יחסים עם בן דוד רחוק מרוחק

מיטללל

New member
יחסים עם בן דוד רחוק מרוחק

מה הייתם עושים אם היה לכם איזשהו רגש כלפי הילד של בן דוד של אבא שלך? עד כמה זה "אסור"? עד כמה יש פה קשר דם? :

מממ...

בדיוק לפני כמה חודשים, הייתי בחתונה של בן דוד של אמא שלי ראיתי שם מישהי שממש מצאה חן בעיניי, הסתבר לי שהיא הבת של בת דודה של אמא שלי. באותו הרגע נרתעתי מהעניין זה סתם נראה לי מוזר..

כולם משפחה

ובני דודים של אמא/אבא נחשבים בני דודים רגילים (אצלי לפחות זה ככה) כל הבני של הבני דודים של ההורים שלי הם כמו אחים בשבילי. בכל אופן, אין מצב שאני אפתח רגש למישהו מהמשפחה! יש לי איזה בן דוד חתיך באשדוד
ראיתי אותו בחתונה והיו מבטים וזה, אחרי זה שאלתי את אבא שלי מי זה מתברר בן דוד שלי איכשהו ויש לנו אפילו אותו שם משפחה, פאדיחות!

pain is MY love

New member
טוב זה באמת מגעיל!

פעם הנכד של בן דוד של אבא שלי היה דלוק עליי הוא גדול ממני בכמה שנים, בחור באמת נאה וכיפי אבלל רבאאאאאאאאאאאאאאק איכסססס הוא ניסה לנשק אותי וכמעט הקאתי עליו. מיותר לציין שמאז אני משתדלת כמה שיור לתפוס מרחק.. אפילו שזה לא כזה קשר דם זה חולני!

Cobe Anan

New member
בעיקרון, זה מותר.

הן גנטית והן הלכתית. אבל לדעתי, זה עדיין קצת עובר את הגבול..

Come Alive

New member
../images/Emo2.gif

וואי, זה כאילו.. תארת לי את עצמי. לפני שנתיים בערך, קלטתי שהבן של בן דוד של אבא שלי ממש ממש שווה, והוא לא גדול ממני בהרבה. אבל לצערי, הוא קרוב משפחה.

פעם היה לי

קראש על בת של אחות של דוד שלי (אפילו התנשקנו פעם אחת). מכיוון שהקשר המשפחתי שלי עם הדוד הזה הוא קשר של נישואין בלבד ולא קשר דם , אז לכאורה העניין מותר מבחינה הלכתית. גם להורים שלי לא היתה בעיה עם העניין, אבל באיזשהוא שלב (די ראשוני אני חייב לציין , כל העניין נראה לי די מוזר וחתכתי את זה). לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הקשר הזה היה נמשך....

Cobe Anan

New member
כבר שמעתי על אחים חורגים שהתחתנו..

זה דווקא נראה לי ממש מגניב- הכל נשאר במשפחה...

עתודאית

New member
אממ

זה לא הזוי לחלוטין ולא ממש אסור.. (מכירה 2 זוגות כאלה) מצד שני, אלא אם כן הייתי חושבת שזה הגבר של החיים שלי, כניראה לא הייתי נכנסת לזה... אגב זה כן קשר דם וזה מגדיל את ההסתברות של הילדים לחלות במחלות..

נרקי

New member
../images/Emo3.gif נשמע מוזר

למרות שיש לי בני דודים מדהימים
בעסה שאני בת דודה שלהם
לא אצא בחיים עם קרוב משפחה.. ויש שתי בני דודים של אבא שלי שהם אכן נשואים אבא שלי סיפר לי את זה הייתי בשוק

זה לא אסור,

אבל קצת קשה כי הוא במשפחה בכל זאת ואם תפרדו אז עדיין תיראי אותו בבר מצוות וחתונות, ככה שכדאי להיכנס ברצינות. או לא להכנס בכלל.

למעלה