יחסים עם בעל סמכות

מיטללל

New member
יחסים עם בעל סמכות

(מורה, מפקד בצבא, פרופסר באונ', בוס בעבודה) מצאתם את עצמכם חושקים באחד שכזה
והאם פעלתם בהתאם היצרים שלכם ? כן או לא?
...... אני למדתי על בשרי שכנראה זה אחד הדברים שעושים לי את זה. לא משנה מראה האובייקט.

MAX D

New member
ברור- זה נהדר../images/Emo8.gif

יצאתי עם המפקדת שלי בצבא, יצאתי עם קצינה ממישטרה צבאית... זה בהחלט מוסיף לריגוש.

TheWhiteTigris

New member
לא...

לא יודע, זה שהיא בעלת סמכות לא בדיוק עושה לי את זה. אחרי הכל, ראיתי שיש הרבה בוסים או מפקדים מטומטמים, ולמדתי כבר מזמן שזה שמישהי בעלת סמכות, זה לא אומר שהיא יותר טובה, יפה או חכמה. זה בעיקר פרוטקציות וניסיון בהתמודדות עם המצבים (או לחליפין אי תמימות).

Cobe1982

New member
יצא לי כשהייתי מאבטח של טיולים

של בתי ספר, צופים וקייטנות, שהייתי מסתחבק מאד עם המדריכות או הי"בניקיות, אבל תכל`ס, בשנתיים של עבודה בתחום, יצא לי להיות רק פעם אחת עם מישהי.. על בעלות סמכות מעלי מעולם לא נדלקתי יותר מדי.. לא הכי עניינו אותי..

Lanni

New member
האמת לא יצא לי לחשוק עדיין באחת

כזאת.. מצד שני, אני רק עכשיו נכנס לצבא! מצד שלישי רוב הסיכויים שלא תהיה לי מפקדת ישירה אלא להפך

Shablula 88

New member
מממ...

זה לא עושה לי את זה, אבל זה כן נשמע מגניב... לחשוק באחד כזה לא חשקתי, אבל דיי כן קינאתי באישתו...
נראה כ"כ טוב לגילו...

HyPeR SoNiC

New member
אמממ.....

בעיקרון, זה כיף אם אני יוצא עם מישהי שיש לה סמכות עליי... ככה אפשר לקבל פרוטקציות
אבל אם לא..... אז מה זה משנה?????

bali

New member
מנהל
כשהייתי בכתה י"ב היה לי קטע

עם המלווה בנשק של הכתה שלנו. זה היה נחמד אבל מאז בעלי סמכות לא ממש עשו לי את זה (אלא אם ידיד שלי שצעיר ממני ב3 שנים, והיה בחיל הים ושמר את המדים הלבנים, נחשב
)

sweetdreams

New member
בצבא- ברור!!

אני הייתי חברה של המפקד שלי, והיינו ביחד שנה וחצי! בכלל כל הצבא הזה זה סקס אפיל אחד גדול! לוקחים בחורים ובחורות, פחות או יותר באותם גילאים, שמים אותם באיזה בסיס נידח רחוק מהכל, וכל המדים האלה, והסיטואציה הצבאית, והידיעה שאסור - איך, איך יכול להיות שלא יקרה שום דבר???

pain is MY love

New member
גררררררררר ../images/Emo99.gif

ידוע לכולם שאני חולההההה על גברים בעלי סמכות! הם פשוט עושים לי את זה בטירוף! זה הדבר הכי סקסי והכי גברי שיכול להיות. אני נורא נמשכת לגברים שהם מפקדים בצבא כי זה ישר מעלה לי אסוציאציה שלהם במדים מפקדים על מחלקות של חיילים וזה מאוד מגרה בעיניי.....
מה שכן עכשיו שנכנסתי לצבא אני לא יודעת אם זה בגלל המחסור בגברים או היאוש הכללי בכלל אני מוצאת את עצמי נמשכת יותר ויותר לכל הרס"פים והמפק"צים שלי. כל הקטע שהם שולטים עליי ואני כנועה תחתם זה כבר משהו הרבה יותר חזק מסתם קיק....
בכל מקרה אם כבר סמכות אז רק סמכות גבוהה. גם ברמנים עושים לי את זה כי הם אחראיים על האלכוהול
אבל מורים או פרופסורים לא ממש מעניינים כי ת'כלס הם לא מתעסקים במשהו שמדליק אותי....

למעלה