יחסים

ELMO1234

New member
יחסים

אני מפנה את השאלה לנשים כאן כי מין הסתם תוכלנה לתת לי מענה טוב יותר אז ככה: אני בן 23 ועד לפני כחודשיים הייתה לי מערכת יחסים של חמש שנים, הייתה לי זוגיות מקסימה ממש הכל אינטמיות,חברות, כנות המון אהבה באמת קשר טוב אמיתי ובוגר מה שקרה הוא שלפני כחודשיים הגברת החליטה שהיא רוצה קצת זמן לעצמה יש לציין שאני חבר רציני ראשון, במיטה ראשון וכו' עכשיו אני באמת לא מבין איך היא לקחה את כל הקשר הזה וזרקה אותו לכל אורך הדרך היא אמרה לי שהיא רואה אותנו ביחד עוד הרבה זמן מה גם שהיא כתבה לי את זה שבועיים אחרי שנפרדנו אבל משום מה ההתנהגות שלה לא משקפת את זה, אני פשוט לא מבין איך נגמר פתאום מישהי מכם יכולה להבין שיהיה קשר מדהים אבל אתן צריכות זמן לבד?, איך אני אמור להתנהג? לצערי באנו ביחד לעבודה ועכשיו אני לא מאמין שאנחנו לא ביחד ואני מידי פעם רואה אותה מה גם שהיא עוברת לת"א עם חברה- מצד אחד אני מאמין לה ומצד שני נראה לי שהיא מורחת אותי כאילו אני לא מבין את מה שהיא עושה היא פשוט אומרת שהיא צריכה זמן לבד היא לא בנויה כרגע לקשר רציני זה ממש מתסכל אותי כי אני מאוד אוהב אותה ומבחינתי היא האישה של חיי. עם תוכלו לשתף אותי או למסור כל מידע שהוא רלוונטי אני אשמח. הגעתי למסקנה מאוד חשובה אהבה זה הדבר הכי חשוב בעולם עד כמה שזה נשמע כאילו אני איזה פייגלע או קיטשי אני פתאום שהיא ברחה לי מהיידים מבלי לשים לב.

אני חושבת

וזה לא תמיד כמובן...אבל זאת דעתי האישית.. שלהתחתן עם הראשון בלי לנסות עוד בחורים..זה מתכון בטוח לבגידות בסופו של דבר.. טוב שהיא "רוצה זמן לעצמה" עכשיו ולא אחרי החתונה או ילדים..אולי לאחר שהיא "טטעם" מהעולם הגדול היא תבין שאין כמו האהבה שלך אך כדי להבין זאת היא חייבת לנסות עוד גברים. כדי שתוכל להרגיש שלא פיספסה ושלא תרגיש מתוסכלת כל חייה.. זאת דעתי האישית ברור שיש שיחלקו עליה..אך אני מבינה את חברתך

just 20 f

New member
אני יותר בדעה שלך...

גם עליי עבר/ עובר משהו דומה... ככה זה כנראה כשיש חבר ראשון שהוא גם האהבה הראשונה, הסקס (למרות שזו אהבה) הראשון, הכל "הראשון". לצערי הרב נהיים סקרנים. אומנם לי זה בא רק כשנפרדנו אבל אחרי שחזרנו זה לא נעלם לגמרי, ב- 100%, למרות שכן חוויתי קצת... בקיצור- זאת שאלה מורכבת אבל התשובה די מובנת ('סתכלו למעלה...).

magenta73

New member
הי אלמו

תשמע, כל עיניני הלב הם תעלומה אחת גדולה, אין ממש תשובות, מה שיש זאת המציאות, לא לחפש יותר מידי למה מתחת לרצפות. והמציאות פה - במקרה שלך - היא כנראה שאותה בחורה, שאתה היית הראשון שלה, לא מעוניינת שתהיה גם האחרון. התחלתם את מערכת היחסים כשהייתם בני-עשרה. עכשיו אתם בוגרים יותר, וכל העולם נפתח - לימודים, אופציה לחיים, קריירה, והיא כנראה שואפת לשם ואולי מרגישה שמערכת היחסים בניכם תהיה מכשול מסויים. כל מקרה - מה הסיבה שלא תהיה - היא לא מעוניינת כרגע בקשר איתך. ואתה - אתה צריך להבין את זה ולסגור את הבאסטה - לא זמן לבד - חודשיים זה לא זמן לבד - זה כנראה אומר פרידה. ותבין - היא לא ברחה לך מהידיים, היא כנראה פשוט רוצה דברים אחרים כרגע. אתה לא אשם בכלום ואתה לא עשית שום דבר שגרם לזה לקרות. ועוד משהו - אתה צעיר, מאוד. בנות אחרות יבואו, וישמחו שיש להן אותך וירצו להיות איתך. אל תבזבז את הזמן שלך על משהי של מעוניינת...

למעלה