודעים כמובן מה לומדים במסגרת תואר ראשון ביחסים בין לאומיים? לאן אפשר להתקדם אחרי זה? האם צריך תואר שני או אפילו דוקטורט בשביל לעבוד בתחום? אילו עבודות בכלל יש בתחום חוץ מהאקדמיה? תודה

a e q u i t a s

New member
לא דיימנת מתוכנן אירוח

אני עובד מול כמה אישיים בעלי פרופיל גבוהה בתחום אקדמיה לאירוח בפורום...זה לא יהיה בשבוע/שבועיים הקרובים, אבל בהחלט יש למה לצפות...
בנוגע לשאלתך..יש בטאליינס כמה הודעות שקשורות לעניין, הפורום הוא גם יחסית חדש ולכן אין פה הרבה מידע, אבל בהחלט אני ועוד גולשים אחרים עובדים גם על מאמרים שקשורים לפן אקדמי... קישור

העניין הוא

שאני מתעניין עכשיו סתם מתוך סקרנות אני עוד חודש וקצת בעקרון מתגייס ואז הסיכויים שאני אהיה כאן בזמן האירוח לא ממש גבוהים...אני מקווה שתשאלו את השאלות הנכונות שאני אוכל לקרוא את התשובות להן כשאני אחזור
בכל מקרה זהו תחום שמאוד מעניין אותי ונכון לעכשיו נראה כמו כיוון טוב בשבילי לעתיד, למרות שאין לי ממש מושג במה מדובר
חחח תודה בכל מקרה

enzim

New member
תקרא במאמרים בפורום עתודה

יש שם מאמר שכתב עתודאי שלומד את הנושא. לדעתי, אם אתה לא לומד את זה בשביל הצבא ואם אין לך כוונה ללמוד לפחות לתואר שני בנושא אז חבל על הזמן שלך, כי עבודה עם הרבה כסף לא תמצא בזה. נ.ב TS1 RULZZZ

חחח מה נסגר? כולם פה? ../images/Emo6.gif

אממ מסתומרת ללמוד את זה בשביל הצבא? עתודה יענו? אני לא נרשמתי לעתודה וגם יש זמן עד שאני אסיים את הצבא ואת הטיול הגדול מסביב לעולם שאני מתכנן אחריו
בדיוק אחת השאלות שלי זה מה אפשרויות התעסוקה עם תואר ראשון או שני או רחמנא ליצלן תואר שלישי. הבעיה היא שהנושא הזה מאוד מעניין אותי רק שאני לא רואה את עצמי עובד בתוך משרד בישיבה מול שולחן או מחשב
אני טיפוס של בחוץ

a e q u i t a s

New member
זה תחום יחסית חדש

אני מתכנן להתחיל ללמוד יחב"ל - יחסים בינלאומיים בסמסטר הקרוב באוקטובר..

אם זה לא חטטנות

אפשר לשאול לפרטים?
האם זה מסלול דו חוגי? איזה חוג נוסף תיקח? איפה תלמד? ואיפה אתה רואה את עצמך עם המקצוע אחרי הלימודים?

תחום בהחלט מעניין.

אם לא הייתי לומד כלכלה יתכן והייתי פונה לכיוון הזה. אגב, מנהל אדומים לא מספיק לך?

a e q u i t a s

New member
אין לי מיילים, אבל יהיה פירסום גורף

אין מיילים של גולשי הפורום, אבל תאריך הפירסום יפורסם גם בפורום בהודעה נעוצה לכמה ימים, וגם פירסום גורף בתפוז ובשער הראשי...

למעלה