אני מסכימה עם להמילגרוסה שהדור שלנו דפוק
אבל אני חושבת שהיא נותנת עצות ונקודת מבט מהדור שלה. וכל דור מצקצק בלשון לעבר הדור שאחריו. גם אני, שאני איפשהו באמצע. אבל אני יותר קרובה לדור של היזיזם והסטוצים וההיכרויות דרך אתרים במקום פנים מול פנים. אז אני קצת יותר מבינה איך קשר יכול להתחיל להיבנות ממקום לא מחייב.

מכיוון שאת גם שכבת עם אחרים במקביל, ולא עשיתם שיחת יחסינו לאן, אין שום מניעה שבחורה תישן אצלו. (ובואי נודה בזה, בחורה שיכורה שישנה אצל מישהו ושוכחת שם חזייה זה קצת בואי תתעוררי על החיים שלך חמודה ו-ע-כ-ש-יו). את בהחלט יכולה ליזום שיחה.

אבל קחי בחשבון שהדבר שבאמת מטריד כאן שיש מצב טוב שהוא שיקר לך. כמובן שיש איזשהו סיכוי בעולם שבאמת הוא היה ילד חמוד ותמים ובחורה ישנה אצלו וזרקה את החזייה שלה באמצע הלילה וכולם היו ילדים טובים אבל איכשהו לא נראה לי... מה לא הייתה אף חברה שלה/מכרה שהיא יכלה לישון אצלה באותו ערב...? ואם הוא ידע שהוא יוצא עם מישהי ולא רוצה להסתבך, לא יכול היה לבקש מאיזה חבר שייתן לה לישון על הספה..? אני בטוחה שהיו עוד אופציות למרות שהוא הציג את זה כאילו לא היו.

אם את בטוחה שהוא מדבר אמת
אז תעשי שיחה רצינית ותחליטו שדיי עם השטויות מצד שניכם ותראי מה קורה. אגב אני מכירה זוג שהתחילו מיזיזות והתחתנו, והם הזוג הכי מאושר ומאוהב שאני מכירה. רק אומרת..