יחסים לא קלים עם הבוס

k a y o

New member
יחסים לא קלים עם הבוס

אני נמצאת במקום כשנה, יש מעליי בוס ישיר ובוס גדול שהוא הבעלים של המקום ומעורב מאוד בענייני עבודה במשרד, יצא לנו להיות יחד בפגישות בארוחות הוא הסיע אותי הביתה כמה פעמים והרגשתי שנוצר בנינו קשר מאוד מיוחד וטוב, הרגשתי חופשייה תמיד לספר לו הכל, והרגשתי מאוד נעים להיות בקרבתו זה היה הדדי והוא גם אמר לי מספר פעמים שהוא מאוד נהנה להיות בחברתי.( שנינו נשואים עם ילדים ומחוייבים לבני הזוג) לפני זמן קצר ( כמה שבועות) היינו יחד בפגישה , לאחר הפגישה הוא לפת אותי במין חיבוק חם כזה והרגשתי עדיין מאוד טוב ונעים והוא הציע לבטל את כל הפגישות הלאה ושנבלה לנו יחד את אחר הצהריים, זה מאוד משך אותי אבל לא הייתי מסוגלת להוציא מילה מהפה לא לשלילה ולא לחיוב, מה גם שקבעתי עם שני חברים מאוד טובים שלי. אז יצא ש"סירבתי" לו והא כנראה לקח את זה בצורה לא טובה כי מאז הוא מתנהג אליי בקרירות בהתנשאות בחוסר הבנה ומעיר לי על כל דבר קטן, בקיצור הוא הפך להיות מגעיל אליי בצורה אכזרית. זה מאוד מקשה עליי לעבוד ומפריע לעבודה שלי ומבלבל אותי מאוד השבוע קרה מקרה קשה שהוא עלה על איזשהיא טעות שעשיתי ופשוט נכנס בי וכעס עליי, עמדתי מולו מושפלת ולא יכולתי לשאת את הכעס שלו כלפיי, כמעט התפטרתי באותו היום, כי זה מורט עצבים להמשיך לעבוד כך. בזכות הבוס שמעליי ששכנע אותי להישאר הסכמתי לתת עוד צ'אנס למקום הזה( הבוס הישיר שלי כמובן לא יודע כלום ממה שקרה בנינו) אני לא יודעת מה לעשות איך להמשיך כך, האם להתעמת איתו ליזום שיחה ולדבר על מה שקרה? או האם לעזוב כי אין ספק שהוא נמצא במצב מביך כמוני ואלי הוא מנסה לגרום לכך בעצמו. אשמח להמון תגובות , גם מאנשי מקצוע ממני קאיו

היי../images/Emo140.gif

אני חושבת ששיחה עם הבוס צריכה להתקיים. אח"כ תוכלי להעריך את הכל ביחד ולהגיע למסקנה. יכל להיות שהוא מעוניין בך למרות שאת לא מעוניינת. את צריכה להיות יותר אסרטיבית ולהבהיר לו בשיחה שאת נשואה באושר ואין לך שום כוונה לשנות את התמונה. יחד עם זאת, מכיוון שהוא הבוס. הוא יכל להמשיך להתנהג בעתיד ברשעות. ימים יגידו, ואת תעשי את ההחלטות שלך. את לא צריכה לסבול. לכן, כדאי שבמקביל תחפשי מקום עבודה אחר. כדי שלא תמצאי את עצמך ללא מקום עבודה.

k a y o

New member
האם ליזום איתו שיחה?

מאז המקרה הוא שינה את ההתנהגות שלו כלפיי ואני כבר בתהליך של חיפוש עבודה, למרות שאני מאוד אוהבת את מקום העבוד הנוכחי , והייתה לי המון הערכה כלפיו, כל כך אהבתי אותו וכל כך חבל לי לעזוב, האם יש למישהו עצה איך בכלל ליזום איתו שיחה על הנושא הזה , יכול להיות שהוא לא יודה שהיחס הוא בגלל זה.

פשוט

תאמרי לו שאת רוצה לדבר איתו. ואז תאמרי לו שאת מרגישה שהוא שינה את התנהגותו כלפייך, ואת מרגישה עויינות מצידו, והיית רוצה לדעת מדוע. תראי לאן השיחה תוביל אותך. ואז תחליטי.

למעלה