"יחסינו" לאן

חמסה 5

New member
"יחסינו" לאן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכרנו באחד הפורומים ונוצר בינינו "קליק מיידי, בהתחלה התכתבנו ועד מהרה גם שוחחנו בטלפון,לאחר חודש החלטנו להיפגש, כמובן שראינו אחד את השנייה בתמונות,אך בפגישה הרגשתי שהוא לא מה שציפיתי לו, מבחינה חיצונית,לי נראה שמצאתי חן בעיניו,אך מה שהקסים אותי בו מלכתחילה היה האופי המיוחד שלו, הוא גרם לי להרגיש רגשות לאחר הרבה זמן שלא הרגשתי, אני יודעת שעניין הרגשות היה היום לאחר הפגישה הוא יצר קשר,אבל לא ידעתי האם הוא מעוניין ולא ידעתי האם אני מעוניינת,וכך זה נשאר,בתוכי ידעתי שאולי זה לא זה, אבל לא יכולתי להתנתק ממנו כי מבחינת אופי הוא ממש מתאים לי. אז יצא שהמשכנו להתכתב כששנינו לא יודעים מה קורה ואם קורה? ואני גם לא יכולה להגיד לו כלום בנושא,כי הוא לא אמר כלום, אז החלטתי שגם אני לא אומרת כלום בנושא.וכך יוצא שאנחנו מתכתבים,כבייכול כרגיל,ואפילו קצת מקנאים אחד לשני, והרגשתי בכמה ימים אחרונים התרחקות מצידו,והחלטתי שאני יותר לא יוזמת שום התכתבות,למרות שהוא נענה לה ברצון. וכבר חשבתי שאולי ניתן לזה עוד צ'אנס..אבל לפי התגובות שלו ויתרתי כבר... מה דעתכם? מה לעשות אם בכלל? לדבר איתו על כך? או להמשיך הלאה בדרכ

דוVשה

New member
לפי דעתי את מתנהגת בילדותיות

אומנם הגיל בכרטיס שלך [באם הוא אמיתי] לא אמור בהכרח לשקף בגרות יתרה [הרי יש אנשים בני 6 יותר בוגרים מאנשים בני 23] אבל, סלחי לי על הבוטות כן, מה לעזאזל את עושה!? ויותר חשוב, למה?, מה את בדיוק מנסה להשיג בזה? מערכת יחסים, כל מערכת יחסים [אפילו כזו בהתהוות] מושתתת על תקשורת. לא על משחקי כבוד או אגו, לא על לשחק אותה קשה להשגה, לא על כל דבר אחר. את אומרת שאת לא יודעת מה קורה, לא שווה לברר מה קורה? את תשיגי תוצאות יותר טובות אם תחליטי ש 'בגלל שהוא לא מדבר אז גם אני לא מדברת' 'למה שאני אדבר ראשונה?' משומה לא נראה לי... ממה יש לך לפחד? מלהיות ישירה ולשאול כדי לדעת איפה את עומדת?, את מעדיפה להשאר עם ספקות כל הזמן? יש סיבה מסויימת [שאולי נעלמה מעיניי] שהוא זה שאמור לשאול ראשון 'יחסינו לאן?', יכול להיות שקיימת כזו סיבה שאומרת שרק הוא צריך לפתוח את פיו [ או במקרה הזה, להשליך אצבעותיו על המקלדת] ולשאול 'יחסינו לאן', אשמח להחכים ולדעת אותה. את ממשיכה ואומרת שבכמה ימים האחרונים הרגשת התרחקות מצידו והחלטת שאת לא יוזמת שום התכתבות למרות שהוא נענה לה ברצון. סליחה... אני לא יודעת איך בד"כ את משיגה או מתקדמת לעבר מטרות אותן את רוצה להשיג בחיים, אבל ברור שהבנאדם יתרחק!!!! גאד.. את משחקת איתו משחקים של ילדה קטנה. את מתחמקת ומתרחקת בעצמך, משדרת דברים לא ברורים, לא שואלת שאלות ישירות ולא מבהירה דברים ואת מצפה שהוא יישב ויחכה עד שתעשי את זה? אה לא סליחה... את מצפה שהוא יהיה זה שישאל ראשון [עדיין הסיבה לא ברורה לי].. נו שויין, אני מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך, ולמדי ושנני משפט חשוב מי שמתבייש - מפסיד.

k e r e n m

New member
יקירתי..

ממה שאני מבינה מתוך סיפורך,שאת מצד אחד לא בטוחה,ומצד שני מעוניינת לנסות,הבחור ממה שאת מציגה אולי מרגיש אלייך משהו,אך לא עושה כל צעד להבהיר את כוונותיו,ואפילו כבר לא יוזם איתך שיחות,אלא אם את יוזמת,מכיוון שכך, כנראה שהוא לא ממש מעוניין אפילו לשמור איתך על קשרים ידידותיים,שלא לדבר על מעבר,לכן הייתי מציעה לך "לרדת" ממנו ולהמשיך הלאה,מתוך ניסיון כשגבר בטוח בעצמו ורוצה הוא לא מוותר,ולכן אין צורך לדבר כי אין על מה.אם הוא כ"כ ירצה לשמור על קשר הוא יצור איתך קשר.ואם לא עד כמה שהוא מיוחד יש עוד דגים בים....בהצלחה יקירתי...

מוותק

New member
את בעצמך אמרת שבפנים הרגשת שאולי

זה לא זה... אני מניחה שבגלל שהיה ביניכם חיבור כזה מבחינת אופי - שיחות טלפון וכו' אז היית רוצה להרגיש שזה כן זה... אבל את יודעת שזה לא. ואם זה לא אז אין טעם למשוך את זה, זה עניין של כימיה פיסית בין שני אנשים. אז לדעתי חבל סתם להמשיך ולנסות כשבתוכך את לא מרגישה שלמה עם זה... זה סתם יכול לגרום לציפיות שלא יתגשמו ואח"כ לכאב...

למעלה