יחסים בעיתיים עם עמית

michelle2113

New member
יחסים בעיתיים עם עמית

שלום, אני עובדת כבר למעלה משנה בחברת הי-טק. אחד מהטכנאים אצלנו, נשוי + 1 הוא פלרטטן רציני. לאחרונה התחלתי לקבל ממנו אסמסים ומיילים רומנטיים עם נטייה מינית קלה. היה לי לא נוח עם זה, אבל יש לי אופי בעייתי, ואולי גם קצת החמיא לי , ולא ידעתי לעצור את זה. זה הפך להיות מעט אובססיבי מצדו, ואני נהייתי יותר ויותר אדישה להודעות שלו. בכל פעם שהוא שם לב לזה, הוא חתך את הקשר וחזר לגבר איתי לאחר מספר ימים. בשבוע שעבר הוא שוב הפסיק, אך הפעם זה עובד כל גבול. כדי שתבינו אותי יותר- אני שמחה שזה נפסק, קיויתי שזה ייפסק. זה הגעיל אותי והפחיד אותי. המצב כרגע זה שהוא מדבר איתי רק במיילים והם מאוד (מאוד) ענייניים, עד כדי כך שזה נשמע כמו פקודה, נדמה שהוא תפס את מקומו של הבוס שלי. למשל "תזמיני XYZ". בכל פעם, אני מרגישה צורך להגן על עצמי, כי אני לא מוכנה לקבל פקודות והוראות לא ממנו, ולא מאף אחד אחר שמדבר אלי כך, אז אני עונה לו, והוא עונה ב- "תפסיקי לשחק משחקים ותעשי את העבודה שלך" ועוד כל מיני משפטים פוגעים. אני לרוב זו שמפסיקה את ההתנצחות הזו, אבל נשארת עם תחושה כל כך נוראה. אני לא יודעת איך לטפל בזה, אני מרגישה שזה פוגע בעבודה עצמה, כיוון שלא אני ולא הוא מסוגלים לפנות אחד אל השני שלא בתוקפנות וכעס. מה עלי לעשות? אני יודעת שאצלו זה או הכל או כלום. או שיהיה בנינו קשר רומנטי, או שכלל לא נדבר. אני לא רוצה איתו בשום פנים קשר רומנטי, אבל אני לא יכולה שלא לדבר איתו מתוקף עבודתי איתו ומולו. איך פותרים את זה?

newone7

New member
אני עברתי הטרדה מינית בעבר - מאוד מתסכל

חס וחלילה לא משהו קטסטרופלי , אבל זה היה טראומה רצינית, הוא נגעה במותן שלי ללא רשות פעם אחת, ונגע בי לעשות לי מסג' , בוודאי עצרתי אותו. אני מספרת לך את זה כדי שתביני ותגידי תודה רבה , שהוא קר , תאמיני לי , זה פשוט מושלם , וכך את מרגישה רגועה ומוגנת , לא עובדת בפחד או בחשש או מוטרדת. לדעתי , זה מזל שלך שהוא קר אליך ואפילו תוקפני, תחשבי אם הוא היה נעים , אולי לך היה כאילאו " יותר נעים" אבל המטבעה השנייה היא שהוא היה מפלרטט איתך וזה לא רצונך נכון? תעשי סוויץ' , ניתוק , כשאת מדברת איתו , תחשבי על המטבעה השנייה וכך , ותודי לו (בתוך תוכך , לא ישירות כמובן) על כל פקודה אפילו אם היא תוקפנית, תאמיני לי המצב שלך ישתפר. מקווה שעזרתי

למעלה