יחסים בעבודה

SimpleMe

New member
יחסים בעבודה

אני עובדת כשנתיים באותו מקום עבודה. בעקבות המצב בחברה ובאופן ספציפי היחסים שלי לאחרונה עם המנהלת שלי, אני מעוניינת להתפטר. מאוד חבל לי לוותר על הפיצויים שמגיעים לי, אבל אני מתחילה להרגיש שהבריאות הנפשית שלי גובה מחיר. האם לדעתכם יש דרך בה אוכל לגרום למנהלת שלי לפטר אותי מבלי לעזוב את העבודה בצורה מאוד מכוערת?

תשאלי

בפורום דיני עבודה. ולי הם יוכלו לעזור לך. אם הבריאות הנפשית שלך עומדת על הפרק, תוותרי על הפיצויים. שופ כסף לא שווה את הבריאות.

SimpleMe

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה

אני אתפטר אם לא תהיה ברירה. רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי בדרך יצירתית שתגרום לפיטוריי? (וכמובן, לא בצורה מכוערת מידי).

elikoil26

New member
אולי אני לא קשור אבל מאוד מזדהה עם זה...

אני גבר המפרנס אישה ושתי בנות קטנות עובד בחברת הדואר כשנתיים, יחסי עם ההנהלה עכורים, לא מספתים אותי בלשון המעטה. אני מרגיש עייפות נפשית ממש בכל יום כשאני קם לעבודה וגם היום, שאני חוזר לעבוד מחר לאחר 3 ימי חופש. פשוט מרגיש לחץ נפשי וצער לעבוד שם. מנגד, איך אוכל להתפטר בצורה אלגנטית או לגרום להם לפטר אותי? דבר נוסף והכי חשוב, איפה אמצא עבודה חדשה עכשיו כשיש בחוץ אלפי מפוטרים? האם הבריאות הפיזית והנפשית חשובה יותר מפרנסה של משפחה שלמה? מה עושים?

הפורום

לא נותן במה לעזרה מסוג זה. יחד עם זאת אני מבינה את הקושי. כפי שאמרתי, כסף לא שווה את הבריאות. תחפש מקום אחר ואז תתפטר. אם אתה עשיין רוצה לעבוד בדואר, תבקש לעבור לסניף אחר, אולי בסניף אחר יהיה לך יותר טוב.

למעלה